CHP Adayları İlçelerden Sonra Karabük Merkeze İndi

CHP Adayları İlçelerden Sonra Karabük Merkeze İndi

Yayın: 06.05.2015 09:57
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Cevdet Akay ve Mustafa Akay ile birlikte parti teşkilatları Karabük merkeze inerek seçim çalışmalarını merkezden esnaf gezisiyle sürdürüyorlar.

Seçim çalışmalarına Safranbolu,Yenice,Eskipazar,Eflani ve Ovacık gezileri ile başlayan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları dün da Karabük merkezde esnaf gezileri yaptılar.

Esnaf gezisi esnasında sıcak ilgi ve alaka ile karşılaştıklarını bildiren Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları Cevdet Akay ve Mustafa Akay yaptıkları seçim çalışmaları ile ilgili bir değerlendirme yaparak,”seçim çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz.Bilindiği gibi partimizin önseçim kararıyla birlikte biz seçimlere daha avantajlı başlamıştık.Öncelikle aday adaylığı serecimiz dahilinde parti üyelerimize ulaşarak kendilerini tanıma fırsatı bulmuştuk.29 Mart’ta belirlenen adaylık sürecimizin ardından ise ilk seçim çalışmalarımızı İlçelerimizden başlattık.Bu kapsamda Safranbolu,Yenice,Eskipazar, Eflani ve Ovacık İlçelerimizde halkımızla buluştuk.Tüm kesimlerimizin sorunlarını yerinde dinledik. Gezdiğimiz tüm İlçelerimizde Cumhuriyet Halk Partisine eskisinden çok daha fazla ilginin olduğunu gördük.Kendilerine genel başkanımızın açıkladığı parti programının vaatten ibaret olmadığını anlatarak, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında tüm kesimlerin rahat bir nefes alacağını,ülkede huzur ve güvenin yeniden inşa edileceğini anlattık.Sağolsunlar insanlarımız da Cumhuriyet Halk Partimizin açıkladığı parti programının çok akla yatkın ve gerçekçi olduğunu söylüyorlar.Yani insanlarımız bu ülkenin geleceğini Cumhuriyet Halk Partisinde olduğuna her zamankinden çok daha fazla inanıyorlar.Bu da bizleri çok mutlu ediyor”açıklaması yaptılar.

Diğer yandan dünden itibaren de Karabük merkezde esnaf gezilerin ile seçim çalışmalarını başlatan Cumhuriyet Halk Partisi milletvekili adayları ve parti teşkilat mensupları seçim süreci içinde girmedik mahalle,çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmayacaklarını bildirerek,Cumhuriyet Halk Partisinin bu seçimlerden kesinlikle başarıyla çıkacağını ve buna inandıklarını bildiriyorlar.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.