Emniyet Müdürlüğü 200 Öğrenciyi Sinemaya Götürdü

Emniyet Müdürlüğü 200 Öğrenciyi Sinemaya Götürdü

Yayın: 16.06.2016 10:33
Paylaş:
A+ A-

Karabük Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) çerçevesinde “Sizin İçin Varız” Projesi kapsamında hiç sinemaya gitmemiş olan 200 öğrenci sinemaya götürüldü.

İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, gazetecilere yaptığı açıklamada, öğrencileri ekipler tarafından 8 ayrı okuldan belirlendiğini söyledi. Etkinliğin Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığının yapmış olduğu bir proje olduğunu ifade eden Tezsever, “İlimizde Toplum Destekli Polislerimiz proje kapsamında böyle bir etkinlik düzenlediler. Bizde onlara destek olmak için buraya geldik. İnşallah onlara, anne, baba, vatan, millet sevgisi aşılayarak güzel bir gelecek hazırlamak istiyoruz. Proje kapsamında Bursa, Çanakkale ve Anıtkabir gezisi yaptık” diye konuştu.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Havza Şehit Besim Kazar MTAL’den tanıtım günleri etkinliği

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 16:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Havza Şehit Besim Kazar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi (MTAL) tarafından tanıtım günleri etkinliği düzenlendi.

Kevser Parkı'nda açılan tanıtım standında, öğrenci ve öğretmenler tarafından okulda verilen eğitimler anlatılırken, ilk yardım kursuları, tansiyon kontrolleri, sağlık ekipmanlarının tanıtımı, tansiyon, diyabet konularında bilgilendirmeler ve çocuklara yönelik etkinlikler gerçekleştirildi.

Özellikle öğrencilerin Heimlich manevrası eğitimi genç annelerden ilgi gördü.

Etkinliğin yarın son ereceği belirtildi.