Yasin Erdem’in Oğulları Erkekliğe İlk Adımı Attı

Yasin Erdem’in Oğulları Erkekliğe İlk Adımı Attı

Yayın: 21.07.2015 10:30
Paylaş:
A+ A-

İhlas Haber Ajansı (İHA) Karabük Muhabiri Yasin Erdem’in oğulları Ahmet Yasin ve Ömer Faruk erkekliğe ilk adımlarını attılar.

Karland Düğün Salonunda yapılan sünnet düğününe Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Dursun, çok sayıda işadamı ve davetli katılırken basın mensupları da meslektaşlarını mutlu gününde yalnız bırakmadı. Karabük İl Emniyet Müdürü Dr. Serhat Tezsever ise gönderdiği çiçekle Erdem çiftinin sünnet düğününü kutladı.

Dans ve oyun havalarıyla eğlenen davetlilere ikramlarda bulunuldu. Erkekliğe adım atan Ahmet Yasin ve Ömer Faruk ise arkadaşlarıyla canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklarının bu mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan dostlarına teşekkürlerini sunan Yasin ve Nuray Erdem çifti, sünnet töreninden sonra davetliler ile fotoğraf çektirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Bayat’tan öğrenciler Geleneksel Okçuluk İl Birinciliğinde derece aldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 18.04.2024 12:48
Paylaş:
A+ A-

ÇORUM (AA) – Çorum'un Bayat ilçesinden öğrenciler, Geleneksel Okçuluk İl Birinciliğinde dereceler elde etti.

Türkiye Okul Sporları Federasyonunca Hitit Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Futbol Sahası'nda minikler, küçükler, yıldızlar ve gençler (kız-erkek) olmak üzere 4 kategoride yapılan müsabakalara Bayat'ı temsilen Şehit Osman Anadolu Lisesi, Mesleki Teknik Anadolu lisesi ve Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'ndan öğrenciler katıldı.

Beden eğitimi öğretmeni Uğur Altuncu gözetiminde müsabakalara katılan Şehit Osman Anadolu Lisesi öğrencisi Evsanur Kaplan genç kızlar B il birinciliği, Abdülkadir Deve genç erkekler il birinciliği, Ömer Karakurt il ikinciliği ve Ahmet Çetin il üçüncülüğü, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Ahmet Baki Çetin genç erkekler A il dördüncülüğü, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Ahmet Alıcı yıldız erkekler il üçüncülüğü, Berat Şahin küçük erkekler il dördüncülüğü elde etti.

Turnuvada Şehit Osman Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler B il birinciliği, genç kızlar B il ikinciliği, Mesleki Teknik Anadolu Lisesi erkek takımı genç erkekler A il ikinciliği, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu yıldız erkekler il ikinciliği, küçük erkekler il üçüncülüğü ve Hasan Çelebi İmam Hatip Ortaokulu yıldız erkekler il üçüncülüğü dereceleri elde edildi.

Dereceye giren takım ve sporcuların bölge şampiyonasında Çorum'u temsil edeceği bildirildi.