BİLGİÇ ve Ailesi Koruyucu Aileleri Ziyaret Etti

BİLGİÇ ve Ailesi Koruyucu Aileleri Ziyaret Etti

Yayın: 06.09.2021 20:31
Paylaş:
A+ A-

(Nurhan Deveci)Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman BİLGİÇ ve eşi Nurhan BİLGİÇ, kızları ile birlikte, Karabük’teki koruyucu ailelerle tanışmak amacıyla ziyaretler gerçekleştirdi.

Çeşitli nedenlerle öz ailesi yanında bakımları bir süre için sağlanamayan çocukların, kendi aile ortamlarında eğitim, bakım ve yetiştirilme sorumluluğunu kısa veya uzun süreli olarak, ücretli veya gönüllü statüde devlet denetiminde paylaşan, hissettikleri toplumsal sorumluluğu gösterebilen koruyucu ailelere yönelik ziyaretlere, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı ve Koruyucu Aile Birimi personeliri eşlik etti.

Koruyucu ailelerin misafirperverlikleriyle ve İl Müdürüyle sohbet etme fırsatını yakalayan korunma altındaki çocukların sempatik tavırlarıyla hoşça vakit geçirilmesinin ardından aileler, İl Müdürü BİLGİÇ’e, yeni görev yeri için hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret, Aile Sosyal Hizmetler İl Müdürünün, çocuklara hediye takdiminin ardından, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Üniversite öğrencilerine orman yangın gönüllüsü eğitimi verildi

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:36
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Vezirköprü Meslek Yüksekokulu (MYO) Ormancılık Bölümü öğrencilerine orman yangın gönüllüsü eğitimi verildi.

Vezirköprü Orman İşletme Müdür Yardımcısı Tuncay Patan, Vezirköprü İşletme Şefi Oğuzhan Cindoruk, Akpınar İşletme Şefi Ahmet Razi Çalışkan önderliğinde eğitime katılan 107 öğrenciye Vezirköprü MYO bahçesinde orman yangınları esnasında yapılması gerekenler ve yangın araç ve gereçleriyle müdahalenin nasıl yapıldığı anlatıldı.

Eğitimde orman yangınında kullanılan arazözler, yangın ilk müdahale işçilerinin çantaları ile ekipmanları da tanıtıldı.

Eğitime Vezirköprü MYO Ormancılık Bölümü Öğretim Görevlisi Cemile Çakır, Öğretim Görevlisi Cemil Özdemir, Çiğdemli Orman İşletme Şefi Samet Kara, Karaçam Orman İşletme Şefi Ahmet Çelik de katıldı.