Bu Suskunluk Niye Başkan

Bu Suskunluk Niye Başkan

Yayın: 29.11.2017 22:50
Paylaş:
A+ A-

Karabük gündemi en çok meşgul eden konuların başında hiç şüphesi Karademir karabükspor geliyor. Geçtiğimiz hafta Kardemir yönetim kurulunun çiçeği burnunda başkanı Ömer Faruk Öz Basın toplantısı yaparak kamu oyuna çok çarpıcı açıklamalar yaptı.

Sayın Ömer Faruk Öz özellikle Kardemir ile Karabükspor arasında yapılan sponsorluk anlaşması gereğince her yıl için 8 milyon tl’lik yapılan anlaşma neticesinde 2018-2019-2020 yılları dahil 32 milyon tl’nin tamamının alınarak Karabükspor’a aktarılması konusunda tereddütlerinin olduğunu bu paraların nereye gittiği veya nerelere harcandığını bilme haklarının olduğunu ifade etti. Oysaki bu 32 milyon tl’nin forma reklamı karşılığında her sezon için 8 milyon tl olarak 4 sezon karşılığında yapıldığını, ancak istifa eden Feridun Tankut yönetiminin bu paranın tamamını kullandığına dikkat çekti.Şimdi gözler Feridun Tankut’un vereceği cevaba çevrildi,şu ana kadar gerek yazılı gerekse sözlü olarak kamuoyuna her hangi bir açıklama yapılmadı.

Seversiniz sevmezsiniz Yolbulan ve Güleç aileleri dışında bu işe çözüm bulacak yada bu taşın altına elini koyacak kim var varsa söyleyin bende bileyim. Sevgili Ziya Ünsal Karabükspor’u kayyum başkan gibi genel kurula kadar getirmeye çalışıyor, kendisine başkan olması için çok ısrar edildiğini de biliyorum. Benim tanıdığım Ziya Ünsal dürüst, karakterli şehirde saygı duyulan sözüne itibar edilen ender kişilerden biri tam manasıyla destek verildiğinde başaracağına da inancım tam, ancak Ziya başkanın da hala kafasında bir takım şüphelerin olduğu yeterli desteği göremediği konusunda endişelerinin de olduğunu biliyorum. Karabükspor bu dar boğazdan kurtulacaksa şehrin bütün katmanları bu taşın altına elini değil bedenini ortaya koymak zorundalar. Özellikle bir gecede yönetimi değiştirenler sporu siyasete malzeme yapanlar nedense bu günlerde hiç ses çıkarmıyorlar.

Karabükspor’u ayağa kaldıracak kişilerden biride hiç tartışmasız belediye Başkanı Sayın Rafet Vergili, Sevgili Başkan biliyorum geçmişte Karabükspor’a bir el attın ancak siyasi manipülasyonlar seni küstürdü, şimdi durum farklı sen istersen bu takımı ayağa kaldırabilirsin, senin iş adamlığı ve yönetici kimliğine çok güvenenlerdenim, sen bu şehrin şehri eminisin dost kötü günde belli olur, yapacağın planlarla bu borçların üstesinden geleceğine de inanıyorum. Sevgili Başkan gel bu şehrin üzerindeki karabulutları kaldır, dumanlı kentin puslu çocuklarını sevindir.
Yazımın Başında belirttiğim gibi Sayın Başkan Feridun Tankut’a bu suskunluk niye iddialara mutlaka cevap vermek zorundasın belki de genel kurulu bekliyor da olabilirsin: Karabük’te her kesimin ağzında sakız gibi çiğneniyor Karabükspor da bu kadar para nereye gitti diye eminim mutlaka vereceğin bir cevabın vardır.

3 kişi görüş bildirdi

  1. çevreci

    Sıradan bir yazı örneği niye yalan yazayım bilgisayar bilmeyen rahmetli koca kurt YAVUZ BİLE SENDEN İYİ YAZI YAZARDI HEMDE MİSLİSİYLE KARABÜKSPORLUYSU.

  2. Senin işvereninmi

    Muhtar Belediye reisi ilk geldiyinde Karabükspora verilen parkomat paralarını kaldırdı.Parkomat paralarını kaldıran Belediye reisinin takıma on para menfaati oldumu.O kulübe başkan tayin etmeyi sever Şefik beyi aday çıkaran odur,Ziya Ünsalı da o getirdi.Tamam iyi isimler buluyor amma parkomat paralarını kaldıran bir kişinin Karabükspora sevgisi tartışılır.Senin işverinin filanmı bilmiyorum ama Belediye reisini savunurken yağı biraz fazla kaçırmışsın.
    Birde şu Kuca meselesini yazamıyorsun niye bilmediyindenmi,yoksa maçanın sıkmadıgındanmı

  3. Karabüksporda çöküş KUCAYLA

    Karabüksporda çöküş Kuca transferiyle başladı bunu kimse aklından çıkartmasın.Karabük amatör kümede KUCA gibi çok futbolcu varken MURAT YOLBULAN kimseye danışmadan o adamı tıransefer etti.Karabüksporda da çöküş dönemi başladı.
    Mali açıdan çöküş dönemi başladı futbol kadrosu yönünden çöküş dönemi başladı.
    Muhtar bunları belki bilmez,bilse bile yazamaz.
    Gelelim Rafet Vegili meselesine,arkadaş dosdoğru yazmış Rafet Vergili on paralık yardımcı olmaz Karabükspora Hüseyin Eririn parkomat paralarını kestiren o deyilmi.Karabüke reyis seçildi ertesi gün parkomat paralarını kestirdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SGK’da çalışan personele eğitim verildi

Yayın: 26.04.2024 13:21
Paylaş:
A+ A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi verildi.

Müdürlükten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “6331 Sayılı Yasa ile ortaya konulan, Çalışanlarımızın güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmak, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi A Sınıfı İSG Uzmanı F.Burcu Çelik tarafından il Müdürlüğümüz Konferans salonunda verildi.

Vatandaşlarımıza sunulan Hizmetin yürütümünü etkilememeksizin gruplar halinde yapılan Eğitim sonunda çalışanlarımız, güvenli bir iş ortamının sadece yasal bir zorunluluk olmadığını, aynı zamanda hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırladılar” denildi.

Eğitime; SGK  İl Müdürü İsmail Yıldırım, Müdür Yardımcıları, Memur ve işçi personel ile Stajyer öğrenciler katıldı.