Vezirköprü’de yangın çıkan araç kullanılmaz hale geldi

Vezirköprü’de yangın çıkan araç kullanılmaz hale geldi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.06.2024 04:30
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Vezirköprü ilçesinde seyir halindeyken yangın çıkan otomobilde büyük çapta hasar oluştu.

Hasan C. yönetiminde 55 EC 590 plakalı otomobilin motor bölümünde Karaköy Mahallesi Kunduz Ormanı yolunda seyir halindeyken yangın çıktı.

Otomobili durduran sürücü, itfaiyeye haber verdi. İhbar üzerine olay yerine Büyükşehir Belediyesi Vezirköprü itfaiye ekipleri sevk edildi.

Kısa sürede büyüyerek aracın tamamını saran alevler, itfaiye tarafından söndürüldü.

Yangında otomobil kullanılamaz hale geldi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Lavanta kokuları arasında ritim tuttular

Yayın: 30.06.2024 14:04
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK – Safranbolu ilçesinde Çelikkaya Bağ Evi Lavanta Tarlası, kadınların ritimleriyle göze ve kulağa hitap etti. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) Safranbolu Şubesi Başkanı İsmet Saraçoğlu, kadın ritim grubunun açık havada gerçekleştirdiği etkinlik için teşekkürlerini ileterek, Lavanta Tarlası’nın güzellikleri eşliğinde keyifli bir gün geçirdiklerini belirtti. Saraçoğlu, Mustafa Kemal Atatürk’ün sanatın önemine vurgu yaptığı sözlerini hatırlatarak, kadınların bu alanda da var olmalarının gerekliliğine dikkat çekti.

Saraçoğlu, “Kadın ritim grubumuzun çalışmaları için açık havada bir araya geldik. Çelikkaya Bağ Evi Lavanta Tarlası’nın bizlere kapısını açan Sacide Çelikkaya Çapraz’a teşekkür ederiz. Lavantaların güzel kokuları eşliğinde çok güzel bir etkinlik gerçekleştirildi. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir. Aynı zamanda şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadını eseridir.” sözleri bizlere ilham vermektedir. Ritim grubu çalışmalarına düzenli bir şekilde devam edeceğiz.” dedi.

ADD Safranbolu kadın ritim grubu ise yerel ve evrensel müzikleri çalışarak, ileride büyük organizasyonlarda yer almayı hedefliyor. Grup, düzenli bir şekilde çalışmalarına devam ederek, sanatın gücünü ve kadınların yaratıcı potansiyelini ortaya çıkarmayı amaçlıyor.

Lavanta Tarlası Düğünlerin Doğal Stüdyosu

Safranbolu Çelikkaya Bağ Evi Lavanta Tarlası, birçok organizasyonların yanı sıra özellikle düğün fotoğrafçılığı için yeni bir trend haline geldi. Fatih Aksu’nun objektifiyle, Hazar Tefenli ve Sena Akbıyık çiftinin düğün fotoğrafları lavanta tarlasında çekildi. Çift, bu özel günlerinde farklı bir alanda fotoğraflarını çektirmek istedi ve lavanta tarlasını tercih etti. Lavanta tarlasında yapılan çekimde, ritim grubu eşliğinde romantik ve eğlenceli kareler yakalandı. Lavantalar arasında çekilen fotoğraflarla çiftin mutlu anları ölümsüzleşti.

Haberin videosu için tıklayınız.