Altın Safran’da Finalistler Belli Oldu

Altın Safran’da Finalistler Belli Oldu

Yayın: 03.09.2021 23:42
Paylaş:
A+ A-

(Haber Merkezi)Bu yıl 22. si gerçekleştirilecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali kapsamında profesyonel, amatör ve serbest kategorilerde yapılan yarışmada finale kalan isimler belli oldu.Pandemiye rağmen yarışmalara ilginin yoğun olması gözlerden kaçmazken; jüri üyeleri seçmeleri yaparken oldukça zorlandıklarını, katılım sağlayan her eserin birbirinden değerli olduğunu ifade ettiler.

Konu ile ilgili açıklama yapan Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, “Öncelikle değerli jürimizi ve vakitlerini ayırarak festivalimiz için film çeken tüm iştirakçileri tebrik ediyorum. Bu yıl 22. sini düzenleyeceğimiz ve dolu dolu geçecek olan Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali’miz için hazırlıklarımız devam ediyor.Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi, bu sene de her kesimden insanımızın katılabileceği bir festival hazırlıyoruz. Bir kez daha emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Finale kalan filmler şöyle belirlendi: Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Serbest Kategori Finalist Filmler:Bulak Evrim İnciFilistin Mahallesi Özgür Cihan Uçar – Yasin SerendereMadde Neşe Uğur NohutçuSeval Ahmet KeçiliSantral Furkan Karabayİnziva Mert Eşberkİncir Ağacı Devran Hakan

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Amatör Kategori Finalist Filmler:Arayış (The Odyssey) Ömer GülerBeautiful Remains Céleste Galliot-DolletÇamur (The Clay) Seyithan KartalKanalı Beklerken (Waiting for the Canal ) Yasin SerinderePuslu Kentin Öyküsü (The Tale of Misty City) Dogan AydoganSmirnanın Çukuru Begüm AksoyUnder the Ashes of the Mekong Emeline Courcier

Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali Profesyonel Kategori Finalist Filmler:Asfaltın Altında Dereler Var (Under The Road, The River) Yasin SemizLeave the Door Open Ümran SafterMavi Kelebek Okan ErunsalMerhaba Canım (Hello My Dear) Ulaş TosunOUR HOME Sam SoleimaniUNKAPANI – The Endless Tale Tayfun BeletWhen the snow melts down Aleksei Golovkov

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç istasyonları için Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı

Yayın: 26.04.2024 12:20
Paylaş:
A+ A-

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç istasyonları için Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, RHG Enertürk Enerji, Türkiye’nin mobilya markalarıyla başlattığı iş birlikleri kapsamında elektrikli araç şarj ağını genişletmek amacıyla Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla ve Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım tarafından imzalanan sözleşme kapsamında ilk olarak Karabük ve Balıkesir’de Mondihome bayileri önünde 2 AC ve 2 DC (hızlı) şarj istasyonu kurulumu tamamlandı. Bu yılı sonuna kadar 13 şehir ve 21 noktada elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu yapılması hedefleniyor.

2022 itibariyle elektrikli araç şarj ağını Türkiye’nin 6 bölgesinde 20’den fazla şehirde kurduğu şarj istasyonlarıyla genişleten RHG Enertürk, Türkiye’de ve dünyada tasarımları ve kalitesi sayesinde çok sayıda müşteriyi konforla buluşturan Mondihome’un bayileri önünde konumlanacak şarj istasyonlarıyla kullanıcılarına rahat, hızlı, güvenilir şarj imkanı sunmaya devam edecek.

Şirket, Mondihome’un geniş bayi ağı sayesinde çok daha fazla kullanıcıya ulaşarak yenilenebilir enerji kaynaklarından elde ettiği temiz enerjiyi müşterilerine sunduğu şarj istasyonlarıyla Mondihome’un sürdürülebilirlik stratejisine de katkı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla, son yıllarda sürdürülebilirlik alanında büyük projelere imza attıklarını belirterek, “Ulaşımın elektrikli araçlarla sağlanmasının karbon salımının azaltılması için yaratacağı büyük faydanın farkında olarak 2022’de Elektrikli Araç Şarj Ağı İşletmeci lisansımızı aldık. Kuruluma başladığımız günden bu yana Türkiye’nin elektrikli araç şarj ağını genişletmek ve müşterilerimize rahat, hızlı, güvenilir şarj imkanı sunmak için stratejik hedeflerimiz doğrultusunda sürdürdüğümüz yatırımlarımızı ve iş birliklerimizi sürdürülebilirlik vizyonumuzla birleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beyla, Türkiye’yi dünyada temsil eden büyük markalarla iş birliği yapmanın gururunu paylaştıklarını vurgulayarak, “Türkiye’de yenilikçi yaklaşımı ile tanınan Mondihome ile yaptığımız iş birliği ile Karabük ve Balıkesir’de istasyon kurulumunu tamamladık. İki marka arasında kurulan bu köprü ile, 2024’te elektrikli araç şarj ağımızı Mondihome müşterileri ve elektrikli araç kullanıcıları için yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım da müşterilerinin memnuniyetini ve konforunu her zaman ön planda tutan bir marka olduklarını aktararak, şunları kaydetti:

“Elektrikli araç şarj istasyonları konusunda yaptığımız iş birliği ile bu farkındalığı bir adım öteye taşıyoruz. Türkiye’nin farklı şehirlerinde bayilerimizin önünde kurulacak şarj istasyonları ile hem müşterilerimizin hem de elektrikli araç kullanıcılarının hayatına dokunmaya devam edecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”