Bu Şehrin Ticaret Ve Sanayi Odası, Siyasilerin Oyuncağı Mı ?

Bu Şehrin Ticaret Ve Sanayi Odası, Siyasilerin Oyuncağı Mı ?

Yayın: 03.10.2022 15:16
Paylaş:
A+ A-
Günlerdir yazılıp çizilen siyaset ve köşe kapmaca oynanan, ben seni yendim aldım, verdim yapılan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı..
MHP ve Rafet Vergili AKP’yi yendi 1-0 alkış kıyamet. Ortak listede 1. sıra Rafet Vergili. İsmail Altınöz 1. sırayı hak etmiyor. Şehrin söz sahibi Rafet Vergili tek adam. Karabük ondan sorulur. Bir yere biri seçilecekse Rafet Vergili karar verir. Siyasetim Mimarı, Şehrin Mimarı. Bir de sayın “BÜYÜK”. Rafet Vergili’ye itiraz edemezsin, alternatif fikir sunamazsın neden? Çünkü çok parası var, çünkü çok zengin, çünkü paranın çözemeyeceği hiç bir şey olamaz.
Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerden önce dizayn edildi. Başkan, Meclis Başkanı. Tamamda beyler Meslek Komitelerinden çıkacak meslek temsilcilerine ayıp olmuyor mu?
Meclise seçilen veya seçilecek olan meslek temsilcileri KUKLA mı?
Meclis Üyeleri boşuna uğraşmayın sizin adınıza karar verildi, uzlaşma sağlandı. Sizin o fikir ve görüşleriniz AMBARGO’lu. Sizin adınıza “ZENGİN ve BÜYÜK” karar verdiler bile…
El kaldır, El İndir.
Vah Karabük’üm Vah!..
Güya meslek Odaları şehrin en önemli STK’ları
İktidara yakın değilsen, çok donanımlı, ufku açık, kentin vizyonuna etki edecek pırıl pırıl gençsen, “BÜYÜK ve ZENGİN” olur demezse olmazsın.
Oyla gelemezsin, LİYAKATLA gelemezsin BİAT etmezsen daha baştan kaybedersin.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Ticaret ve Sanayi Odası Üyeleri tarafından özgür iradeyle seçilmiyor!!!
Devam edin bakalım tek adam düzenine. Bu Karabük KADİM Kenttir, aklı selim düzgün insanlardan oluşur
Bir gün mutlaka birileri BİAT yerine LİYAKAT diyecektir. .. DEMOKRASİ diyecektir.
UMUDUMUZU YİTİRMEDİK, KARABÜK GÜZEL ŞEHİR ÇOK DAHA GÜZEL OLUR. YARINLARDA…

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SGK’da çalışan personele eğitim verildi

Yayın: 26.04.2024 13:21
Paylaş:
A+ A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi verildi.

Müdürlükten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “6331 Sayılı Yasa ile ortaya konulan, Çalışanlarımızın güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmak, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi A Sınıfı İSG Uzmanı F.Burcu Çelik tarafından il Müdürlüğümüz Konferans salonunda verildi.

Vatandaşlarımıza sunulan Hizmetin yürütümünü etkilememeksizin gruplar halinde yapılan Eğitim sonunda çalışanlarımız, güvenli bir iş ortamının sadece yasal bir zorunluluk olmadığını, aynı zamanda hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırladılar” denildi.

Eğitime; SGK  İl Müdürü İsmail Yıldırım, Müdür Yardımcıları, Memur ve işçi personel ile Stajyer öğrenciler katıldı.