Bölgenin Sesi Gazetesi

Yayın: 27.02.2020 19:33
Paylaş:
A+ A-

EFDER Kadın Kollarının İstanbul Eyüp Sultan Kültür ve Sanat Merkezin de Düzenlediği “Cemberini Tak Bandırma Yemeğe Gel Programı” Büyük İlgi Gördü.En Güzel Cemberi Olan Eflânili kadın ve En Güzel Bandırma Yapan Eflânili Kadının Seçildiği Programa Eflânili Kadınlar Büyük İlgi Gösterdi.Patenti Eflani Belediyesi Tarafından Alınan Yöresel Lezzetimiz Bandırma Gelen Misafirlere İkram Edilerek Kaynaşma ve Dayanışma Sağlandı.EFDER Başkanı Abdullah Adatepe Bu Güzel Organizasyonu Gerçekleştiren EFDER Kadın Kollarına Teşekkür Etti.

 

 

 

 

Yorumlar

  1. Gofura birliyi gör birliyi

    Gofura Eflenililerin birliyini gör sana gapak olsun sen herkesnen çekiş etmeye devam et herkes kötü bi sen eyisin senin yüzünden ben istanbula gaçtım amma seninde suyun ısınıya gayrı gofura yüzünü bakanda olmaycak çoğun getti azı galdı

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.