Yenişehir Muhtar adayı mahalleye özel WEB sitesi oluşturdu

Yenişehir Muhtar adayı mahalleye özel WEB sitesi oluşturdu

Yayın: 13.11.2023 16:59
Paylaş:
A+ A-

Yaklaşan yerel seçimler öncesi Karabüklü muhtar adayından örnek olabilecek bir proje hamlesi geldi. Yenişehir Mahallesi muhtar adayı Beytül Kurtoğlu bir süredir üzerinde durduğu ‘Kurumsal Muhtarlık Projesi’nin ilk adımı olarak Web sitesini hizmete sundu.

Aynı zamanda Kardemir AŞ personeli olan muhtar adayı Kurtoğlu ekip arkadaşlarıyla birlikte bir süredir planladıkları çalışmayı hayata geçirdiklerini hatırlatarak, “Sanırım şehrimizde ve bölgemizde bir ilk olacak. Mevcut muhtarlara ve muhtar adaylarına da örnek ve model olacağını düşünüyorum” dedi.

Bölgenin Sesi’ne konuşan Yenişehir Mahallesi muhtar adayı Kurtoğlu, “Adaylık sürecimin başında mahalle sakinlerimize hizmet düşüncesi ile proje olarak tasarladığımız kurumsal muhtarlık projemizin ilk adımı olan Web sitemizi adaylık süremizce mahalle sakinlerimizin görüşlerine sunuyoruz. Mahalle sakinlerimizin teveccühü ile yönetim görevi bizlere layık görülürse projemizi geliştirerek daha iyi hizmetler sunmayı hedefliyoruz. Görüşlerinize sunduğumuz Web sitemiz www.yenişehirmallesi.com adresimize hizmetlere hızlı ve kolay ulaştıracak birçok uygulama yükledik. Bunlardan başlıcaları; Öneri ve talep sistemi, Tebligat sorgulama sistemi, İletin birlikte çözelim WhatsApp hattı, Mahallemizden haberler ve hızlı bilgilendirme sistemi Web sitemizin başlıca hizmetlerindendir” ifadelerini kullandı.

BEYTÜL KURTOĞLU KİMDİR?

1981 Karabük doğumluyum. Evli iki kız çocuğu babasıyım Kayabaşı Fevzi çakmak mahallesinde doğup gençlik yıllarımın bir bölümünü geçirdiğim mahalleme 2 dönem azalık görevi yaparak hizmet etmeye çalıştım.

2010 yılında Kardemir AŞ. ye iş başı yaptım Kardemir ‘e iş başı yapmadan önce ticari faaliyet ile uğraşmaktaydım. Uzun yıllardır sivil toplum kuruluşlarında aktif olarak yöneticilik yapmaktayım.

2017 yılında ikamet etmeye başladığım çocukluğumuzun okul hayatımızın geçtiği her zaman yaşamanın hayalini kurduğum Yenişehir mahallemize hizmet etmek düşüncesindeyim.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 20.05.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Milli Mücadele'yi başlatmak için 19 Mayıs 1919'da Samsun'a çıkışının 105. yılı dolayısıyla düzenlenen 19 Mayıs Yarı Maratonu yapıldı.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarı maraton için sporcular, Fuar Caddesi'nde toplandı.

Cadde üzerinde oluşturulan parkurda gerçekleştirilen yarı maratona, 18-70 yaş arasında 200 sporcu katıldı.

Samsun Valisi Orhan Tavlı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Halit Doğan'ın işaretiyle başlayan yarışmada, sporcular dereceye girmek için mücadele etti.

Sporcular, 21 kilometrelik parkurda Fuar Caddesi, Batı Park, Atakum Golf Kulübü, 19 Mayıs Üniversitesi Olimpik Yüzme Havuzu güzergahından tekrar başlangıç noktasına döndü.

Yarı maratonu erkeklerde Kenyalı James Kipgoei Kipcotech, kadınlarda aynı ülkeden Elida Jelimo Korir birinci tamamladı.