Dinçel; “Bir Tarafta Devlet,Diğer Tarafta Belediye İle Mücadele Ettik”

Dinçel; “Bir Tarafta Devlet,Diğer Tarafta Belediye İle Mücadele Ettik”

Yayın: 11.06.2015 10:01
Paylaş:
A+ A-

Cumhuriyet Halk Partisi İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel düzenlediği basın toplantısı ile 7 Haziran seçimlerini değerlendirdi.

Seçimlerin Karabük ve Ülkeye hayırlı olması dilekleriyle sözlerine başlayan CHP İl başkanı Erdoğan Dinçel,”milletvekili seçilen arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum”dedi.

7 Haziran seçimlerinde bir tarafta devlet, diğer bir tarafta Karabük belediyesi ile mücadele ettiklerini bildirerek bir değerlendirme yapan Dinçel, “bu seçimler Cumhuriyet Halk Partisi açısından umduğumuz, tahmin ettiğimiz şekilde sonuçlanmadı.3,5 aylık bir kampanya ile seçime girdik. Bilindiği gibi partimiz örgütlerinde değişiklikler olmuştu.Fakat tüm bu olumsuzluklara rağmen çok umutluyduk ve bir tane milletvekili çıkarmak istiyorduk” dedi.

2011 seçimlerine oranla ikibin 500 civarında bir oy kaybı yaşadıklarını belirten Dinçel, “bir tarafta kayıp gibi görülen ikibin 500 oy varken,2014 seçimlerinde ise İl genel meclisinde % 12 civarında oy almışız.Hiçbir belediye kazanamamış,örgütleri yeniden oluşmuş, toparlanmaya çalışan bir parti varken,CHP bir tane milletvekili çıkaramamışsa bu başarısızlıktır.Dip yapmış bir partiyi yeni kurulan bir örgütle diriltmek bu kadar oldu. İktidarla mücadele ettik.Her türlü imkan,şantajla karşılaştık.Belediye ile mücadele ettik. Belediye başkanı kendi seçiminde yapmadığı kampanyayı bu seçimlerde yaptı. Yasak olduğu halde açılışlar yaptılar.Onun dışında rüşvetler,paralar kumanyalar dağıtıldı sabahlara kadar.Tüm bunlar bu dönem olağanüstü boyutlara ulaştı” dedi.

CHP ÖRGÜTLERİ İLK DEFA KENETLENME ÖRNEĞİ GÖSTERDİ

Diğer yandan Cumhuriyet Halk Partisi teşkilatlarının bu seçimde çok güzel bir kenetlenme örneği gösterdiğine dikkat çeken Dinçel, “CHP ilk defa bu seçimlerde çok güzel kenetlendi, bütünleşti, dayanışma örneğinin en iyisini verdi.Biz bunları yaşamaktan dolayı son derece mutluyuz. Gelecek seçimlere çok daha iyi hazırlanacağız.Bu nokta da ben tüm örgüt kademelerinde ki arkadaşlarımı tebrik ediyorum,kendilerine teşekkür ediyorum” açıklamasını yaptı.

BİZ ATAMA İLE GELDİK İSTİFA SÖZ KONUSU OLAMAZ

Son olarak istifa edip etmeyeceği konusuna da değinen CHP İl başkanı Av.Erdoğan Dinçel, “biz atama ile geldik. İstifa etmemiz söz konusu olamaz.Böyle bir şey düşünmüyoruz düşünmemiz de yanlış olur. Şimdi bizim yapacağımız tek olay İl Danışma Kurulunu yapmak. Kongre sürecinde aday olup olmayacağım daha sonra ki dönemde belli olacak” sözlerine yer verdi.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Temizlik İşleri Ekipleri Dere Yataklarında Temizlik Çalışmalarına Başladı

Yayın: 19.04.2024 14:43
Paylaş:
A+ A-

Karabük Belediyesi Şehir merkezinde ki dere yataklarında oluşan çöp, çamur gibi birikintiler halk sağlığı acısından risk oluşturmakla beraber, görüntü ve çevre kirliliği oluşturmaktaydı. Bunun üzerine harekete geçen Temizlik İşleri ekiplerimiz dere yataklarında temizlik çalışmalarına başladı.

Böylece dere yataklarını dolduran katı atık, ot ve çamurlar temizlenerek, hem oluşabilecek kötü koku, sinek ve su taşkınlarının önüne geçildi, hem de görüntü kirliliği ortadan kaldırılmış oldu.

Ayrıca iş makinelerin ulaşamadığı menfez altlarına da giren belediye ekiplerimiz buradaki çöp ve atıkları da temizlediler.

Dere yatakların temizlenmesi, Temizlik İşleri ekiplerimiz tarafından farklı bölgelerde devam edecektir.