Başkan Vergili Makamını Ergenekon Mahallesine Kurdu

Başkan Vergili Makamını Ergenekon Mahallesine Kurdu

Yayın: 04.10.2017 00:03
Paylaş:
A+ A-

Gezici Başkanlık Ofisi Uygulamasını hayata geçirdiği günden bu yana her gün bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili, son olarak Ergenekon Mahallesindeydi.

Mahallelerinde ki eksikliklerle ilgili bilgiler veren Ergenekon Mahallesi Muhtarı Sabahattin Çorbacı, mahallelerinde yapılan çalışmalar ile ilgili Başkan Vergili’ye mahalle sakinleri adına teşekkür etti.

Mahalle sakinleri ile tek tek ilgilenen Başkan Vergili, mahallenin eksikliklerinin kısa sürede giderilmesi için gerekenin yapılacağını ifade ederken, Karabük Belediyesi olarak vatandaşlarla birebir ilgilenmek ve kendisi ile görüşmek isteyen vatandaşlar için bu uygulamayı hayata geçirdiklerini ifade etti.

Vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Ergenekon Mahallesi Sosyal Yaşam Merkezinde oluşturulan Başkanlık Makamından ayrılan Başkan Vergili, Gezici Başkanlık Ofisi uygulaması kapsamında 04 Ekim 2017 Çarşamba günü Namık Kemal Mahallesi sakinleri ile bir araya gelecek.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.