Her Telden (10.Nisan.2018)

Her Telden (10.Nisan.2018)

Yayın: 09.04.2018 20:47
Paylaş:
A+ A-

SAYIN TİMURÇİN SAYLAR MECLİS,SAYIN TUNCAY ÖZCAN YÖNETİM KURULU BAŞKANI OLARAK VE AK PARTİ’NİN ÖNÜNÜ AÇAN ÇALIŞMALAR..
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Meclis Başkanı Sayın TİMURÇİN SAYLAR ile Yönetim Kurulu Başkanı Sayın TUNCAY ÖZCAN kendi dönemlerinde mükemmel çalışmalar yaptılar..
AK Parti İktidarının “KARABÜK’E ŞU HİZMETLERİ GETİRDİK..” noktasında önlerini açan, TİCARET ve SANAYİ ODASI çalışmaları oldu denilse çok ama çok yerinde bir tespit olur.
Karabük ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ’NDE yapılan çalışmalar arasında,İSMETPAŞA METAL ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,YENİCE AĞAÇ ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİ,TEKNOPARK,TSE HİZMET BÜROSU,AKREDİTASYON BİRİNCİLİĞİ ilk akla gelen hizmetler olarak gösterilebilir..
Kaldı ki,bunlar ilk akla gelen hizmetler..
Her ne ise artık..
AK Parti,şimdi yeni bir uygulamaya dümen kırmak eylemi içinde ve sızan bilgilere göre Sayın TİMURÇİN SAYLAR kendi isteği ve talebi doğrultusunda TİCARET ve SANAYİ ODASI’NIN her hangi bir yerinde görev kabul etmiyormuş.
Sayın TUNCAY ÖZCAN’A ise “GEÇEN HİZMETLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ..” gibi bir yaklaşım gösterilerek “YENİDEN ADAY OLMAMASI YOLUNDA.” telkin ve tavsiyelerde bulunulmuş..
TİCARET ve SANAYİ ODASI KULİSLERİ ÇOK CANLI SEYREDİYOR..

“KARABÜK TİCARET /SANAYİ ODASI ÇALIŞTI-ORTALIK KARIŞTI..”,NE İŞİN VAR HİZMETLE BİLADER,BAKIN SAFRANBOLU’DA BİR ŞEY OLDU MU.?
Karabük TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçim kulisleri karmançorman,topu/topu 23 MECLİS ÜYESİ seçilecek,ancak,henüz bu seçimler yapılmadan Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanlığı için ismi geçen 50 den fazla insan var.
YANİ SEÇİLECEK MECLİS ÜYESİNDEN FAZLA ADAY VAR..
Olayın, tam bu noktasında, “KARABÜK TİCARET ve SANAYİ ODASI,BU DÖNEM ÇALIŞTI-ORTALIK KARIŞTI..” gibi bir yaklaşım getiren çevrelere nasıl haksızsınız diyeceksiniz ki..
Bakın Safranbolu TİCARET ve SANAYİ ODASI yurt dışı gezilerin ve bir/iki iftar yemeği dışında herhangi bir aktivitenin içinde bile görünmedi ,ama,SEÇİMLERİNİ tereyağından kıl çeker gibi bitirdi..
DEMEK,FAZLA AKTİF OLMAK,İYİ ÇALIŞMA YAPMAK CEZALANDIRILIYOR..!!
Her ne hal ise artık,Karabük TİCARET VE SANAYLİ ODASI KULİSLERİ çok canlı,AK Parti tarafından Yönetim Kurulu Başkanlığı için destek alan Sayın MEHMET MESÇİER,bu işe çok/çok gönülsüz bir biçimde ve adeta zorlama olarak girdi/sokuldu yolunda da tevatürler var.
Ancak;ORTAM TAM BİR BELİRSİZLİK GÖSTERİYOR GİBİ.
Gelişmeler sürprizlere çok ama çok açık,herkesin haberi olsun..

SAYIN MUTULLAH YOLBULAN’IN VEFATI,EBEDİYETE İNTİKAL ETMESİ,BİZİ GERÇEKTEN,ÇOK AMA ÇOK ÜZDÜ,ARDINDA BÜYÜK BOŞLUK BIRAKTI..
KARDEMİR’İN Özelleştirilmesi aşamalarında,Sayın KAMİL GÜLEÇ ile birlikte yaptığı çalışmalar,hafızalara kazınan,daha sonra ki süreçte,çok ama çok önemli fonksiyonlar icra ederek KARABÜK TARİHİNE ADINI YAZDIRAN Sayın MUTULLAH YOLBULAN Rahmetli oldu,ebedi aleme göçtü.
KARABÜK’E ve KARDEMİR’E UNUTULMAZ HİZMETLERİ OLDU..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN,yakın zamana kadar,haftanın üç/dört günü telefonla arar,kendisi ile çeşitli konularda sohbetlerimiz olurdu ve hemen her konuyu en ince detayına kadar öğrenmeye,irdelemeye meraklı bir yapısı vardı..
MÜTHİŞ ZEKİ BİR İNSANDI..
Hastalığının ilerlediği aşamalarda, rahatsız etmemek kaygısı ile aramıyorduk,Rahmetli ilerleyen hastalığı nedeni ile arayamıyordu ve kendisi ile,bu bağlamda,helalleşemediğimizi buruk bir biçimde söylemek zorundayız.
Doğrusu,maddi olarak,hiçbir katkısı olmamıştı bize,ancak,manevi olarak kendisine hep borçlu olduğumuzu,bize teklif edilen, bir Milletvekili Adaylığı noktasında hissettiğimiz desteği nedeni ile ve açık yüreklilikle söylememiz gerek.
O teklifi kabul etmeyişimize, Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ve Rahmetli ENVER KAYA nasıl kızmışlardı,kırılmışlardı,hayatta olan ve bilenler vardır..
O nokta da manevi bir borçluluk hissederdik Rahmetli AMCAMIZA..
Gerçekten çok/çok üzüldük,MEKANI CENNET OLSUN,,

“SENİN, HER TELDEN KÖŞESİNDE ÇIKAN YAZILAR, ANKARA’DA KÜLLİYE DE DEĞERLENDİRİLİYOR OLABİLİR..” GİBİ GÖRÜŞÜ OLAN, AK PARTİLİ..
Dün AK Parti mensubu bir Kardeşimizle sohbet ediyorduk,birkaç arkadaşımızda vardı,bir ara O AK Parti mensubu Kardeşimiz “ SENİN HER TELDEN KÖŞESİNDE ÇIKAN YAZILARIN ANKARA’DA KÜLLİYE DE DEĞERLENDİRİLEBİLİR..” gibi laf etti.
“YOK CANIM DAHA NELER..” dedik,O Kardeşimiz “KÜLLİYE 81 VİLAYETİ YAKINDAN İZLETTİRİYORDUR.KARABÜK İLE İLGİLİ DEĞERLENDİRME ALACAKLARI EN CAN ALICI,EN OBJEKTİF KÖŞE, SENİN HER TELDEN OLSA GEREKTİR..” gibi yaklaşımlar gösterdi.
“KARABÜK İLE İLGİLİ BİR DOSYA,BİR BİLGİ HAVUZU VARDIR MUTLAKA.O BİLGİ HAVUZUNU EN TEMİZ SU İLE, HER TELDEN KÖŞESİNDE ÇIKAN YAZILAR DOLDURUR HER HALDE..” şeklinde sözler etti..
Hayatımızın her alanında,en kıymetli hazinenin KENDİNİ BİLMEK OLDUĞUNA inandığımız için,pek sanmadığımızı falan söyledik,ancak,olabilir de,KARABÜK İLE İLGİLİ bir departmanlık varsa-ki mutlaka vardır- O Kardeşimizin değerlendirmelerini de yabana atmadık doğrusu.
“BİZİ ONORE ETMEK İÇİN SÖYLEMİYORSUN DEĞİL Mİ..”diye sorduk.
Hayır/hayır çok ciddiyim falan dedi.

DÜN BİR KARDEŞİMİZ TELEFON ETTİ VE “ŞİRİNEVLER HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİN YETERSİZLİĞİNDEN/DOLULUĞUNDAN YAKINDI..”
Dün bir Kardeşimiz telefonla ŞİRİNEVLER HASTANESİ YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNİN yetersizliğinden veya doluluğundan yakındı,babası beyin kanaması geçirmiş,yoğun bakımda yatması gerekiyormuş,yatıramamış,yer yok denilmiş.
Olayın bu noktasında “BAZI HASTA SAHİPLERİ,HASTALARINI YOĞUN BAKIMDA TUTMAYI YEĞLİYORLAR..” evlerinde o bakımı yapamayacakları inancı ile “HASTAM YOĞUN BAKIM ÜNİTESİNDE KALSIN..” gibi bir yaklaşımın içinde görünüyorlar..
Buna bir çözüm bulunmalı elbet.
Bakın O Kardeşimizin yoğun bakım ünitesine çok şiddetle ihtiyacı var,ancak,yer yok HASTAYI YATIRAMIYORLAR büyük sıkıntı yaşıyorlar,bunun bir çaresi bulunmalı ve YOĞUN BAKIM Ünitesi doluluğu kısmen bile olsa giderilmeli.
YOKSA ; ÇOK CİDDİ SIKINTILAR BAŞGÖSTERİYOR..

KARABÜK BELEDİYESİ TARAFINDAN “KENT MEYDANI’NDA OLUŞTURULAN ESNAF GÜNLERİ..” VE ADETA OUTLET ÇARŞISI ANLAYIŞI GİBİ..
KARABÜK BELEDİYESİ,çok önemli bir hizmete imza atarak KENT MEYDANI’NDA mükemmel bir düzenleme ile “ESNAF GÜNLERİ..” adı altında 20 günlük bir uygulamayı başlattı.
ADETA : BİR OUTLET ÇARŞISI KURDU KARABÜK BELEDİYLESİ.
ESNAFLARA İŞYERİ düzenlemesi yapılmış,elektrik bedava,kira bedeli yok,İŞYERİ SAHİPLERİ buralarda mallarını pazarlayacaklar ve hayli ucuz bir durum yaşanacağı için OUTLET ÇARŞISI gibi oldu bu iş diyoruz.
Geçtiğimiz gün düzenlenen işyerlerini gezdik,bu düzenlemeleri yapan FİRMA TEMSİLCİLERİ son çalışmaları rötuşları yapıyorlardı,Karabük Belediyesi HALKLA/İLİŞKİLERDEN Sorumlu bir Kardeşimiz numaralandırma yapıyordu.
BU TÜR ORGANİZASYONLAR,TİCARETİ TAHRİK EDER ELBET..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz süreçte Karabük’te İşyerlerini gezdi,ticarethane sahipleri ile görüştü,kendisi de ticaretin içinde geldiği için,onların talebine kulak verdi ESNAF GÜNLERİ düzenledi.
Biz,onların talebine kulak verdi diyoruz ya,isterseniz siz o cümlemizi “BAŞKAN ONLARA BÖYLE BİR ÖNERİ GETİRDİ,BÖYLE BİR UYGULAMAYI AKILLARINA GETİRDİ/SOKTU..” olarak da değerlendirebilirsiniz..
KARABÜK YAŞAYANLARI,bu organizasyon nedeni ile SOKAĞA ÇIKACAK MI..?
Biz çıkacaklarını,gezip,dolaşacaklarını umuyoruz..
Hatta çok/çok kalabalıkların geleceğini umuyor/sanıyoruz.

GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE,SAFRANBOLU’NUN AÇIĞA ALINAN BELEDİYE BAŞKANI SAYIN DR. NECDET AKSOY İLE BİR SÜRE OTURDUK/DERTLEŞTİK..
Geçtiğimiz günlerde,aracımızın kışlık lastiklerini değiştirtmek üzere ŞAHİN KARDEŞLER Firmasına gitmiştik,Safranbolu eski Başkanlarından Sayın NECDET AKSOY’DA aynı iş için oraya gelmiş.
Bir süre sohbet ettik kendisi ile.
Şu an için herhangi sıkıntılı bir durumu olmadığına işaret etti ve bu nokta da SİYASETTEN HAYLİ UZAK DURDUĞUNUN altını özenle çizdi Sayın AKSOY.
Safranbolu’da gününü eş/dost ziyaretleri ile geçirdiğini anlattı.
Biliyorsunuz,AK Parti BELEDİYE BAŞKANLARI noktasında hayli sıkıntılı bir sürecin içinden geçiyor,Safranbolu Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY görevinden alındı..
Yenice Belediye Başkanı Sayın ZEKİ ÇAYLI, AK Partiden ihraç edildi..
Eskipazar Belediye Başkanı istifa ederek ayrıldı..
Peki,şunun şurasında YEREL SEÇİMLERE 10-11 AY gibi bir süre kalmışken,AK Partisi gelecekte SEÇMENE BUNLARI NASIL ANLATACAK,özellikle SAFRANBOLU ve YENİCE SEÇMENİNE bunları nasıl anlatacak..?
Kaldı ki Safranbolu eski Belediye Başkanı Sayın NECDET AKSOY’UN DA Partiden ihracı isteniyormuş,görevden alındı,yetmedi AK Parti’ den de ihraç edilecek Sayın NECDET AKSOY.
YEREL SEÇİMLERDE BUNLAR SEÇMENE NASIL İZAH EDİLEBİLİR Kİ..?

GELECEK BİR YEREL SEÇİM SIRASINDA VE BELEDİYE BAŞKANLIĞI İÇİN AK PARTİ SAFRANBOLU VE YENİCE İLÇELERİNDE HAYLİ ZORLANIR MI..?
YEREL SEÇİMLERE şunun/ şurasında 10/11 ay kadar bir zaman kaldı,bunun bir bölümü de ADAYLIK KOYMA,ADAY BELİRLEME gibi işlerle geçer ve sonra başlar seçim ortamı.
AK PARTİ’NİN, BU ANLAMDA, İŞİ HAYLİ ZOR GİBİ GELİR BİZE..
Örneğin SAFRANBOLU SEÇMENİNE ne söyleyecek AK Parti,”BİZ KENDİ BAŞKANIMIZI ŞU/ŞU NEDENLERLE ALDIK MI..? “ diyecekler “BAKIN NE TUTARLI BİR PARTİYİZ,KENDİ PARTİLİMİZİ BİLE GÖREVDEN ALABİLİYORUZ..” diyerek neden aldıklarını mı izah edecekler..
Seçmen bunlara ne derece yüz verir acaba..?
Ya YENİCE İLÇESİ’NDE ne söyleyecekler seçmene..?
Sayın ZEKİ ÇAYLI iyi hizmetler yapmış,hepsini bir kenara bırakın ÇIRA PAZARI projesi ile SEYİR TERASI yani IHLAMUR TESİSİ bile başlı/başına bir iftihar vesilesi YENİCE yaşayanları için.
AK Parti SAFRANBOLU ve YENİCE’DE KİMLERİ ADAY YAPABİLİR..?
Örneğin BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLABİLİR..?

2018 MAYIS AYI ORTALARINA KADAR “TİCARET VE SANAYİ ODASI İÇİNDE YAŞANACAKLAR..”, DAHA SONRA “YEREL SEÇİM ADAYLIKLARI..”
Karabük MAYIS AYI ortalarına kadar TİCARET ve SANAYİ ODASI bünyesinde yaşananlar/yaşanacaklar ile meşgul olur,o konuşmalar revaçta olur daha sonra YEREL SEÇİMLERİN ADAYLIKLARI gündeme gelir..
ÖRNEĞİN ;PARTİLERİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI KİMLER OLUR..?
Yine örneğin Sayın RAFET VERGİLİ yine/yeniden Belediye Başkan Adayı olur mu ve “İLK KEZ KARABÜK’TE ÜÇÜNCÜ DÖNEMİN YOLUNU AÇMAK ÜZERE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OLUYORUM..” der mi..?
Ya BELEDİYE MECLİS ÜYELİKLERİNE KİMLER GETİRİLİR..
SİYASİ PARTİLER NASIL LİSTE SIRALAMASI YAPARLAR..
Peki,YA İL GENEL MECLİS ÜYELİKLERİ nasıl sıralanır..?
Hele mayıs ayı bir geçsin,TİCARET ve SANAYİ ODASI Yapılanması bir bitirilsin,ondan sonra YEREL SEÇİM ve bu SEÇİMLERDE ADAY olacaklar gündeme gelmeye başlarlar..
ÇOĞU GİTTİ AZI KALDI,ADAY/ADAYLARI BİRAZ DAHA SABIR..!!

6 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    Mutlular Amca yı Kaybettiğimiz gün K. KarabükSporumuzda küme düştü kaderin garip tecellisimidir talihin cilvesimidir bilemedim ironik bir durum oldu üzüntü üstüne üzüntü acı üstüne acı geçmişte kalan güzel günleri anarak yaşayan ihtiyarlar gibi olduk anakronizm hastalığı geçmiş güzel günlerin hikayeleri ve bugünün trajedileri Amca yok. Karabükspor yok tat yok Ümit yok keyif yok Bu şehir bunları haketmedi ama yaşayanlarda şehrin kaderine sahip çıkmadı sonuç ne güzel günlerdi o günler nostaljisi ve anakronizm biz eskiden şöyle uçar böyle Kaçardık hikayeleri lakin gerçekler acı ve bir dönemin sonu Başımız Sağolsun Allah rahmet eylesin Karabüksporum sana da geçmiş olsun 50. Yılında seni de gömdüler

  2. ne çabuk unutuldu

    TSO seçimlerine yaklaşırken yok şunu yaptı yok bunu yaptı diyerek tuncay özcanı kabartmayın…. organize bölgesinde yapılan yolsuzluk ve haksız yere işten çıkarılan iki kişi ne çabuk unutuldu… bu konuda en suçlu kendisidir. sayın timurçin saylara sözüm yok devam etsin. fakat artık diğeri için söylenecek söz yok TSO başkanlığından düştüğü anda göreceğiz kendisini….

  3. Mutullah amcayı çok ararız

    Karabük Mutullah amcayı çok arar.Zatten şimdiden aramaya başladı bile.Mutullah amcaya ulaşılıyordu,Kamil beye halen ulaşılıyor peki Ömer Faruk Öze ulaşmak mümkünmü.Karabük Karabüklülerin kıymetini bilemedi bunun cezasını çok çekecektir.Allah ömrünü uzun etsin Karabüklülerin Kardemirle olan haklı haksız bütün sorunları Kamil beyin Çağrı beyin sırtına kaldı.Birde onlar çekilirse Kardemirle Karabükün bağı tamamen kesilir Karabüke kirlettiği havasını koklamak kirlettiyi çevrede yaşamak kalır.
    Mutullah amcaya Cenabı Allah gani gani rahmet etsin,şevkatiyle muamele etsin.

  4. YAPILAN ÇALIŞMALAR

    AHMET ABİ TSO ÇALIŞMALARINI YAZMIŞ.BUNLAR YAPILDIMI YAPILMADIMI ELBET YAPILDI.TİMUÇİN SAYLAR TUNCAY ÖZCAN HAKKATEN ÇOK İYİ ÇALIŞTILAR.EFENDİM ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDEN İKİ ÜÇ İNSAN İŞTEN ÇIKARILMIŞ.BUNUN SUÇU NİYE TUNCAY ÖZCANIN OLSUNKİ.ORADA YAPILAN USULSÜZ İŞLEMLER VARMIŞ BASININ BAZILARINA PARA VERİLMİŞ FİLAN SONRA BAKLAVA BÖREK MUHABBETLERİ OLMUŞ ORADA BİRİNCİ SORUMLU O ZAMANKİ VALİ.NEYSE TUNCAY ÖZCANIN EKSİYİ VARDIR YANLIŞI VARDIR O AYRI BİR KONU.AMA TİCARET VE SANAYİ ODASINI SON YILLARIN EN FAAL EN ÇALIŞKAN ODASI HALİNE GETİRDİ.ŞİNDİ ALLAH İÇİN KONUŞUN KARABÜK TSO SAFRANBOLU GİBİ İNCE İŞLER İÇİN YURT DIŞI SEYEHATLERİ YAPSA YENİ OSB LER İÇİN ÇALIŞMASA İYİMİ OLURDU.BİRAZ VİCDAN BİRAZ İNSAF.HAAA BURDA AKP LİLER TARİHİ BİR HATA YAPTILARMI YAPMADILARMI ESAS BUNA BAKMAMIZ LAZIM

  5. Karabük

    İlkel taşra hastalığı . Kardemir YK üyelerine ulaşacakmış. Ulaşıp da hangi parlak fikrini iletecek acaba. Sanki ulaşınca da dinleyecekler . Bırakın bu ilkel düşünceleri. YK üyeleri işini güzel yapsın zaten kimsenin ulaşmasına ve ulaşanların menfaat talep etmesine gerek kalmaz hak yerini bulur.

  6. ne çabuk unutuldu

    yapılan çalışmalar adlı arkadaş organize sanayi ORGANİZE olmuştu orada kimin kimlerin imzası var hiç baktın mı? sırf yolsuzluğu ifşa ettiler diye işten çıkarılan insanların ahı yerde kalmaz kalmasında….. sorumlular belli, sırayla ters yüz olduklarını görüyoruz….

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Casper Excalibur G911 kullanıcılar ile buluştu

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.03.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Casper'ın Excalibur G911 bilgisayarı Casper Tech Vision Day etkinliğinde kullanıcılarla buluşturdu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, oyuncular ve profesyonel kullanımlar için üstün performans sağlayan Excalibur G911; core gamerlar, mimarlar, mühendisler ve yazılımcılar gibi profesyonel kitleye ve öğrencilere hitap ediyor.

Casper Tech Vision Day etkinliğinde tanıtılan Excalibur G911, Intel 14. Nesil Intel i9 işlemciye ve NVDIA GeForce RTX4090 ekran kartına sahip olmasıyla öne çıkıyor.

Intel'in en güçlü 14. Nesil işlemcisi ve NVIDIA'nın RTX 4000 serisine sahip en güncel ekran kartları arasında seçim yapabilmeyi mümkün kılan Excalibur G911 ile kullanıcılar istediği çeşit anakart, HDD, SSD veya RAM seçenekleriyle bilgisayarını konfigüre edip, cihaza 2 günde sahip olabiliyor.

Kullanıcılarına üstün ekran deneyimi sunan Excalibur G911, standartların dışında 16 inç ve 16:10 çerçeve yapısına sahip bir ekran barındırıyor.

Excalibur G911, 240 Hz yenileme hızıyla en zorlu oyunlarda dahi yüksek FPS değeriyle, oyun tutkunlarına oyun deneyiminin hazzını sonuna kadar yaşatıyor. Wide-QHD Panel, 2560×1440 yüksek çözünürlüğü ve 500 NIT yüzde 100 sRGB ekran skalası detaylarına sahip G911 ile oyunlarda daha gerçekçi görüntüler elde edebiliyor.

Cihaz, oyun performansının yanı sıra mimarlık, tasarım ve grafik gibi alanlarda da ultra net, ultra canlı ve doğru renkleri veriyor. 3 bölgeye ayrılmış 65 bin 026 adet farklı renk veren ve birbirinden farklı yanma modu sağlayan RGB klavyesiyle her an kişiselleştirilmiş aydınlatmayı sunabilen G911, Dolby Digital ses sistemiyle de kaliteli ve berrak ses, müzik deneyimini sunuyor.

Metal tasarımıyla hem daha ince hem de daha şık duran G911, akıllı turbo termal fanları sayesinde de çok yüksek performanslı ekran kartı ve işlemci barındırmasına rağmen sıcak-soğuk hava sirkülasyonunu çok hızlı şekilde gerçekleştiriyor.

Bulunduğu alandaki tüm bağlantıları denetleyerek en yüksek güçteki internete bağlanmayı sağlayan BE202 wireless ile de rakiplerinden ayrışan Excalibur G911, saniyede 40 GB çift yönlü bant genişliğine sahip en yeni ve en hızlı aktarım portu olan Thunderbolt 4 ile kullanıcılara ışık hızında bağlantıyı sunuyor.