Yeşil Mahallede ki Binanın Devri Yapıldı

Yeşil Mahallede ki Binanın Devri Yapıldı

Yayın: 31.03.2016 10:14
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi ile İl Özel İdaresi arasında imzalanan protokolle Yeşil Mahalle’deki bina, Karabük Valiliği ve Özel İdare Binası olarak kullanılmak üzere devredildi.

Protokolle devri gerçekleşen Yeşil Mahallede ki bina, artık İl Özel İdaresi ve Karabük Valiliği tarafından kullanılacak. Başkan Rafet Vergili ile İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Belediye İş Merkezi binasında bir araya gelerek devir protokolünü imzaladılar.

İl Özel İdaresinin, Yeşil Mahallede ki binanın eksikleri için çalışmalara bugünden itibaren başlayacaklarını ifade ettiler. En kısa zamanda binanın modernizasyon çalışmalarına başlanacağı belirtilirken, Valilik ile İl Özel İdarenin Yeşil Mahalle de ki bina Ekim – Kasım aylarında taşınabileceği ifade edildi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Safranbolu Belediyesi seralarında 200 bin çiçek yetiştirildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:48
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK (AA) – Safranbolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda 200 bin çiçek yetiştirdi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, modern tarım tekniklerini kullanan uzman ekipler, çeşitli çiçek türlerinin üretimini başarıyla tamamladı.

Yetiştirilen çiçekler arasında kadife çiçeği, gül, çuha, sardunya, petunya ile begonya gibi popüler ve yerel çiçek türleri bulunuyor.