Vergili, “Karabük’ü Kemal Sunal Filmleri ile Komediye Çevirme”

Halil Kızılyer
Yayın Tarihi: 27.02.2019 22:36
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Prof.Dr. Burhanettin Uysal’ın sosyal medya üzerinden iftiralarda bulunduğunu iddia ederek, “4-5 tane yüksek lisans belgesi olan bir kişi olarak lütfen kendi iradeni kullanarak, bunların hepsini benim yüzüme söyle” dedi.

“Karabük’ü Kemal Sunal filmleri ile komediye çevirme”

“Ben kendi irademi kullanabilen bir belediye başkanıyım” diyen Vergili şunları söyledi: “Sen hiç sıkılmadan sosyal medyandan iftiralarda bulunuyorsun. 2 tane profesörlük, 4-5 tane yüksek lisans belgesi olan bir kişi olarak lütfen kendi iradeni kullanarak, bunların hepsini benim yüzüme söyle. Bende sana bunların cevaplarını vereyim. Karabük’ü yapmış olduğun Kemal Sunal filmleri ile daha fazla komediye çevirme. Bu filmler ancak kendi iradeni kullanıp, karşıma çıktığında biter. Karşıma çıkıp konuştuğunda bana seni üniversitenin kapısına bekçi bile yapmam diyebilirsin. Bu da gayet normaldir ki bundan da gurur duyarım. Fakat ben hayatım da bir temizlik işçisini dahi hakir görmedim. Bir temizlik işçisinin sözüne bile itibar ettim. Mutlaka onun sözünde de bir haklılık payı aradım. Her insanın birbirinden daha farklı bir yeteneği mutlaka vardır. Bu kadar kariyerini anlatacağına çok güzel bir ortamda herkes sorularını sorsun, bizde cevaplarımızı verelim. Benden sana söz ben sesimi şu anki kadar bile yükseltmeyeceğim. Ben onun kariyerinde olan birisi olsam. Kendi irademi kullanamadığım hiçbir yerde siyaset yapmam, kimsede yaptıramaz. Sen karanlıkta bir akşam Karabük’ü terk eder gidersin”

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

TRABZON (AA) – Trabzon Büyükşehir Belediyesi, kültür sanat etkinlikleri kapsamında “Tospik'in Hikayesi” adlı çocuk oyununu sahneledi.

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, kültür sanat sezonu ekim ayı takvimiyle sergi, konser, söyleşi ve tiyatro gibi birçok etkinlik sanatseverlerle buluşacak.

Bu kapsamda Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde sahnelenen “Tospik'in Hikayesi”ne çocuklar ve aileleri ilgi gösterdi.

Sevimli kaplumbağa Tospik'in ormanda arkadaşlarıyla yaşadığı maceraların anlatıldığı oyunda, çocukların öğretici mesajlarla anlamlı dersler çıkarmaları sağlandı.

Tiyatro gösterimleri, ay sonuna kadar her hafta cuma, cumartesi ve pazar günleri devam edecek.

Nöbetçi Eczaneler

Büşra Eczanesi
Adres

Beşbinevler Mahallesi, Şahin Tepesi No:18/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-0777

Öztürk Eczanesi
Adres

Sırınevler Mahallesi Alparslan Caddesi No:2/A Karabük

Telefon

(370) 415-5557

Safran Eczanesi
Adres

Atatürk Mahallesi, Akter Sokak Devrim Sitesi C Blok No:6/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-8262

Eskipazar Eczanesi
Adres

Merkez Mahallesi, Cami Caddesi, No:16 Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-3737

Yeni Zümrüt Eczanesi
Adres

İsmetpaşa Mahallesi, Doruk Sokak, No:8/B Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4500

Tuğba Eczanesi
Adres

Hükümet Caddesi No:71/B Eflani / Karabük

Telefon

(370) 461-2427