AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kökçü Gazetemizi Ziyaret Etti

AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kökçü Gazetemizi Ziyaret Etti

Yayın: 26.04.2018 21:36
Paylaş:
A+ A-

24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak erken genel seçimleri için AK Parti’den Karabük milletvekili aday adayı olduğunu açıklayan İsmail Kökçü gazetemizi ziyaret etti.

Kökçü; milletvekili aday adaylığı ile ilgili yaptığı değerlendirmede,”yaklaşık iki ay sonra Türkiye’miz için hayati öneme sahip bir genel seçim ve Başkanlık seçimi yapılacaktır. Bu seçim, Türkiye’nin aleyhine her daim entrika çeviren, hainlere ve küresel güçlere meydan okuyacağı, akabinde 2023 yılında bölgesel, 2053 yılında ise dünyaya nizam veren bir ülke olması anlamında çok önemlidir.

Biz yıllardır attığımız her adımı Millet ve Memleket sevdasının omuzlarımıza yüklediği sorumluluk ile attık. Yol arkadaşlarımızı buna göre seçtik ve ilişkilerimizi hep bu sevda şekillendirdi. Her alanda Karabük’e ve milletimize hizmeti düşündük, konuştuk, yaşadık ve paylaştık. Bu gaye ile aynı doğrultu da yürüyen herkesi kardeşimiz bildik ve destekledik.

24 Haziran 2018 Pazar günü gerçekleştirilecek olan milletvekili seçimlerinde AK PARTİ’DEN 27. Dönem Karabük Milletvekili Aday Adaylığı için 10 yıldır gururla yürüttüğüm Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcılığı görevimden istifa ediyorum.

Yaklaşık 32 yıllık devlet tecrübem, Türkiye’nin en büyük sendikası Memur – Sen Karabük Teşkilatlarının kurucu İl başkanlığının yanı sıra Milli Gençlik vakfı, Yenice Eğitim ve Kültür Vakfı, Bahaddin Gazi Eğitim ve Kültür Vakfı, Safyolder , Cihannüma derneği, Yeşilay gibi bir çok sivil toplum kuruluşlarında edindiğim tecrübelerimi artık Karabük için aktif siyasette kullanmanın vakti geldi.

Bu kutlu dava yolunda aday listesinde olalım, olmayalım; listenin neresinde olursak olalım, hepimiz ilk sıradaki arkadaşlarımızın heyecanıyla AK Parti’nin başarısı için çalışacağız. Aday adaylığı başvurusunda bulunacak tüm dava arkadaşlarımı tebrik eder , her birine başarılar dilerim”dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.