Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 14.06.2018 00:55
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Parti İl başkanı Abdullah Çakır yaptığı yazılı açıklamada,”Kardemir’e işçi alınacaksa bunun Kardemir yetkilileri tarafından açıklanması,aksi takdirde AK Parti İl başkanı tarafından yapılan iş alımı açıklamasını doğru bulmuyoruz”dedi.

Basında AKP il başkanının Kardemir’e işçi alınıyor diyerek yaptığı haberle ilgili olarak Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Abdullah Çakır’ın yaptığı açıklamada; Karabük’te istihdam sağlama konusunda Kardemir’i her zaman destelediklerini fakat AKP il başkanının seçim öncesi böyle bir açıklama yapmasını doğru bulmadıklarını ifade etti.

Kardemir’in Borsa’da işlem gören halka açık bir şirket olduğunu eğer işçi alımı yapılacaksa bunun Kardemir tarafından açıklanması gerektiğini söyledi.

Şimdiye kadar işçi alımlarını yapmayıp, buna rağmen Kardemir yönetiminin yapması gereken işçi alımı açıklamasını, seçimlere 10 gün kala kendilerine siyasi olarak fayda sağlamak isteyen AKP il başkanı tarafından yapılmış olmasına karşı; milletimizin 24 Haziran seçimlerinde gerekli cevabı vereceğini ve bu talihsiz açıklamayı Karabük halkımızın takdirlerine bıraktıklarını söyledi.

Yorumlar

  1. Sana mı soracaktı

    Kardemir e Adam alırken sana mı soracaktı.
    İşte chp zihniyeti birilerinin ekmek yemesinden niye rahatsızlık duyuyorsunuz
    Yarın 20 isim ver derler susarsınız.
    Alınan işçi Kardemir e zarar verir diyemezsiniz.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.