Adatepe Dökecekspor’da Adem Aydım Dönemi

Adatepe Dökecekspor’da Adem Aydım Dönemi

Yayın: 23.04.2022 17:08 |Güncelleme: 25.04.2022 00:44
Paylaş:
A+ A-

Adatepe Dökecekspor Başkanı Onur Akbaş ve yönetimi, kulübü sponsor iş insanı Adem Aydım’a devretti.
Adatepe Dökecekspor Başkanı Onur Akbaş ve sponsor Adem Aydım yapmış oldukları toplantıda ortak paydanın Karabük olduğunu noktasında hemfikir olduklarını açıkladılar.
Geçtiğimiz günlerde kamuoyu gündemini yoğun bir şekilde meşgul ederek ortaya çıkan ve yanlış anlaşılma kaynaklı olumsuz durum karşısında kulüp başkanı Onur Akbaş ve kulüp sponsoru Adem Aydım ortak bir basın açıklaması yaparak durumu değerlendirdi.
Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Adatepe Dökecekspor’un yeni başkanı Adem Aydım ilerleyen günlerde takımın yeni ismini duyuracağını belirterek, “Şu an ligler devam ettiği için Türkiye Futbol Federasyonu ile tescil işlemleri yapılamıyor. Tescil işlemlerinin ardından takımın yeni ismini kamuoyu ile paylaşacağız” dedi.
Aydım, artık daha büyük hedefleri olduğunu ifade ederek, “Hedeflerimiz artık çok daha büyük. Çok çalışacağız. Her anlamda tedbirli olmak ve sağlam ilerlemek istiyoruz. İnşallah bu şampiyonluk atacağımız adımların sadece başlangıcı olur. Karabük ve spor kamuoyu için hayırlısı olsun” şeklinde konuştu.
Adetepe Dökecekspor camiasından yapılan açıklamada, “2018 yılından itibaren Adatepe(Dökecek) Mahallesi gençlerinin bin bir emek ve zahmetle ortaya çıkarıp bu günlere getirdiği Adatepe Dökecek Spor Kulübü çatısı altında, şampiyonluk ipini göğüsleyen Onur Akbaş ve yönetimi, Karabük’ün Takımı sloganı ile çıkılan yolda kulübü sponsor Adem Aydım’a devrederek gelecek hedefleri ve planlamaları doğrultusunda ilerlenmesine tam destek vermiştir.
Buna göre gelecek sezon Karabük’ü kapsayacak bir isim ile Bölgesel Amatör Ligde yola devam edilecek olup aynı zamanda yeni başkan Adem Aydım tarafından Karabük Amatör Liginde Onur Akbaş başkanlığında kurulacak olan Dökecekspor takımına her şartta tam destek vererek kulübün sponsoru olmaya devam edecektir” (İHA)

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Escarus “Green Bond Principles” Danışma Kurulu’na 3. kez seçildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 28.03.2024 12:36
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) iştiraki Escarus, 2023-2024 dönemi için üçüncü kez Yeşil Tahvil Prensipleri (Green Bond Principles-GBP) Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, yeşil tahvil ve sürdürülebilir finans dünyasındaki çalışma ve gelişmeler konusunda GBP İcra Kurulu'na görüş veren, sektörel deneyimlerini paylaşan bir yapı olarak görev yapan global organizasyonun danışma kurulu üyeliğine ilk kez 2019 yılında seçilen Escarus, 2023-2024 döneminde de danışma konseyinde yer alan 45 üyeden biri oldu.

GBP Danışma Kurulu, küresel piyasada sürdürülebilir finans alanında pazar farkındalığını ve erişimi artırarak daha fazla etkileşime imkan sağlama rolünü üstleniyor.

Üyeler gönüllü başvurular sonucunda, her yıl yenilenebilen bir yıllık dönem için İcra Komitesi tarafından seçiliyor. Seçimler, kurul üyeleri ve gözlemcilerinin yanı sıra, borsalar, veri sağlayıcıları, derecelendirme kuruluşları, dış incelemeciler, hukuk firmaları ve sivil toplum gibi kilit piyasa paydaşlarının dengeli bir temsiline dayanıyor. Danışma Kurulu, GBP İcra Komitesi'ni yeşil ve sürdürülebilir tahvil dünyasındaki güncel gelişmeler ve trendler konusunda bilgilendirme ve yönlendirme görevini üstleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen, Escarus Genel Müdürü Dr. Kubilay Kavak, 2019 ve 2021'in ardından üçüncü kez GBP Danışma Kurulu'nda yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Kavak, “Her yıl seçimlerle yenilenen danışma kurulu, gelişmekte olan piyasalarda yeşil ve sürdürülebilir tahvil uygulamalarının çeşitlenmesi konusuna odaklanıyor. Bu doğrultuda biz de Escarus olarak, geniş bir coğrafyayı temsil eden çok sayıda ülke temsilcileri arasından belirlenen 45 şirketten biri olmayı başardık. Bu takdiri, TSKB'nin 40 yıla yakın zamandır kararlılıkla uyguladığı derin sürdürülebilirlik uzmanlığından beslenerek yenilikçi bir bakış açısıyla sunduğumuz danışmanlık hizmetlerimize borçluyuz.” ifadelerini kullandı.

Danışma Kurulu'nda Escarus'u temsilen yer alan Escarus Direktörü Melis Bitlis ise, “Kurulda Escarus'a üçüncü kez layık görülen bu misyon, şirketimize duyulan güvenin de somut bir göstergesi. Önümüzdeki dönemde de ülkemizin düşük karbonlu ekonomiye geçişini hızlandırmak amacıyla sürdürülebilir finans dünyasını destekleyerek bu güveni ileriye taşıyabilmek için elimizden gelen tüm gayretle çalışmayı sürdüreceğiz.” değerlendirmelerinde bulundu.