Gamze Nur Karnesini Vali Amcasından Aldı

Gamze Nur Karnesini Vali Amcasından Aldı

Yayın: 19.01.2020 20:44
Paylaş:
A+ A-

Vali Fuat Gürel eşi Özlem Aras Gürel ile birlikte Milli Eğitim Bakanlığının evde eğitim programından faydalanan Mimar Sinan Ortaokulu 7. Sınıf öğrencisi Gamze Nur Erdoğan’ın karne sevincine ortak oldular.

Gamze Nur’un eğitimi hakkında öğretmeninden bilgiler alan Vali Gürel, öğrenci ile yakından ilgilenerek “Takdirname” almaya hak kazanan Gamze Nur’un karnesi için tebrik ederek çeşitli hediyeler verdi.

Vali Fuat Gürel ve eşi Özlem Aras Gürel’e İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve öğretmenleri eşlik etti.

Evde Eğitim: Zorunlu öğrenim çağındaki özel eğitime ihtiyacı olan bireylerden sağlık problemi nedeniyle okul öncesi, ilköğretim veya özel eğitim programlarından herhangi birini uygulayan örgün eğitim kurumlarından doğrudan yararlanamayanlara eğitim hizmetlerinin evde sunulması esasına dayanan eğitimdir. Zorunlu öğrenim çağındaki özel eğitime ihtiyacı olan bireylerden okul öncesi, ilköğretim veya özel eğitim programlarından birini uygulayan örgün eğitim kurumlarından sağlık problemi nedeniyle doğrudan yararlanamayanlara evde eğitim verilir.

 

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç istasyonları için Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı

Yayın: 26.04.2024 12:20
Paylaş:
A+ A-

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç istasyonları için Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, RHG Enertürk Enerji, Türkiye’nin mobilya markalarıyla başlattığı iş birlikleri kapsamında elektrikli araç şarj ağını genişletmek amacıyla Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla ve Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım tarafından imzalanan sözleşme kapsamında ilk olarak Karabük ve Balıkesir’de Mondihome bayileri önünde 2 AC ve 2 DC (hızlı) şarj istasyonu kurulumu tamamlandı. Bu yılı sonuna kadar 13 şehir ve 21 noktada elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu yapılması hedefleniyor.

2022 itibariyle elektrikli araç şarj ağını Türkiye’nin 6 bölgesinde 20’den fazla şehirde kurduğu şarj istasyonlarıyla genişleten RHG Enertürk, Türkiye’de ve dünyada tasarımları ve kalitesi sayesinde çok sayıda müşteriyi konforla buluşturan Mondihome’un bayileri önünde konumlanacak şarj istasyonlarıyla kullanıcılarına rahat, hızlı, güvenilir şarj imkanı sunmaya devam edecek.

Şirket, Mondihome’un geniş bayi ağı sayesinde çok daha fazla kullanıcıya ulaşarak yenilenebilir enerji kaynaklarından elde ettiği temiz enerjiyi müşterilerine sunduğu şarj istasyonlarıyla Mondihome’un sürdürülebilirlik stratejisine de katkı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla, son yıllarda sürdürülebilirlik alanında büyük projelere imza attıklarını belirterek, “Ulaşımın elektrikli araçlarla sağlanmasının karbon salımının azaltılması için yaratacağı büyük faydanın farkında olarak 2022’de Elektrikli Araç Şarj Ağı İşletmeci lisansımızı aldık. Kuruluma başladığımız günden bu yana Türkiye’nin elektrikli araç şarj ağını genişletmek ve müşterilerimize rahat, hızlı, güvenilir şarj imkanı sunmak için stratejik hedeflerimiz doğrultusunda sürdürdüğümüz yatırımlarımızı ve iş birliklerimizi sürdürülebilirlik vizyonumuzla birleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beyla, Türkiye’yi dünyada temsil eden büyük markalarla iş birliği yapmanın gururunu paylaştıklarını vurgulayarak, “Türkiye’de yenilikçi yaklaşımı ile tanınan Mondihome ile yaptığımız iş birliği ile Karabük ve Balıkesir’de istasyon kurulumunu tamamladık. İki marka arasında kurulan bu köprü ile, 2024’te elektrikli araç şarj ağımızı Mondihome müşterileri ve elektrikli araç kullanıcıları için yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım da müşterilerinin memnuniyetini ve konforunu her zaman ön planda tutan bir marka olduklarını aktararak, şunları kaydetti:

“Elektrikli araç şarj istasyonları konusunda yaptığımız iş birliği ile bu farkındalığı bir adım öteye taşıyoruz. Türkiye’nin farklı şehirlerinde bayilerimizin önünde kurulacak şarj istasyonları ile hem müşterilerimizin hem de elektrikli araç kullanıcılarının hayatına dokunmaya devam edecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”