Vodafone Sultanlar Ligi’nde 5. hafta maçları tamamlandı

Vodafone Sultanlar Ligi’nde 5. hafta maçları tamamlandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 01.11.2023 20:36
Paylaş:
A+ A-

ANKARA (AA) – Voleybolda Vodafone Sultanlar Ligi'nde 5. hafta müsabakaları yapıldı.

Karşılaşmalarda alınan sonuçlar şöyle:

VakıfBank-Nilüfer Belediyespor: 3-1

PTT-Muratpaşa Belediyesi Sigorta Shop: 0-3

Türk Hava Yolları-Galatasaray Daikin: 3-1

Çukurova Belediyespor-Sarıyer Belediyespor: 2-3

Eczacıbaşı Dynavit-Kuzeyboru: 3-0

Fenerbahçe Opet-Beşiktaş Ayos: 3-0

Aydın Büyükşehir Belediyespor-Karayolları: 3-0

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları İhalesi Tamamlandı

Yayın: 23.05.2024 17:55
Paylaş:
A+ A-

1. ve 2. Etapları tamamlanan kentsel dönüşüm projelerinin ardından Soğuksu Mahallesi’ndeki 3. Etap çalışmaları başlıyor.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, Karabük’ün Soğuksu Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan 3. Etap TOKİ Konutları projesi için beklenen ihalenin Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından gerçekleştirildiğini açıkladı.

Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, geçtiğimiz 31 Mart 2024 yerel seçim döneminde Soğuksu Mahallesi’ne dair önemli vaatlerde bulunmuştu. Seçim çalışmaları sırasında mahalleye yapılacak olan bu kapsamlı projeyle ilgili söz veren Çetinkaya, AK Parti’nin seçim kampanyası boyunca kentsel dönüşüme vurgu yapmıştı.

AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’nın takipleriyle Mayıs ayında gerçekleştirilen proje ihalesi, seçim döneminde yapılan vaatlerin gerçeğe dönüştüğünün önemli bir kanıtı oldu.

İhale kapsamında yapılacak olan konutlar, işyerleri ve ibadethane kompleksi, modern mimari ve çevre dostu tasarımlarla hayata geçirilecek. Proje, bölgenin ihtiyaçlarına ve çevre koşullarına uygun şekilde planlanarak, vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir yaşam sürmelerini hedefliyor.

Karabük Soğuksu Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan bu kapsamlı projeyle birlikte, şehrin konut ihtiyacına önemli bir katkı sağlanması

ve bölgenin sosyal ve ekonomik açıdan gelişimine destek olunması amaçlanıyor. Ayrıca, altyapı ve çevre düzenlemesi çalışmalarıyla çevresel sürdürülebilirliğe de büyük önem verilecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Salt, AK Parti hükümetinin şehirlerin gelişimine yönelik yatırımlarının devam edeceğini ve Karabük’ün bu yatırımlardan hak ettiği payı alacağını ifade etti. Soğuksu Mahallesi 3. Etap TOKİ Konutları projesinin, Karabük’ün

modern bir şehir yapısına kavuşmasına büyük katkı sağlayacağına inandıklarını da kaydetti.

Proje kapsamında; 866 adet 2+1 ve 3+1 konut, 53 işyeri, çocuk parkları, cami, okul ve Kuran Kursu gibi sosyal donatı alanları hayata geçirilecek.