Vatandaş İsyan Etti…

Vatandaş İsyan Etti…

Yayın: 09.06.2015 10:16
Paylaş:
A+ A-

Önceki gün yağan ve İstasyon caddesini başta olmak üzere,minibüs terminali,battı çıktı gibi birçok alanı perişan eden yağmur sonrası esnaflar ve vatandaşlar isyan etti.

7 Haziran Pazar günü yağan şiddetli yağmur İstasyon caddesini adeta perişan bir hale getirirken, birçok işyeri ile araçlar su altında kalırken,yaşanan su baskınlarında maddi hasar meydana geldi.

Konu ile ilgili tepkilerini dile getiren İstasyon caddesi esnafları aynı gün seçim olması sebebiyle de belediye başkanı Rafet Vergili’ye tepki göstererek, “Rafet Vergili nerede.O seçimle uğraşsın. Burada ki esnaf ve vatandaşlar mağdur oldu ancak kimin umurunda.Saatlerce vidanjör bekledik ancak iş işten geçtikten sonra geldi.Cadde üzerinde ki mazgalları kendimiz açmak zorunda kaldık.Şuanda maddi hasarlar oluştu ancak daha kötü olaylar yaşanabilirdi.Yıllardır bu İstasyon belgesinin sorunu çözülmedi.7 Haziran’da ki seçim kadar burada oluşan tablo da önemliydi ancak biz herhangi bir belediye yetkilisini burada göremedik” açıklamasını yaparak tepkilerini dile getirdiler.

Diğer yandan yağan yağmur nedeniyle yapımından bugüne kadar en ufak bir yağmurda sular altında kalarak insanların mağdur etmeye devam eden minibüs duraklarında da tablo yine değişmedi ve vatandaşlar dolmuşlara binmekte yine aynı zorlukları çekmeye devam etti.

Yorumlar

  1. Kolketen takviyesi

    Daha önceki su baskınında ahkam kesen, seçime bir kaç ay kala gelip o caddede mangalda kül bırakmayan, sonra caddenin altını üstüne getirip yeni drenaj hattını yapıp sorun olmayacak sözü verenler nerede acaba. Her zaman olduğu gibi bütün icraatlar şov içerikli..

    Dolmuş duraklarındaki üç kuruşluk sorunu çözmeyerek yıllardır kimden intikam alınmak isteniyor onu da anlamış değilim. Bu başkanın dolmuşçu esnafına mı garezi vardır, yoksa dolmuşla seyahat etmek zorunda kalan gariban vatandaşa mı garezi vardır. Az önce yazdığım gibi şov içerikli bir durak yaptın ama şov bitti perde kapandı. Gerçeklerse ortalığa saçılmış durumda. Yazık, çok yazık.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu’da Gençlik Festivali 23 Mayıs’ta Başlıyor

Yayın: 20.05.2024 12:50
Paylaş:
A+ A-

Safranbolu Belediyesi ile Karabük Üniversitesi iş birliğinde gençlik festivaline imza atılacak. 23-25 Mayıs tarihlerinde, tarihi ve mistik atmosferiyle ünlü Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak’ta, birbirinden renkli etkinliklerle dolu bir Gençlik Festivali düzenlenecek.

Sanat Sokakta” sloganıyla gerçekleşecek olan bu festival, katılımcılara kültür, sanat ve müzik dolu 2 gün vaat ediyor. Safranbolu’nun eşsiz tarihî dokusunda gerçekleşecek olan festival, gençleri bir araya getirerek, unutulmaz anlar yaşatmayı hedefliyor. Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak, festivalin ev sahipliği yapacağı mekân olarak, zengin tarihi atmosferi ve dokusuyla katılımcılara benzersiz bir deneyim sunacak.  Safranbolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Karabük Üniversitesi Fethi Güzel Sanatlar Tasarım Fakültesi tarafından organize edilecek festival kapsamında, çeşitli sanat dallarından örneklerin sergileneceği atölye çalışmaları, sokak sanatçılarının performansları, müzik gruplarının konserleri ve daha birçok sürpriz yer alacak. Katılımcılar iki gün boyunca saat 14.00 ve 22.00 arasında düzenlenecek bu etkinliklerle hem sanatın büyüsüne kapılacak hem de yeni yeteneklerini keşfetme fırsatı bulacaklar.

Gençlik Festivali, Safranbolu’nun kültürel ve sosyal hayatına önemli bir katkı sunarken, aynı zamanda gençlerin bir araya gelerek yeni dostluklar kurmasına ve paylaşımlarda bulunmasına olanak tanıyacak. Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, tüm gençleri, 23-25 Mayıs tarihleri arasında Tarihi Çarşı Han Arkası Sokak’taki Gençlik Festivali’ne katılmaya davet etti.