AK Parti İl Başkanı ALTINÖZ “ÖYLE BİRŞEY OLMAZ..”

AK Parti İl Başkanı ALTINÖZ “ÖYLE BİRŞEY OLMAZ..”

Yayın: 16.11.2020 20:54
Paylaş:
A+ A-

Bazı AK Parti Belediye Meclis Üyeleri’nin dile getirdiği “Gerek Belediye Meclisinden,gerekse Belediye Encümeninden çekilebiliriz/çekilelim..” gibi düşüncelerine,AK Parti İl Başkanı Avukat İsmail ALTINÖZ  karşı çıkarak “Böyle bir şey yapılamaz, İl Teşkilatı olarak izin vermeyiz. AK Parti Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarım, Riyasetten gelen bütün kararları günahı ve sevabıyla kabul edeceklerdir..” yolunda ifadeler kullandı.

Dün Gazetemizde yer alan “AK Parti Belediye Meclis Üyelerinden bazı isimler,gerekirse Belediye Meclisinden de,Belediye Encümeninden de çekiliriz..” yolunda ki  haber üzerine Gazetemizi arayan AK Parti İl Başkanı Avukat İsmail ALTINÖZ “Böyle bir şeye izin veremeyiz.İl Teşkilatı olarak buna izin vermemiz mümkün değil..” dedi.

AK Parti İl Başkanı İsmail ALTINÖZ “AK Partili Üyeler,hiçbir zaman Riyasetten gelen ve Karabük’ün çıkarına olan bir görüşe,bir projeye ve bir karara karşı çıkmamışlardır.Orta yerde bir yanlış anlaşılmanın büyütülmesi vardır.AK Parti Belediye Meclis Üyeleri,Başkanlıktan gelen bütün taleplere sevabı ve günahı ile destek vereceklerdir.Gerek Belediye Başkanı,gerekse Meclis Üyeleri Karabük’ün çıkarları,Karabük’ün gelişimi için mesai harcayan insanlardır..” şeklinde de ifadeler kullandı.

AK Parti İl Başkanı İsmail ALTINÖZ,Belediye Encümenine de değinerek “Zaten uzunca bir süredir Encümen Üyesi sıfatı ile Sayın Fatih Çapraz Belediye Encümenine Başkanlık ediyordu.Ve bu durum tamamen yasaldı.Sayın Fatih Çapraz’ın Encümen Üyeliği görevinden istifa ettirilerek,Riyaset tarafından Encümen Başkanlığı ile görevlendirilmesine gerek yoktu.Gerçi Belediye Başkan Yardımcısı olarak alması gereken paranın, ihtiyaç sahibi çocuklara verileceği ifade ediliyor,ancak,yine de bu para Belediye Bütçesinden çıkacak,Encümen Üyesi olarak da görevine devam edebilir,Başkanlı yapardı..” yolunda da bilgiler aktardı.

AK Parti İl Başkanı Avukat İsmail ALTINÖZ  “Belediye Meclisi noktasında çekilmek gibi bir karar söz konusu olmaz,olamaz,böyle düşünen arkadaşlarımın olduğunu bende biliyorum ve kesinlikle buna izin veremeyiz..” görüşlerini dile getirirken,İl Kongresine de değindi ve “Genel Merkezimiz henüz bir tarih belirlemedi ve şu an itibarı ile Benim Adaylığım devam ediyor..” anlamında da görüşler dile getirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Üniversite öğrencilerine orman yangın gönüllüsü eğitimi verildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu (MYO) Ormancılık Bölümü öğrencilerine orman yangın gönüllüsü eğitimi verildi.

Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcısı Tuncay Patan, Vezirköprü İşletme Şefi Oğuzhan Cindoruk, Akpınar İşletme Şefi Ahmet Razi Çalışkan önderliğinde eğitime katılan 107 öğrenciye Vezirköprü MYO bahçesinde orman yangınları esnasında yapılması gerekenler ve yangın araç ve gereçleriyle müdahalenin nasıl yapıldığı anlatıldı.

Eğitimde orman yangınında kullanılan arazözler, yangın ilk müdahale işçilerinin çantaları ile ekipmanları da tanıtıldı.

Eğitime Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü Öğretim Görevlisi Cemile Çakır, Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir, Çiğdemli Orman İşletme Şefi Samet Kara, Karaçam Orman İşletme Şefi Ahmet Çelik de katıldı.