Erzurumlular Derneğinden Yardım Kampanyası

Erzurumlular Derneğinden Yardım Kampanyası

Yayın: 09.11.2016 09:15
Paylaş:
A+ A-

Karabük Erzurumlular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 100 ihtiyacı sahibi öğrenciye mont ve bot yardımı yapacak.

Şimdiye kadar 50 ihtiyaç sahibi öğrenciyi sevindiren dernek 15 Kasım tarihine kadar diğer 50 öğrenciye yardımlarını ulaştıracak. Her türlü sosyal faaliyetin içinde olan ve yaptığı başarılı çalışmalar ile bir çok derneğe örnek olan Karabük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı İbrahim Bedir yardım ile ilgili şu açıklamayı yaptı: “Biz Karabük Erzurumlular Sosyal Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği olarak yaklaşık 7 okulumuzdan belirlediğimiz 100 ihtiyaç sahibi çocuğumuza “şimdi sıcaklığımızı paylaşma zamanı” adlı projemiz ile onların kışlık mont ve bot ihtiyaçlarını gidermek için böyle bir proje düzenledik. Yaklaşık 15 gün önce başladık buna ve bu ayın on beşine kadar devam edecek. Şu ana kadar 50 tane kardeşimizin bot ve mont ihtiyacını giderdik, onlara ulaştırdık. Ve inşallah geriye kalan kardeşlerimiz içinde çalışmalarımız devam ediyor. Burada bir slogan kullanıyoruz biz, “yoksulluğun sebebi yokluk değil, paylaşmayı unutan insanlıktır” diye bu bağlamda da bize destek veren, bizimle beraber hareket eden tabi başta Karabük Erzurumlular derneği yönetim başkanıma çok teşekkür etmek istiyorum. Her projede onların çok büyük katkıları var. Bununla beraber hem Karabük’te yaşayan Erzurumlu hemşerilerimizin hem de Karabük halkı ve il dışından insanların katkılarıyla bu projemizi gerçekleştirmeye, tamamlamaya çalışıyoruz diğer projelerimizi hallettiğimiz gibi inşallah.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Vezirköprü’de polis, dolandırıcılık olaylarına karşı bilgilendirme yaptı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:24
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Vezirköprü ilçesinde polis, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla ilgili vatandaşları bilgilendirdi.

Farkındalık oluşturmak amacıyla ilçe merkezinde polis ekiplerince broşür dağıtılarak siber güvenlik, hırsızlık ve dolandırıcılık olaylarıyla KADES hakkında vatandaşlara bilgi verildi.

Ekipler, pazar yerleri, taksi durakları, kuaförler, kahvehaneler, kafeler, iş yerleri ve parklarda vatandaşlarla görüşerek bilgilendirdi.

İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Çelik'in de katıldığı çalışmada birim amirleri ile polisler, vatandaşları dolandırıcılık yapmak isteyenlere karşı uyardı.

Çelik, “Kendisini polis, asker, savcı ya da kamu görevlisi olarak tanıtarak para ve altın isteyen kişilere itibar etmeyin. Bu kişiler dolandırıcıdır. Bu kişiler sizleri inandırmak için kimlik ve adres bilgilerinizi, hatta kimlik numaranızı dahi söyleyebilir. Bankadan aradığını söyleyerek, 'Kredi kartı aidatınızı ve dosya masraflarınızı iade ediyoruz' diyerek kart ve şifre bilgilerini isteyen kişilere inanmayın. İnternet sitelerinden alışveriş yaparken dikkatli olun, güvenilir siteleri tercih edin.” dedi.