‘Çelik Kentin Yürekli Çocukları’

‘Çelik Kentin Yürekli Çocukları’

Yayın: 23.09.2021 20:56
Paylaş:
A+ A-

‘Çelik Kentin Yürekli Çocukları’  Projesi Kapsamında Eflani Ziyaret Edildi

(Nurhan Deveci )Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı(ÇOGEP) kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hayata geçirilen “Çelik Kentin Yürekli Çocukları” Projesi kapsamında; Eflani İlçesi ziyaret edildi.

Karabük İl Emniyet Müdürü  eşi, Polis Eşleri Derneği Karabük Şube Başkanı Aysel TUĞ öncülüğünde; Eflani Şehit Alişan KORKUT Ortaokulu ve Eflani İMKB Çok Programlı Anadolu Lisesi ziyaret edilmiş, ziyarete; Eflani İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELEBİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Nazif ŞEN, TDP Şube Müdür V. Başkomiser Emine ULUPINAR, Eflani İlçe Emniyet Amir V. Komiser Yardımcısı Cemalettin BULUT, Eflani Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Yakup ÇELİK, İlçe Emniyet Amirliği ve Karabük Emniyet Müdürlüğü personelleri katılmış, Okul Müdürleri Beyhan ERENLER ve Nurullah GİRİŞEN ile birlikte tüm sınıflar ziyaret edilmiş, öğrencilere polislik mesleği ile ilgili kısa bilgilendirmeler yapılarak hediye dağıtımı yapıldı.

Ayrıca Eflani Atatürk İlkokulu ve Anaokulu ziyareti de gerçekleştirilmiş olup, ziyaretin devamında da katılım sağlayan Eflani İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet ÇELEBİ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Selim Nazif ŞEN, TDP Şube Müdür V. Başkomiser Emine ULUPINAR, Eflani İlçe Emniyet Amir V. Komiser Yardımcısı Cemalettin BULUT, Eflani Polis Merkezi Amiri Komiser Yardımcısı Yakup ÇELİK, İlçe Emniyet Amirliği ve Karabük Emniyet Müdürlüğü personelleri ve Okul Müdürü Bilal YALÇIN ile birlikte tüm sınıflar ziyaret edilerek, öğrencilere aynı şekilde polislik mesleği ile ilgili kısa bilgilendirmeler yapılarak hediye dağıtımı yapılmıştır. Ziyaretin ilerleyen vakitlerinde 3-A Sınıfı öğrencileri ile birlikte hediye edilen kitaplarla okuma etkinliği gerçekleştirilmiştir.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

SGK’da çalışan personele eğitim verildi

Yayın: 26.04.2024 13:21
Paylaş:
A+ A-

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İl Müdürlüğü personeline yönelik olarak Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi verildi.

Müdürlükten konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada; “6331 Sayılı Yasa ile ortaya konulan, Çalışanlarımızın güvenliğini ve sağlığını ön planda tutmak, iş sağlığı ve güvenliği konusunda farkındalık yaratmak amacıyla Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Sertifikasyon Eğitimi A Sınıfı İSG Uzmanı F.Burcu Çelik tarafından il Müdürlüğümüz Konferans salonunda verildi.

Vatandaşlarımıza sunulan Hizmetin yürütümünü etkilememeksizin gruplar halinde yapılan Eğitim sonunda çalışanlarımız, güvenli bir iş ortamının sadece yasal bir zorunluluk olmadığını, aynı zamanda hepimizin ortak sorumluluğu olduğunu bir kez daha hatırladılar” denildi.

Eğitime; SGK  İl Müdürü İsmail Yıldırım, Müdür Yardımcıları, Memur ve işçi personel ile Stajyer öğrenciler katıldı.