Yenice’ye 25 Yataklı Hastane

Yenice’ye 25 Yataklı Hastane

Yayın: 14.08.2015 10:24
Paylaş:
A+ A-

Yenice Devlet Hastanesi Binası İnşaatı başladı.

İhalesi geçtiğimiz Nisan ayında tamamlanan Yenice Devlet Hastanesi, bodrum, zemin artı 2 kat olacak. Katların toplam inşaat alanı 8000 m2 olacağı bildirilirken,hastane inşaatını yapacak firmanın, şantiyesini kurup temel kazı çalışmalarına başladığı öğrenildi.

Mevcut hastane binası ile Yenice Kapalı Spor Salonu arasındaki 10.000 m2 lik alana yapılan yeni hastanenin 25 yataklı olacağı bildirilirken, yapılacak yeni hastane odalarının tek yataklı olacağı ve günümüz şartlarına göre içinde banyosu,  wc,  telefonu, buzdolabı ve televizyonu olacak şekilde dizayn edileceği öğrenildi. İnşaatın 1 yıl da bitirebileceği gelen haberler arasında yer aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Çaykur Rizespor, yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak

Anadolu Ajansı
Yayın: 03.05.2024 00:12
Paylaş:
A+ A-

RİZE (AA) – Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 35. haftasında yarın deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak.

Ligde son hafta sahasında MKE Ankaragücü ile 2-2 berabere kalan Rize temsilcisi, 35. haftada 49 puanla averajla 7. sırada yer alıyor.

Yarın oynanacak karşılaşmada Karadeniz ekibinde sakatlıklar nedeniyle tedavileri süren Benhur Keser, Mithat Pala ile Laine kadroda yer alamayacak. MKE Ankaragücü maçında sakatlığı nedeniyle oyundan çıkan kaleci Gökhan Akkan'ın da Beşiktaş deplasmanında görev alması beklenmiyor.

Yeşil-mavililer, son hazırlığını Mehmet Cengiz Tesisleri'nde tamamladıktan sonra akşam saatlerinde uçakla İstanbul'a hareket edecek.

Ligin ilk yarısında Rize'de oynanan mücadeleyi Beşiktaş 4-0 kazanmıştı.

Karşılaşma, Tüpraş Stadı'nda saat 20.00'da başlayacak.