Vatandaşların Sorun ve Talepleri Dinlendi

Vatandaşların Sorun ve Talepleri Dinlendi

Yayın: 28.09.2017 00:17
Paylaş:
A+ A-

Ovacık İlçe Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu, Pürçükören köyünde düzenlenen vatandaşla buluşma toplantısında vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu Başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Belediye Başkanı Zafer Küpler İl Genel Meclis üyeleri Muharrem Öter, Recep Başdağ, İlçe Kurum Amirleri ile Pürçükören Köyü halkı hazır bulundu.
Toplantıda; Pürçükören Köyü halkı ile birebir görüşen Ovacık Kaymakamı Mehmet Zahid Doğu; , vatandaşları sorunlarının çözülmesi ve taleplerin yerine getirilmesi hususunda gerekli işlemler yapılmak üzere ilgili kurumlara yönlendirirken, amaçlarının sorunları tespit etmek ve çözüme kavuşturmak olduğunu söyledi .

Kaymakam Mehmet Zahid Doğu toplantının ardından Pürçükören köyü Tepe Mahallesinde yapımı devam eden Köy Konağı ve Mescit inşaatını inceledikten sonra köy halkı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Yayın: 08.05.2024 21:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük’te Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlik yapıldı.

PTT Kavşağı’ndaki programa, Vali Mustafa Yavuz, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek ve kurum müdürleri katıldı.

Etkinlikte Vali Yavuz, sürücülere broşür verdi, öğrencilerle yaya geçidinden geçti.