Yapı Kredi’den taksitli alışverişlerde temassız ödeme imkanı

Yapı Kredi’den taksitli alışverişlerde temassız ödeme imkanı

Anadolu Ajansı
Yayın: 11.12.2023 08:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Yapı Kredi, peşin işlemlerin yanı sıra taksitli işlemlerde de temassız ödeme imkanı sunuyor.

Yapı Kredi açıklamasına göre, banka müşterileri, taksitli işlemlerini de artık kartlarını POS'a takmadan temassız olarak hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde gerçekleştirebilecek.

Ayrıca Yapı Kredi müşterileri, peşin işlemlerde olduğu gibi, 750 TL ve altı işlemlerde şifreye gerek kalmadan 750 TL üzerindeki işlemler için ise şifre girişi yaparak temassız olarak taksitli işlemlerini yapabilecek. POS cihazları üzerinden taksitli ödeme işlemlerini temassız yapabilmek için üye iş yerlerinin Yapı Kredi şubelerinden “Temassız World Ödeme” yetkilerini açtırmaları yeterli olacak.

Açıklamada konuya ilişkin değerlendirmesine yer verilen Yapı Kredi Ödeme Sistemleri Yönetim Başkanı İçten Akalın, en yeni teknolojilerin sağladığı kolaylıkları ödeme noktasında kullanarak sektördeki trendleri belirlediklerini aktardı.

Yapı Kredi olarak, her zaman müşterilerin ihtiyaçlarını en doğru şekilde anlayarak en iyi çözümü sunmak için çalıştıklarını kaydeden Akalın, “Geliştirdiğimiz her yenilikçi uygulama, ürün ve hizmetimizle müşterilerimize benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşatıyoruz. Bugün yüz yüze yapılan işlemlere temassız ödeme yapılamayan taksitli işlemleri dahil ettiğimizde her 10 işlemden 6'sı temassız gerçekleşirken, taksitli işlemleri de temassız kabul etmeye başladığımızda her 10 işlemden 9'unun temassız gerçekleşeceğini öngörüyoruz.” ifadelerini kullandı.

Türkiye'de bir ilk olarak hayata geçirdikleri taksitli alışverişlerde temassız ödeme fonksiyonuyla müşterilerin işlemlerini daha hızlı, kolay ve güvenilebilir olarak gerçekleştirebileceğini belirten Akalın, “Öncelikli hedefimiz, ödemelerin daha hızlı, pürüzsüz ve kolay tamamlanmasını sağlayarak müşterilerimize benzersiz bir deneyim sunmak. 'Hizmette sınır yoktur' anlayışımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarına yönelik geliştireceğimiz ürün ve hizmetlerimizle onları desteklemeye devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. Çağrı Merkezi Haftanın 7 Günü Hizmetinizde

Yayın: 01.07.2024 15:01
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş., vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek için çağrı merkezi hizmetini haftanın 7 günü sunuyor. Çağrı merkezi, sabah 08.00 ile gece 00.00 saatleri arasında hizmet vererek, vatandaşların talep ve şikayetlerini dinliyor.

Talep ve Şikayetler İçin İletişim Bilgileri

Vatandaşlar, taleplerini ve şikayetlerini iletebilmek için Whatsapp ve telefon hattı üzerinden Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş.’ye ulaşabilirler. İletişim numarası ise 0370 502 11 78.

Kart Dolum Noktaları

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş. ayrıca, şehirde birçok noktada kart dolum merkezleri ile vatandaşlara kolaylık sağlıyor. Kart dolum noktaları şunlardır:

  1. Balık Pazarı Kart Dolum Merkezi
  2. Beşbinevler Cumhuriyet Mh. SYM
  3. Kayabaşı Mh. (Yukarı Çarşı) SYM
  4. Şirinevler Mh. SYM
  5. Fevzi Çakmak Mh. SYM
  6. Yeni Mh. (Esentepe) SYM
  7. Atatürk Mh. SYM
    1. Yıl Mh. SYM
    1. Yıl Mh. Kitap Kafe
  8. Karabük Üniversitesi Kampüs Alanı
  9. Beşbinevler TOKİ SYM

Online ve Sosyal Medya Üzerinden Erişim

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş.’nin hizmetlerine ve duyurularına ulaşmak için karabukulasi.com.tr web sitesini ziyaret edebilir veya sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz: @karabukbelediyesiulasim

Karabük Belediyesi Ulaşım A.Ş., vatandaşların ulaşım ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak ve memnuniyeti artırmak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.