ZAMANIN ZORAKİ AYRILIĞI

Halil Kızılyer
Yayın: 09.07.2023 16:34
A+ A-

Suna Kan gideli bir ay dolmadan Özkan Uğur da gitti. Her ikisine de Allah rahmet eylesin. Çok güzel bir yere gittiklerine gönülden inanıyorum.
MÜZİK yapan insanların hele ki besteleri de varsa diğer insanlardan fersah fersah ayrıldıklarını düşünüyorum. Onlar eserleri ile pek çok insana dokunup olumlu enerji nakledebiliyorlar. Canımın çok sıkkın olduğu zamanlarda yüksek sesle Cem Karaca dinlemek bana her zaman çok iyi gelmiştir. İçimdeki öfkeyi, üzüntüyü alıp götürmüştür. Negatifimi pozitif çeviremese de en azından nötr yapmıştır.

MFÖ şarkılarıyla tanıdık Özkan Uğuru. Sonra cennet mahallesi dizisinde Beter Ali tiplemesiyle kalbimizce çok çok sevildi. Diziye ayrı bir hava ekledi. Öyle pozitif bir havaydı ki, seyrederken tamamen relaks olurdunuz. Orada söylediği şarkılar ve karakteri olumlu enerjiyle fokurdayan bir kaynak suyu gibiydi. Benim için bir efsaneydi, diziyi de o yer aldığı için seyrediyordum. Rolü böyleymiştir, kendi karakteri farklı da olabilir belki derken; O Ses Türkiye’deki jüri üyeliğinde yarışmacılara gösterdiği halden anlar tavırları onu bize tamamen tanıtmış oldu. MFÖ nün albümlerinde kıpır kıpır olan hareketli şarkıların bestecisi genellikle Özkan Uğurdu diye biliyorum.Cennet mahallesindeki tiplemesi de sanki şarkılarının ete kemiğe bürünmüş haliydi. Hep çok enerjik yerinde duramaz bir tavır sergilemesi, bedenen olamasa bile ruhen insanı hareketlendiriyor, yaşam coşkusunu artırıyordu. Bu sebeple olsa gerek gitmek ona hiç yakışamadı, insanın zihni kabul edemiyor.

Gerçekten çok üzgünüm. Kendini yüreğimizin içine aldırmış, çok sevdirmiştin… Hem sinema filmlerinde canlandırdığın karakterlerle, hem dizideki Beter Ali ile hemde şarkıların ile gönlümüzde apayrı bir yer edindin. Eminim eksikliğin çok hissedilecek ve aranacaksın. Allah mekanını cennet eylesin güzel insan, sana şimdilik güle güle diyoruz.Belki bir zaman gelir karşılaşırız, neden olmasın ? !

Sevgilerimle

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Amasya’da doğal gaz borusunda çıkan yangın söndürüldü

Anadolu Ajansı
Yayın: 07.09.2024 16:52
A+ A-

AMASYA (AA) – Amasya'nın Suluova ilçesinde doğal gaz borusunda çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Fatih Mahallesi'nde ekiplerin su arızasına müdahale ettiği sırada iş makinesinin doğal gaz borusuna zarar vermesi sonucu yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın, büyümeden söndürüldü.

Yangınla ilgili ekipler inceleme başlattı.

Fatih Mahallesi Muhtarı Enes Apaydın, ekiplerin çok kısa sürede yangına müdahale ettiğini, olumsuz bir durum bulunmadığını belirterek, itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

​​​​​​​

Nöbetçi Eczaneler

Asuman Eczanesi
Adres

Fevzi Fırat Caddesi, No:51/A Merkez / Karabük

Telefon

(370) 413-1373

Beşbinevler Eczanesi
Adres

Beşbinevler 75. Yıl Mahallesi, 70. Sokak No:39 Merkez / Karabük

Telefon

(370) 433-1527

Dilek Eczanesi
Adres

Esentepe Mahallesi, İncekaya Caddesi, Sultan Çayırı Evleri No:78/B Safranbolu / Karabük

Telefon

(370) 712-5434

Mutlu Eczanesi
Adres

Orta Sokak No:7/B Eskipazar / Karabük

Telefon

(370) 818-1124

Gökçe Eczanesi
Adres

İnönü Caddesi No:2 Yenice / Karabük

Telefon

(370) 766-4455

Gülşen Eczanesi
Adres

Candaroğlu Mahallesi, Hastane Caddesi, No:7 Karabük-Eflani

Telefon

(370) 461-2331