Velilere ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Semineri

Velilere ‘Bağımlılıkla Mücadele’ Semineri

Yayın: 13.10.2019 22:41
Paylaş:
A+ A-

Bağımlılıkla Mücadele İlçe Koordinasyon Kurulu Toplantısı kararı gereği Eskipazar Gençlik Merkezi Konferans Salonunda uyuşturucuda farkındalık oluşturma, bağımlılıkla mücadele ve aileleri bilgilendirme konusunda seminer verildi.

Seminere Eskipazar Kaymakamı Muhammed Burak AKKÖZ, Cumhuriyet Savcısı İsmail Can ERSİN, Jandarma Komutanı Vekili J. Tğm. Emirhan BEDİR, Emniyet Amiri Vekili Ufuk YURTSEVER, Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Vekili Kom. Yrd. Coşkun SÖZENER, Eskipazar Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Ozan ŞENGÜL, Milli Eğitim Müdürü Murat DAĞCIOĞLU, Şube Müdürleri, Okul Müdürleri ve öğrenci velileri katıldı.

Madde bağımlılığıyla mücadele yöntemlerinin anlatıldığı seminerde İlçe Kaymakamı Muhammed Burak AKKÖZ, Cumhuriyet Savcısı Sayın İsmail Can ERSİN ve Karabük Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Vekili Kom. Yrd. Coşkun SÖZENER seminer katılımcılarına uyuşturucu maddeye bulaşmanın nedenleri, ailelerin sağlıklı bireyler yetiştirmesi için yapması gerekenler, madde bağımlılığının tespiti ve alınması gereken önlemler, uyuşturucu madde ile mücadelede ailelere düşen görevler ve madde bağımlılarının tedavi yöntemleri konularında bilgiler verdiler.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük İl Genel Meclisi toplantısı yapıldı

Yayın: 02.05.2024 21:36
Paylaş:
A+ A-

Karabük İl Genel Meclisi, mayıs ayının ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Meclis Başkanı Ahmet Sözen, toplantıda yaptığı konuşmada, köylerin KÖYDES projeleriyle hayat bulduğunu söyledi.

Karabük’e, KÖYDES projeleri kapsamında 335 milyon lira ödenek tahsis edildiğini belirten Sözen, bu ödeneklerle 1623 projenin hayata geçirildiğini kaydetti.

Sözen, KÖYDES ödenekleriyle ertelenen birçok sorunun çözüme kavuştuğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:

“KÖYDES sayesinde bu zamana kadar ihmal edilmiş, ötelenmiş, kronikleşmiş, üzerine gidilmeye dahi cesaret edilememiş birçok problemin, tahsis edilen devasa ödeneklerle cesaretle üzerine gidilmiş, bugün gelinen noktada problemlerin büyük bir kısmı çözüme kavuşmuştur. Ayrıca bu ay içerisinde KÖYDES ödeneklerinin, ilimize tahsis edilmesini bekliyoruz. Ay sonuna kadar tüm ilçelerimizde, asfalt programına alınan yollarımızın altyapılarını tamamlamış olacağız. Önümüzdeki ay ise asfalt programlarını başlatmış olacağız.”