Dinçel; “Anıt Düzenlemesi İçin Yazılı Başvurumuzu Yaptık”

Dinçel; “Anıt Düzenlemesi İçin Yazılı Başvurumuzu Yaptık”

Yayın: 28.04.2016 10:19
Paylaş:
A+ A-

Son günlerde gündemden düşmeyen ve Cumhuriyet Halk Partili yöneticilerin ısrarla istediği Kent meydanı anıt düzenlemesiyle ilgili Karabük belediyesine yazılı başvurunun yapıldığı haber verildi.

Konu ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel,Kent meydanında ki uygun bir alana başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere güzel bir anıt kombinasyonu yapmayı planladıklarını haber vererek,Karabük belediyesine gerekli yazılı başvuruyu yaptıklarını bildirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi kanadından yaşanan bu gelişmenin ardından belediye başkanı Rafet Vergili ise,ilgili yazılı başvurunun kendilerine ulaştığını ve CHP’li yöneticilerin belirlediği bir alana böyle bir düzenlemenin yapılması için gerekli desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

2 kişi görüş bildirdi

  1. Adnan

    Acaba bu anıt yapma yetkisi CHP ye devredildiğine göre bu anıt Karabüklünün anıtı mı olacak yoksa chp yorumuyla yapılmış CHP nin anıtı mı olacak.
    Sayın Vergili Karabüklünün azami desteğini almış bir başkan olarak bu yetkiyi CHP ye devretmemeli diye düşünmek gerekir..O zaman başka partilerin benzeri talepleri gündeme geldiğinde onlara da yetki devri yapılacak mıdır?
    Karabüklü şehrin yapılanması ile ilgili yetkiyi Belediye başkanımıza vermiştir.

  2. Cemil arseven

    Bence anıtı söz verildiği gibi CHP yapmalı ama Karabüke ve meydana yakışmalı.
    Okadar büyük meydana küçük bir anıt olacaksa hiç olmasın.
    Batı Karadenizin en büyük anıtı yapılmalı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.