100. Yıl Yaşam Kompleksi İnşaat Çalışmaları Sürüyor

100. Yıl Yaşam Kompleksi İnşaat Çalışmaları Sürüyor

Yayın: 21.08.2015 10:26
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin yeni dönem seçim projelerinden olan 100. Yıl Yaşam Kompleksi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Karabük Belediyesi tarafından yapımı devam eden 100. Yıl Mahallesi’nde ki Yaşam Kompleksi inşaatının 2016 Yılının Haziran ayında bitmesi hedefleniyor. Karabük’ün en kalabalık yerlerinden biri olan 100. Yıl Mahallesinde, kompleksin yapılmasının bölgeye hem ticari hem de sosyal yönden hareketlilik kazandırması hedefleniyor.

30.05.2015 tarihinde başlayan 100. Yıl Yaşam Kompleksi projesinin 2016 yılının Haziran ayında bitirilmesi planlanırken, bu proje hem 100. Yıl mahallesine hem de Karabük’e hitap edecek bir proje olacak olup, projenin içinde iş merkezleri, kapalı otopark, kapalı pazar yeri ve her türlü aktivitelerin de yapılabildiği, hem ticari bakımdan hem de sosyal aktivite bakımından çok önemli bir proje olacağı bilgileri veriliyor.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Karabük’te kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

Yayın: 19.04.2024 23:16
Paylaş:
A+ A-

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde düzenlenen kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Safranbolu’da imalathane olarak kullanıldığı değerlendirilen iş yerine operasyon düzenledi.

Operasyonda, sanayi tipi sigara sarma makinesi, 170 paket bandrollü tütün, 5 kilogram kıyılmış tütün, 50 bin dal bandrollü boş makaron ve 8 bin dal içi doldurulmuş makaron ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüpheli M.T, hakkında adli işlem başlatıldı.