Yenice’li muhtarlardan Genel Sekreter Kelleci’ye ziyaret

Yenice’li muhtarlardan Genel Sekreter Kelleci’ye ziyaret

Yayın: 14.05.2024 11:28
Paylaş:
A+ A-

Yenice Köy Muhtarları, İl Özel İdare Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci’ye nezaket ziyaretinde bulundu.

31 Mart 2024 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimlerinin ardından görevine devam eden ve yeni seçilen Köy Muhtarları;Genel Sekreteri Şerafettin Kelleci’ye nezaket ziyaretinde bulunarak, köy bazlı yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulundular.  Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Şerafettin Kelleci, misafirlerine nazik ziyaretleri ve iyi temennileri için teşekkür ederek; “Muhtarlarımız, bizlerin mesai arkadaşıdır. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışarak köylerimiz için yapılması gereken ne varsa ortak hareket edeceğiz. Taşın altına hep birlikte elimizi koyacağız. Sizler vasıtasıyla tekrar tüm muhtarlarımıza çalışmalarında kolaylıklar diliyorum” dedi.Yenice Köy Muhtarlarının Genel Sekreter Şerafettin Kelleci’ye gerçekleştirdiği ziyarette; Yenice İl Genel Meclis Üyeleri Recep Tetik ve Ertan Mısırlı, AK Parti Yenice İlçe Başkanı Ahmet Mısırlı’ da yer aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da narkotik denetimlerinde 17 şüpheli yakalandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.07.2024 00:52
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'da gerçekleştirilen denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ile ilçe emniyet müdürlükleri ekiplerince, uyuşturucu madde satışı yapan sokak satıcılarına yönelik denetim gerçekleştirildi.

Adreslerde ve şüphelilerin üzerinde yapılan aramalarda 121 sentetik ecza hapı, 261,46 gram esrar, 251,21 gram sentetik uyuşturucu, 23 kök kenevir bitkisi, 5 uyuşturucu kullanma aparatı ile hassas terazi ele geçirildi.

Denetimlerde 17 şüpheli gözaltına alındı.

Zanlılardan 2'sinin çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu belirlendi.