VERGİLİ; EMEKLİYE VERİN BUGÜN ADAYLIKTAN ÇEKİLEYİM

VERGİLİ; EMEKLİYE VERİN BUGÜN ADAYLIKTAN ÇEKİLEYİM

Yayın: 16.03.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı ve MHP Karabük Belediye Başkan Adayı Rafet Vergili Birlik Medya Ekranlarında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’nın seçim vaadleri arasında bulunan emekliye 1000 TL destek açıklamalarının her gün farklı bir boyut aldığını söyleyen Başkan Vergili; “Bir gün bütün emeklilere diyor, bir gün sadece ihtiyaç sahibi emeklilere diyor ve bugün çıkmış bu yardımları Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından ödenecek diyor” dedi.

EMEKLİYE HER AY 2500 TL KATKI VERİYORUZ

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Birlik Medya Ekranlarında yayınlanan seçim özel programında yaptığı açıklamalarda AK Parti Belediye Başkan Adayı Özkan Çetinkaya’yı sert bir dille eleştirdi.

Verdiğimiz doğru kararlar neticesinden Emeklilerimizin cebine her ay 2500 TL katkı verdiklerini söyleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “ Karabük Belediye Başkanı olarak emeklilerimizin her daim yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Belediye Başkanı olarak bütün emeklilerimize ulaşım ve suyu ücretsiz yaptık, ekmeği en ucuz şekilde vatandaşlarımıza sunuyoruz ve bu katkılarımız özellikle emeklilerimizin bütçesine 2500 TL katkı veriyoruz.” dedi.

EMEKLİYE VERİN BUGÜN ADAYLIKTAN ÇEKİLEYİM

AK Parti Adayı Özkan Çetinkaya’nın Emeklilerle dalga geçtiğini, onlarla alay ettiğini ve adeta emeklilerin akılları ile oynadığını söyleyen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili; “ Bugüne kadar hiçbir yerde bir dikili ağacı bile olmayan AK Parti Adayı emeklilerimiz ile dalga geçiyor. İlk açıklaması vermeyi taahhüt ettiği 1000 TL’lik desteği bütün emekliler için dedi, ardından bütün emekliler sözü ihtiyaç sahibi emekliler dedi şimdi çıkmışlar iş belediyeden çıktı Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından ödenecek diyor. Ben şimdi sizin kanalınızdan iddia ediyorum. Yetki kendilerinde, beni de dahil ederek Sosyal Politikalar Müdürlüğünden 10 bin emekliye 12 aylık çeklerini versinler bugün ben seçimlerden çekileyim” dedi.

Haber Videosu İçin TIKLAYINIZ! 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektör Kırışık’tan Başkan Köse’ye Hayırlı Olsun Ziyareti

Yayın: 02.05.2024 13:17
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, beraberinde Genel Sekreter Lütfü Köm ile birlikte, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde tekrar Safranbolu Belediye Başkanı olarak seçilen Mimar Elif Köse’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette, Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse’ye yeni döneminde başarılar diledi. Makamda gerçekleşen görüşmeye Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, KBÜ Genel Sekreteri Lütfü Köm, Belediye Başkan Yardımcısı Serkan Adabaş, Belediye Meclis Üyesi Soner Alkan katıldı. KBÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın ziyaretinden  duyduğu memnuniyeti dile getiren Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse üniversite ile belediye arasındaki iş birliğini güçlendirmek istediklerini ve bu sürece devam edeceklerini ifade etti. Görüşme sırasında, şehrin akademik ve kültürel potansiyelinden daha fazla yararlanma konuları da ele alındı. Toplumsal kalkınmaya katkı sağlayacak ortak projeler üzerinde fikir alışverişi yapıldı ve iş birliği olanakları değerlendirildi.

Karabük Üniversitesi ile Safranbolu Belediyesi arasındaki köklü iş birliğinin devam etmesi ve şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla önemli bir adım olarak değerlendirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekimi ile sona erdi.