Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 10.01.2018 22:51
Paylaş:
A+ A-

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü yayımladığı bir mesajla kutladı.

Basının; halkın en kısa zamanda ve en doğru şekilde bilgi almasına vesile olan, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olduğunu söyleyen Genel Sekreter Mehmet Uzun; “Basın, her zaman ve her şartta kamu yararını gözeterek tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışını benimsemeli, bir kamu görevi ifa ettiğini unutmadan ülke gerçeklerine ve milli değerlere duyarlı olmalıdır. Bu bilinçle hareket ederek günün her saatinde haber peşinde koşarak zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde halkımızı aydınlatan, bunun yanı sıra toplumun talep ve beklentilerini dile getirerek önemli bir sorumluluğu üstlenen, bu meşakkatli mesleği fedakârca bugüne kadar sürdürmüş olan tüm basın mensuplarının ve ilimizin kıymetli basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyor, aileleriyle birlikte hayırlı, sağlıklı ve mutlu bir ömür temenni ediyorum” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Üniversite öğrencilerine orman yangın gönüllüsü eğitimi verildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu (MYO) Ormancılık Bölümü öğrencilerine orman yangın gönüllüsü eğitimi verildi.

Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcısı Tuncay Patan, Vezirköprü İşletme Şefi Oğuzhan Cindoruk, Akpınar İşletme Şefi Ahmet Razi Çalışkan önderliğinde eğitime katılan 107 öğrenciye Vezirköprü MYO bahçesinde orman yangınları esnasında yapılması gerekenler ve yangın araç ve gereçleriyle müdahalenin nasıl yapıldığı anlatıldı.

Eğitimde orman yangınında kullanılan arazözler, yangın ilk müdahale işçilerinin çantaları ile ekipmanları da tanıtıldı.

Eğitime Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü Öğretim Görevlisi Cemile Çakır, Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir, Çiğdemli Orman İşletme Şefi Samet Kara, Karaçam Orman İşletme Şefi Ahmet Çelik de katıldı.