Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısının Gündemi Seçim Oldu

Belediye Meclisi Nisan Ayı Toplantısının Gündemi Seçim Oldu

Yayın: 08.04.2016 10:40
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Nisan Ayı Meclis toplantısı Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili Başkanlığında Kent Meydanı Nikâh salonunda yapıldı.

Yoklamanın ardından gizli oylama sonucunda mecliste 1. ve 2. Meclis Başkan Vekilli, Belediye Encümen Üyesi, Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve İmar Komisyonu Üyesi seçimlerinin yapıldığı toplantıda Meclis Başkan Vekilliğine 1. Başkan Vekili Celal Yörür, 2. Başkan Vekili Mustafa Güneri, Belediye Encümen Üyeliğine Cenk Gedikoğlu, Metin Başkaya ve Mehmet Çetin seçilirken, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliğine Ahmet Arslan, Kazım Özcan, İdris Kul, İzzet Çelik ve Celal Yılmaz seçildi. İmar Komisyonu Üyeliğine ise Harun Cebeci, İsmail Hakkı Demir, Celal Yörür, Dursun Armağan ve Kenan Şentürk seçildi.

İmar Komisyonu ve Denetim Komisyonu ve 01.01.2015-31.12.2015 tarihleri arası 1 yıllık faaliyet raporlarının görüşüldüğü toplantıda ayrıca bazı maddeler incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale edildi.

Yorumlar

  1. feraset

    insanda biraz adap,biraz görgü,biraz feraset olacak.Öndeki kotlu, bacakları 2 m. uzatmış,arkaya doğru kaykılmış arkadaşa bir bakarmısınız. kardeşim senin karşında; karabük halkının oyuyla seçilmiş,teveccühüyle gelmiş bir belediye başkanı var. Aynı partiden olursun,olmazsın, aynı fikirleri paylaşırsın paylaşmassın ama makamına saygı duyacaksın. Ha bu oturuş şekli başkana ben seni takmıyorum şeklinde bir mesaj ise eğer, bu işler ucuz işler,meclis üyesine yakışmaz. Fikirlerinle muhalefet edersin, kaykılarak saygısızca değil.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.