CHP İl Başkanı Çakır ve Milletvekili Aksoy’dan Gündem Değerlendirmesi

CHP İl Başkanı Çakır ve Milletvekili Aksoy’dan Gündem Değerlendirmesi

Yayın: 16.08.2018 22:30
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Abdullah Çakır,Merkez İlçe başkanı Mehmet Durum ve Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy düzenledikleri basın toplantısı ile Karabük’te ki gelişmeleri değerlendirdi.

CHP Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy: “AK Partili Vekilleri ziyaret ediyorlar ondan sonra bizi arıyorlar. Bir iki gün öncesinden randevu alma nezaketinde bulunulmuyor. Bizde Ankara’da olmadığımız zamanlarda seçim bölgemizde Karabük’te oluyoruz” dedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karabük Milletvekili Dr. Hüseyin Avni Aksoy, İl Başkanı Abdullah Çakır ve Mehmet Durum ile birlikte Parti binasında basın toplantısı düzenleyerek kendisi hakkında yapılan eleştirilere gazetecilerin sorusu üzerine cevap verdi.

Seçimden sonra ortalıkta görünmediği şeklindeki eleştirilere cevap veren Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, Karabük’te en çok bulunan milletvekilinin kendisi olduğunu söyleyerek, “AK Parti milletvekillerini TBMM’de ziyarete gelen kamu kurum kuruluşları ile STK yöneticileri ziyaretten sonra bizi arıyorlar. Bizde Ankara’da olmadığımız zamanlarda seçim bölgemizde Karabük’te oluyoruz. Bir iki gün öncesinden randevu alma nezaketinde bulunulmuyor” dedi.

Karabük’te katıldığı cenaze, mevlid, düğün gibi programları siyasi propaganda malzemesi yapmaktan özellikle kaçındığını dile getiren CHP Karabük Milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, “Sadece Yenice ilçemize 3 defa gittim. Birçok cenaze ve mevlid programına katıldım. Düğünlere gittim. Ancak bunu ne sosyal medya hesabımdan ne de basınımız aracılığıyla gündeme getirmedim. Çünkü etik bulmuyorum. Ama açılış yada sosyal herhangi bir etkinlikte görevimizi yapıyor, düşüncelerimizi basınımız vasıtasıyla kamuoyuna aktarıyoruz” ifadelerini kullandı.

YENİCE HES’TE TERS GİDEN BİRŞEYLER VAR

CHP Karabük Milletvekili Aksoy konuşmasında ayrıca Yenice HES konusunda seçim öncesinde bütün partilerin ve adayların aynı şeyi söyleyerek HES yapımına karşı ortak tavır alındığını hatırlatarak, “Bu konuda ters giden bişeyler var. Dikkatli olmamız lazım” dedi. Aksoy Karabükspor için de “Gelişmeleri yakından talip ediyoruz. Yargı sürecinin tamamlanması bekleniyor” diye konuştu.

ÇAKIR: “KURULTAY OLSUN DİYE İMZA VERDİK”

CHP Karabük İl Başkanı Abdullah Çakır, ‘Kurultay toplanması için Muharrem İnce’den yana tavır aldınız. İstifa yada görev alınmayı bekliyor musunuz” şeklindeki soruya, “Biz kurultay olsun diye imza verdik. Kişiler üzerinden politika yürütmedik. Dolayısıyla görevden alınma yada istifa gibi bir durum söz konusu değil” diyerek cevap verdi.
Çakır, Adıyaman’da PKK’lı hainler tarafından düzenlenen hain saldırıya tepki göstererek, Şehit olan Askerlere Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı dileklerinde bulundu. Yaralılara acil şifalar diledi.

Son günlerde Türkiye üzerinde döviz kuru üzerinden oynanan oyunlara tepki gösteren Çakır, “Amerika’nın Rahip Branson’u bahane ederek Türkiye’ye yaptırım uygulamasını Türk halkına hakaret olarak görüyoruz ve kesinlikle asla ve asla böyle bir olayı kabul etmiyoruz. Bu konuda hükümeti daha duyarlı olmaya çağırıyoruz. Alınan önlemlerin yeterli olmadığını, Türkiye’de bulunan Amerikan üslerinin de kapatılması dahil her türlü yaptırımların uygulanması bana göre Türk halkının beklentisidir” dedi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vezirköprü’de polis, dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Vezirköprü ilçesinde polis, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde polis ekiplerince broşür dağıtılarak siber güvenlik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla KADES hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Ekipler, pazar yerleri, taksi durakları, kuaförler, kahvehaneler, kafeler, iş yerleri ve parklarda vatandaşlarla görüşerek bilgilendirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik'in de katıldığı çalışmada birim amirleri ile polisler, vatandaşları dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı uyardı.

Çelik, “Kendisini polis, asker, savcı ya da kamu görevlisi olarak tanıtarak para ve altın isteyen kişilere itibar etmeyin. Bu kişiler dolandırıcıdır. Bu kişiler sizleri inandırmak için kimlik ve adres bilgilerinizi, hatta kimlik numaranızı dahi söyleyebilir. Bankadan aradığını söyleyerek, 'Kredi kartı aidatınızı ve dosya masraflarınızı iade ediyoruz' diyerek kart ve şifre bilgilerini isteyen kişilere inanmayın. İnternet sitelerinden alışveriş yaparken dikkatli olun, güvenilir siteleri tercih edin.” dedi.