Her Telden (13.Mart.2015)

Her Telden (13.Mart.2015)

Yayın: 13.03.2015 09:45
Paylaş:
A+ A-

BİR CHP’Lİ KARDEŞİMİZ “MHP EĞER KENDİ İÇİNDEN BİR MİLLETVEKİLİ ADAYI BULAMAZSA,BİZE YÖNELEBİLİR..” DEDİ
Dün CHP’Lİ bir kardeşimizle sohbet ettik,7 Haziran Genel Seçimlerinden hayli umutlu olduklarına işaret etti ve “AK PARTİ İL BAŞKANI BİZE ELEŞTİRİ GETİRDİKÇE,BİZİM SAFLAR SIKLAŞIYOR..” yolunda görüşler dile getirdi.
Sonra da “SİZDE BİRKAÇ KEZ YAZDINIZ,YEREL SEÇİMLER SIRASINDA,CHP’Lİ 10-12 BİN SEÇMEN,MHP ADAYI Sayın RAFET VERGİLİ’YE OY VERDİ.SEÇİMİ KAZANMASINI TEMİN ETTİ..” dedi.
“ŞİMDİ SIRA MHP’DE..” dedi o kardeşimiz.
“MHP EĞER KENDİ İÇİNDEN BİR ADAY ÇIKARTAMAZSA,MHP İÇİNDEN GENİŞ BİR KESİMİN DEDİĞİ GİBİ TAŞERON ADAY İLE YOLA DEVAM EDERSE,MHP’Lİ KARDEŞLERİMİZDEN OY BEKLEMEYE HAKKIMIZ OLUR..” gibi yaklaşımlar getirdi.
Sonra esas vurucu görüşlerine getirdi sözü.
“BAKIN BARTIN VİLAYETİ BU İŞİ NE GÜZEL YAPIYOR..” dedi ve iddiasına göre Bartın’da YEREL SEÇİMLER sırasında CHP’Lİ seçmen MHP Adayına,GENEL SEÇİMLERDE ise MHP’Lİ seçmen CHP Adayına oy veriyormuş.
O kardeşin anlattığına göre BARTIN BUNU YAPIYORMUŞ.
Dikkatlice baktığınızda,olay hakikaten,gerçeklik payı taşıyor.
“PEKİ MHP KENDİ İÇİNDEN BİR MİLLETVEKİLİ ADAY LİSTESİ YAPARSA..” dedik,buna saygı duyacaklarını söyledi “O ZAMAN PEK SÖYLENECEK BİR SÖZ KALMAZ..” görüşlerini dile getirdi.
Sizce BU PAYLAŞIM OLABİLİR Mİ…?

AK PARTİ İÇİNDE “EN ÜST KOMİSYONA GİDECEK 3 İSİM BELLİ..” PEKİ DİĞER 5 İSİM KİMLER OLABİLİR,KİMLER GİDER..?
AK Parti içinde,Parti Genel Başkanı ve Başbakan Sayın AHMET DAVUTOĞLU’NUN Başkanlık edeceği ÜST KOMİSYONA Karabük özelinden gidecek 3 isim belli..
Sayın OSMAN KAHVECİ,Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın ÖMER AYAR,daha önce ki süreçlerden geçmeden DİREKT OLARAK bu Komisyona gidecekler,orada kendilerini anlatacaklar.
PEKİ SÜREÇTEN GEÇEN 5 İSİM KİMLER OLABİLİR..?
AK Parti içinde kime sorsak,hemen Sayın BURHANETTİN UYSAL ile Sayın SEDAT NAMAL isimlerini söylüyorlar ve “BU İKİ İSİM MUTLAKA ÜST KOMİSYONA GİDER..” diyorlar.
Sayın SEDAT NAMAL ve Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL’IN çok ciddi çalışmalar yaptıklarına,arkalarında çok önemli hizmetleri bulunduğuna dikkat çekilerek “BU İKİ İSMİN TOPLUMSAL KARŞILIĞI VAR..” ilişkin görüşler dile getiriliyor.
Diyelim ki İLK 5 içine bu iki isim girdi.
Geri kalan 3 isim kimler olabilir..?
Sayın MUZAFFER ATILKAN,Sayın ENVER MALKOŞ,Sayın HATİCE AYAN,Sayın SERDAR AKÇA,Sayın FATİH KORKUT veya şu an aklımıza gelmeyen diğer isimlerden kim/kimler İLK 5 İÇİNE girebilirler..
AK Parti 7 NİSAN TARİHİNE HAZIRLANIYOR..
7 HAZİRAN Tarihinde GEÇİCİ LİSELER açıklanıyor..

KARDEMİR TARİHİ BU ÜLKENİN “BAŞLIBAŞINA BİR MACERASI,BİR SERÜVENİDİR,KEŞKE HERKES BİLSE..” UNUTMASA..
Bugünler de HENÜZ BİTMEYEN BİR YARGI SÜRECİ ile yeniden gündeme gelen KARDEMİR öyle tarihsel süreçlerden geçti ki,kimsenin bu süreçleri unutmaması,KARDEMİR tarihini herkesin iyi bilmesi gerekir.
KARDEMİR BATARKEN/BATIRILIRKEN sektör içinde KARLILIĞINI ARTTIRAN Kuruluşlar vardı ve “SEKTÖREL KRİZ NEDENİ İLE KARDEMİR BATIYOR..” diye takdim edilirken KAR REKORLARI kıran,aynı sektörde ki, Kuruluşlar vardı..
“ÇATI TEPEMİZE GÖÇÜYOR..” şeklinde O Dönemin KARDEMİR Yöneticileri tarafından DEVLETE/HÜKÜMETE yapılan çağrılar cevapsız kalmadı ve sonunda O ZAMAN Kİ KARDEMİR Yönetim Kurulu’na “SİZ HEMEN ÇEKİLİN,HEMEN GÖREVİ BIRAKIN..” denildi,bıraktırıldı.
Hatta Yönetim Kurulu Başkanı’nın,O Zaman ki Sendika Genel Başkanı’na “BENİ BIRAKTIRAMAZSINIZ,BENİM ÇOK DERİN,ÇOK ÖNEMLİ İLİŞKİLERİM VAR..” dediğine ilişkin söylentiler yayılmıştı.
O ZAMANLAR UNUTULMAMALI ELBET.
Şimdi önemli bir YARGI SÜRECİ yaşanıyor,YARGITAY 11.HUKUK DAİRESİ 05.05.2014 tarihinde BİR KARAR veriyor,yapılan itiraz üzerine 04.12.2014 tarihinde VERDİĞİ O KARARI BOZUYOR,BİR BAŞKA KARAR veriyor..
KARDEMİR bu Ülke ÖZELLEŞTİRMELERİNİN,bu Ülke ÖZEL SEKTÖRÜNÜN önemli bir serüvenidir,önemli bir macerasıdır,Yönetimsel LABORATUARIDIR,gerçekten böyledir..
Şimdi HUKUK SÜREÇLERİ içinde,bir öyle,bir böyle bocalattırılıyor.
Gerçekten KARDEMİR büyük bir MACERA,bir SERÜVEN BU Ülke de..

AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ SAYIN OSMAN KAHVECİ VE AK PARTİ İL TEŞKİLATI ; “REKOR OY VE SONUÇ 2-0..”
Karabük ve İlçelerin Caddeleri/Sokakları AK Parti Milletvekili Aday/Adaylarının posterleri,afişleri ve bunlar kanalı ile verilen mesajlarla dolu,Allah için söyleyin öyle değil mi..?
SAĞA BAK,BİR AK PARTİLİ,SOLA BAK BİR AK PARTİLİ..
Böyle olunca da AK Partililerin moralleri çok yüksek çıkıyor ve örneğin Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ’DE,AK Parti Karabük İl Başkan Sayın TİMURÇİN SAYLAR’DA Karabük Seçimleri için “REKOR OY ALARAK DURUMU 2-0 YAPACAĞIZ..” diyorlar.
AK Parti Karabük Milletvekili Sayın OSMAN KAHVECİ,geçtiğimiz hafta MÜSİAD Kongresinde konuştu “GETİRDİKLERİ HİZMETLERİ BİRKAÇ ANA BAŞLIKTA TOPLADI..” Sayın KAHVECİ
Ormancılık sektöründe önemli gelişmeler olduğunu vurguladı.
YÜZYILLIK FİLYOS LİMANI OLAYINI ÇÖZDÜK dedi..
KARABÜK ve SAFRANBOLU’NUN SU OLAYINI BİTİRDİK dedi.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’Nİ BİZ KURDUK dedi.
ESKİPAZAR/İSMETPAŞA O.S.B.SİNDEN SÖZ ETTİ..
“VATANDAŞ BİZDEN NE İSTERSE YAPIYORUZ/YAPARIZ..” dedi.
“REKOR OY ALARAK 2-0 YAPACAĞIZ..” görüşlerini dile getirdi..

AK PARTİ İÇİNDE Kİ GÖREV BÖLÜMLERİ,ADETA GÖSTEMELİK YAPILAN İŞLER DEĞİL, ÖRNEĞİN BASIN MEDYA AYAĞI..
Siyaseti uzun yıllar yakından izleriz,içinde bulunduğumuz dönemlerde olmuştur ve AK Parti kadar ciddi,ihtimamlı çalışan Parti görmedik ve bunu iddialı olarak dile getirebiliriz.
Partiler Kongrelerinden sonra oluşan YÖNETİM KURULU içinde GÖREV BÖLÜMÜ yaparlar ve çoğu kez bu göstermelik,Tüzük Hükümleri yerine gelsin anlayışı içinde yapılır.
AK Parti öyle değil,örneğin AK Parti İL Yönetiminde BASIN/MEDYA Sorumlusu İl Başkan Yardımcısı Ankara Genel Merkeze çağırılıyor ve “KARDEŞİM ANLAT BAKALIM,ŞİMDİYE KADAR NELER YAPTIN.KAZ KEZ BASINDA YER ALDIN,.” Şeklinde sunum isteniyor.
Biz bunu AK Parti Karabük İl Başkan Yardımcısı Sayın ALİ ERORHAN kardeşimizden biliyoruz,diğer BİRİM BAŞKANLARI DA,AK Parti Genel Merkezi’nde ki O BİRİM Sorumlusu Genel Başkan Yardımcıları tarafından çağırılıyordur mutlaka.
AK Parti SİYASETİ GERÇEKTEN HAKKI ile yapıyor..
Teşkilatlarda görev alanları HİÇ BOŞ BIRAKMIYOR,durdurmuyor..
Hem Teşkilat mensupları iyi yetişiyorlar,hem bilgi akışı süratli oluyor.
Bu anlamda AK PARTİ diğer Partilere fark atacak bir konumda..

CHP MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARI “KARABÜK’Ü CHP KURDU,CHP BÜYÜTECEK GÖRÜŞÜNDELER..” VE ÖNSEÇİM
Geçtiğimiz günü CHP Karabük Milletvekili Aday/Adayı Sayın CEVDET AKAY Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu,uzun süre sohbet ettik,hayli umutlu mesajlar verdi Sayın AKAY.
Yine CHP Milletvekili Aday/Adaylarından Sayın MUSTAFA AKAY Karabük’e her gelişinde Büromuzu ziyaret etmeye gayret eder,eğer işleri sıkışık değilse,mutlaka uğrar çayımızı içer,sohbet ederiz.
Sayın FİKRET GÖKÇE ile görüşürüz,en azından telefonla sohbet ettiğimizde,kesin hatları ile CHP’NİN artık başarılı olması gerektiği üzerinde fikirler dile getirir.
Bu üç Milletvekili Aday/Adayının ortak kanısı belli.
“KARABÜK’Ü,ÜLKENİN EN ZOR EKONOMİK ŞARTLARINDA CHP KURDU,KARABÜK’Ü BÜYÜTECEK,ÇOK DAHA ÇAĞDAŞ HALE GETİRECEK OLAN YİNE CHP’DİR..” noktasındalar.
Ortak kanaatleri burada düğümleniyor.
29 Mart günü,yaklaşık 2300 CHP ÜYESİ SANDIK BAŞINA gidecek ve bu ÜÇ MİLLETVEKİLİ ADAYINDAN ikisini Milletvekili sıralaması haline getirecek oylarını kullanacak.
CHP ÜYELERİ OY VEREMEDİKLERİ İSİM İÇİN ÜZÜLECEKLER..
Her üç Aday/Adayı da CHP GELENEĞİNDEN gelen isimler,içlerinde ÇAKMA CHP’Lİ denilebilecek hiç isim yok,CHP ÜYESİ bunlara çok dikkat eder ve OY VERDİKLERİNE SEVİNEMEDEN,OY VEREMEDİĞİ O BİR İSİM İÇİN ÜZÜLECEK gibi görünüyor CHP Üyeleri
Özetlersek CHP BU SEÇİME ÇOK/ÇOK UMUTLU GİRİYOR..

KARABÜK YENİDEN,ESKİ GÜNLERİNE DÖNEREK “ÜZÜMCÜLÜK ALANINDA,BÜYÜK BAŞARILAR ELDE EDECEK Mİ..?
Karabük Valisi Sayın ORHAN ALİMOĞLU,Tarıma önem veren bir Yönetici ve özellikle Bahçe Tarımına çok özel bir önem verdiği besbelli ,bunu da,açık bir dille ifade ediyor zaten.
Vali Sayın ORHAN ALİMOĞLU,Tarım İl Müdürlüğü’nü özellikle ÜZÜM ÜRETİCİLİĞİNE yönlendirme çabası,gayreti içinde ve bu konuda çok önemli mesafeler alındı.
KARABÜK’ÜN GEÇMİŞİNDE ÜZÜMCÜLÜK VARDIR.
Hem de öyle sıradan bir ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ değil,kalite olarak,verimlilik olarak çok önemli bir ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİ vardır bu Kentin geçmişinde.
BUGÜN KARABÜK BELEDİYESİ olarak kullanılan alan,orada ki DÜKKANLARIN YANMASINDA ÖNCE üzüm bağlarıydı,Karabük Kentinin içinde bile ÜZÜM BAĞLARI vardı..
Kaldı ki,KARABÜK ÜZÜMÜ ÇOK MEŞHURDU..
Vali Sayın ORHAN ALİMOĞLU’NUN bu çabaları dileriz,Karabük’te ÜZÜM YETİŞTİRİCİLİĞİNİ yeniden canlanmasına,eski günlerine dönmesine vesile olur.
O zaman KARABÜK KAZANÇLI ÇIKAR..
Bunu umutla,sabırla beklemek gerek.
ÜZÜMCÜLÜK çok verimli gelişmelere yol açabilir..

MHP KARABÜK MERKEZİNDE HAYLİ SESSİZ,HAYLİ DURGUN,ANCAK,SAFRANBOLU İLÇE TEŞKİLATI FAAL,ATAK..
MHP Karabük Merkezinde hayli sessiz,hayli durgun ve hemen hiçbir konuda görüş vermiyorlar,MHP sanki Karabük Merkezinde öne çıkmak istemez gibi bir havanın içinde.
SİZCE ÖYLE DEĞİL Mİ..?
İsterseniz MHP Safranbolu İlçe Kongresi yapıldıktan Sayın MUHARREM ASKER Başkanlığında ki İlçe Yönetimi oluştuktan sonra,Karabük Basınında Safranbolu İlçe Teşkilatı KAÇ DEFA,Karabük İl Teşkilatı KAÇ DEFA,Karabük Merkez İlçe Teşkilatı KAÇ DEFA yer almış,bir gözden geçirin.
SİYASET PARTİ LOKALİNDE OTURMAKLA YAPILMAZ Kİ..!!
Bunları söyledikten sonra,MHP Teşkilatlarının SEÇİMLERE HAZIRLIK BAĞLAMINDA bir dizi İÇ İŞLEYİŞ İŞLERİ ile meşgul olduğunu kabul etsek bile,zaman/zaman,KAMUOYU karşısına çıkmalarında sonsuz yarar olduğunu da bilmeliler.
Bu bağlamda CHP yavaş/Yavaş Kamuoyu karşısına çıkıyor,AK Partiye “KARABÜK’TE YALNIZ DEĞİLSİNİZ,HER HAREKETİNİZİ EN YAKIN BİÇİMDE İZLİYORUZ HABERİNİZ OLSUN..” mesajını veriyor.
MHP BU NOKTA DA SESSİZ KALIYOR..
Neden SESSİZ KALIYOR anlamakta zorlanıyoruz doğrusu,yoksa “BİZ GENEL İKTİDARA KARŞI ELEŞTİRİ GETİRİRSEK,ONLARDA YERELDE BİZİ SIKINTIYA SOKAN AÇIKLAMALAR YAPAR FALAN MI DİYE DÜŞÜNÜYORLAR..” anlamak gerçekten zor.
MHP Artık sahaya inmeli,sesini çıkartmalı,değil mi..?
Sessiz/suskun Siyasetle bir yere varılmayacağı açık..

FİLYOS LİMANI NOKTASINDA,SORUNLAR BİTMEDİ GALİBA VE YİNE/YENİDEN BİR İTİRAZ OLAYI GÜNDEM DE…
Karabük’te geniş bir çevre FİLYOS LİMANI üzerinde durur ve FİLYOS LİMANI’NIN hayata geçmesi ile Karabük’ün ekonomik olarak çok cazip günler yaşayacağına inanır.
GERÇEKTE DE BÖYLEDİR ELBET.
FİLYOS LİMANI YÜZ YILLIK,ASIRLIK BİR RÜYA..!!
Tamam deniliyor,kazma vurulacak şeklinde bilgiler veriliyor,dönüp bir bakıyorsunuz YENİ BİR ARIZA DAHA ÇIKTI şeklinde bilgiler geliyor ve O NEDENLE HENÜZ ÇALIŞMALAR BAŞLAMADI bilgileri veriliyor.
Yine bir arıza çıkmış FİLYOS LİMANI için.
İhaleye yeni bir itiraz olmuş sanıyoruz.
HENÜZ KAZMA VURULAMADI ANLAYACAĞINIZ..
Şimdi ortalıkta SEÇİM HAY/HUYU VAR ve kimse bu işle yakından ilgilenecek durumda değil,o nedenle bürokratik akış ne kadar hızlı seyreder,iş ne kadar çabuk çözümlenirse o süreci beklemek zorundayız.
Şu iş resmen başlasa,yöre yaşanları rahatlayacak,ancak,bir türlü start alıp başlayamadı ki,baksanıza yeniden itiraz olmuş o itirazın sonucu beklenecekmiş ve bu yönde haberler veriliyor.
Özetle “SİYASETÇİLER FİLYOS LİMANI BAŞLAMADI..”
“ÇALIŞMALAR BAŞLADI FALAN DİYE HAVA SIKMAYIN..”

4 kişi görüş bildirdi

  1. Mehmet Özcan

    Ekonominin ve siyasetin birleştiği Karabük Ticaret Sanayi Odası adeta şehrimizin ortasında birleşen FİLYOS nehri gibi, kirli akıyor……

  2. muzaffer

    birleşmediği zaman çok mu temiz akıyordu mesele hizmet etmek mi salakça siyasi ihtiraslarda bulunmak mı .it ürür kervan yürür

  3. aslan

    Murat Orhan beye sormak lazım bu şirket bataken elini taşın altına sokmuşmu?Ben sizlere söyleyeyim elindeki hisse miktarı bakkaldan alınan bir ciklet parası bile değil.Kardemir a.ş. bu kadar öenmsiyorsa neden o zaman hisse alımına gitmedi.En azından insan utanır bir ciklet parasıyla genel kurula katılmaya.Aslınsa sorun şu kardemirlemi uğraşıyor yoksa hiise sahipleriylemi?????

  4. Hakkı Eren

    Sayın Gölbek, gönlüm yapılacak çalışmaların sonuç vermesinden yana. Ancak unutulmaması gereken, Karabük’ ün hava kirliliğine sebep olan sanayi kuruluşları olduğu sürece artık geçmişteki üzümcülüğün bir hayal olması kaçınılmaz. Şu yapılabilir mi? bilmiyorum. Bağ yapılan alan sera şeklinde kapatılarak, yağmurla gelen asit’i engelleyebilirler mi? Diyelim ki engellendi, yağmurla gelen asit’in toprağa karışması engellenebilir mi ? Ne dersiniz ? Bu günkü teknoloji yeterli olabilir mi?

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Trabzonspor Kulübünden transfer haberlerine yalanlama

Anadolu Ajansı
Yayın: 19.04.2024 20:48
Paylaş:
A+ A-

TRABZON (AA) – Trabzonspor Kulübünün Salih Uçan ve Oliver Torres'in transfer edileceği yönündeki haberleri yalanladı.

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, profesyonel futbolcular Salih Uçan ve Oliver Torres'in bordo-mavili kulübe transferiyle alakalı bazı haber siteleri ve sosyal medya hesaplarında yer alan iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İki futbolcu ile ilgili kulübün herhangi bir transfer çalışmasının bulunmadığı kaydedilen açıklamada, “Menajerler aracılığıyla 'servis ettirilen' bu ve bunun gibi haberlerin, kulübümüzün titizlikle yürüttüğü transfer sürecine ciddi manada zarar verdiğini ilgili gazetecilere önemle hatırlatır, taraftarlarımızın dikkate almamasını rica ederiz.” ifadesine yer verildi.