Yenice’de Okul Güvenliği toplantısı

Yenice’de Okul Güvenliği toplantısı

Yayın: 13.09.2017 00:21
Paylaş:
A+ A-

2017-2018 eğitim öğretim döneminde okulların çevresinde alınacak güvenlik tedbirleri toplantısı, Yenice Kaymakam Vekili Eskipazar Kaymakamı Samet Serin başkanlığında gerçekleştirildi.

Yapılan toplantıda daire müdürleri ile köy ve mahalle muhtarlarının fikir ve görüşleri alındı. Toplantıya; Yenice Kaymakam Vekili Eskipazar Kaymakamı Samet Serin’in yanı sıra Yenice Belediye adına Yazı İşleri Müdürü Zekeriya Acar, İlçe Jandarma Komutanı Deniz Dönmez, İlçe Emniyet Amirliğinde görevli polis memuru Emin Ünlü, Esnaf Odası ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı, okul aile birliği başkanları, daire amirleri,okul müdürleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı.

Toplantıda ,18 Eylül 2017 tarihinde başlayacak olan Eğitim Öğretim yılının huzur ve güven içinde geçmesi için okullarda güvenliğin azami ölçüye çıkarılması, uyuşturucu ve uyarıcı maddeler kullanımına yönelik alınan tedbirlerin yanında alınması gereken yeni tedbirlerin ve güvenlik kamerası sisteminin kurulması hususlarını görüşmek ve alınması öngörülecek tedbirlerin alınmasına karar verildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzon’da üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzon'da fakülteye gitmek için servis kiralayan üniversite öğrencilerini darbeden 2 minibüs sürücüsü gözaltına alındı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Sürmene ilçesindeki Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümü öğrencilerinin minibüslerde yer bulamadıkları için servis kiraladıkları ifade edildi.

Servisin önünün minibüs sürücüleri tarafından kesilerek servis şoförü ve öğrencilerin tehdit ve hakarete uğradıkları, darbedildikleri yönünde sosyal medyada haberler yer aldığı belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

“Haberlerle ilgili olarak servis şoförü ve darbedilen öğrencilerin şikayetleri üzerine şüpheliler Ö.D, K.D, H.S. ve S.Y. hakkında Cumhuriyet savcısının talimatıyla başlatılan tahkikat neticesinde şüpheliler Ö.D. ve K.D. gözaltına alınmıştır. Mezkur olayla ilgili Valiliğimizce de çok yönlü inceleme başlatılmıştır.”

KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı da sosyal medya hesabından olay sırasında çekilen video ve yaralanan öğrencinin fotoğrafını paylaşarak, “Öğrencilerimize yapılan bu saldırganlığı şiddetle kınıyor, bu konuda her türlü önlemin alınacağının bilinmesini istiyorum. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da her zaman evlatlarımızın yanındayız.” ifadesini kullandı.