Eskipazar Kaymakamı Konak’tan Yurt Ziyareti

Eskipazar Kaymakamı Konak’tan Yurt Ziyareti

Yayın: 05.01.2018 22:35
Paylaş:
A+ A-

Eskipazar Kaymakamı Hüseyin Remzi Konak; Jandarma Komutanı Aydın Aydın, Emniyet Amiri Kom. Yrd. Sayın Erdoğan Gebeş, Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat Dağcıoğlu, Şube Müdürleri Hasan Yavuz ve Sayın Hidayet Demirdelen ile birlikte İlçe Çok Programlı Anadolu Lisesi bünyesinde bulunan ortaöğretim öğrenci yurdunu ziyaret etti.

Öğrenci yurdunda akşam yemeğine katılan Kaymakam Hüseyin Remzi Konak Yemeğin ardından yurdu gezerek, plastik doğramalarla kapatılan lavabolarda, yatakhanelerde ve yurdun genel temizliğinde incelemelerde bulundu ve daha sonra da Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Osman Saraçoğlu’ ndan bilgi aldı.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bolu’da yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da düzenlenen İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Bolu Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya, Zonguldak, Kastamonu, Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çankırı, Ankara ve Çorum'dan öğrenciler katıldı.

Yarışmada ortaokul kategorisinde Ankara Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hamza Şahin, lise kategorisinde Ankara Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Atıf Koca birinci oldu.