Zafer Ulusal İstifa etti

Zafer Ulusal İstifa etti

Yayın: 11.09.2023 15:30
Paylaş:
A+ A-

Karabük İdmanyurduspor  Teknik Direktörü Zafer Ulusal  görevinden istifa ettiğini açıkladı. İstifasını yayınladığı basın bildirisi ile duyuran Karabük İdmanyurduspor Teknik Direktörü Zafer Ulusal: “Değerli Karabüklüler. Kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda yaklaşık bir senedir görev yaptığım ve profesyonel lige çıkma heyecanı yaşadığımız Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörlük görevimden ekibimle birlikte istifa ediyorum. Bugüne kadar bizden desteğini esirgemeyen Kulüp Bakanımıza, Yönetim Kurulu Üyelerimize, Kulüp personellerimize, futbolcularımıza teşekkür ediyorum.

Bundan sonraki süreçte kulübümüzün menfaatleri doğrultusunda her türlü desteği vereceğimin bilinmesini istiyor, başarılar diliyorum.” dedi.

Karabük İdman Yurdu Teknik Direktörü Zafer Ulusal, bu yıl Mayında bir yıl sözleşme imzalamıştı.(Haber Merkezi)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

“Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi” bugün Mersin’den uğurlanacak

Yayın: 08.05.2024 10:41
Paylaş:
A+ A-

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda hazırlanan “Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi” saat 15.00’te Mersin Limanı’ndan yola çıkacak.

AFAD’dan yapılan açıklamaya göre, AFAD koordinasyonunda Katar Kalkınma Fonu, sivil toplum kuruluşları ve Sağlık Bakanlığınca temin edilen gıda, sağlık, hijyen ve barınma malzemelerinden oluşan 1900 ton insani yardım malzemesi, “Türkiye-Katar Gazze İyilik Gemisi”ne yüklendi.

Mersin Uluslararası Limanı’ndaki hazırlıkların tamamlanmasının ardından saat 15.00’te düzenlenecek törenle yola çıkacak gemi, yaklaşık 40 saat sonra Gazze’ye en yakın bölge olan Mısır’ın El-Ariş Limanı’na varacak.

Bugüne kadar AFAD, Sağlık Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü, Türk Kızılay ve sivil toplum kuruluşları işbirliğinde 13 uçak ve 10 gemiyle toplamda 52 bin 16 ton çeşitli insani yardım malzemesi Gazze’ye ulaştırıldı.

Ayrıca bölgede sivillerin su ihtiyacını karşılamak için Mısır Kızılayı işbirliğiyle hayata geçirilen Mısır’dan şişelenmiş su tedarik edilmesi projesi kapsamında bugüne kadar ulaştırılan su miktarı 1735 ton oldu.