Her Telden (14.Ekim.2016)

Her Telden (14.Ekim.2016)

Yayın: 14.10.2016 08:38
Paylaş:
A+ A-

VALİ SAYIN MEHMET AKTAŞ,GEÇTİĞİMİZ GÜN GAZETEMİZ BÜROSUNA BİR NEZAKET ZİYARETİNDE BULUNDU,BİR SÜRE SOHBET ETTİK..
Karabük Valisi Sayın MEHMET AKTAŞ,geçtiğimiz gün Gazetemize bir nezaket ziyaretinde bulundu ve bir saati aşkın süre sohbet ettik Sayın Valimizle.
Vali Sayın AKTAŞ Karabük hakkında önemli tespitlerde bulundu.
“POTANSİYELİ OLAN BİR İL KARABÜK..” diyor.
Bunların harekete geçirilmesi halinde,hem Ülkenin,hem Karabük’ün kazanacağını anlatıyor Vali Sayın MEHMET AKTAŞ,bu anlamda 15 Temmuz hain,alçak,Askeri Kalkışmanın çok süre kaybettirdiği belli.
Vali Sayın MEHMET AKTAŞ,O AKŞAM yaptığı konuşma ile Karabük insanını KENT MEYDANI’NA toparladı ve daha sonra HER AKŞAM BİZZAT MEYDANDA oldu..
Vali Sayın MEHMET AKTAŞ’A bizde Karabük ile ilgili bilgiler vermeye gayret ettik,Karabük’ün geçmişinden örnekler verdik ve bir tespitimizin ilgisini çektiğini hissettik.
“KARABÜK DEVLETÇİLİĞİ İLİKLERİNE KADAR HİSSEDEN BİR YERDİ..” dedik “YENİŞEHİR D.ÇELİK’İN,KARTALTEPE VE KENTİN ORTA YERİ TCDD’NİN,ESENTEPE ORMAN İDARESİ’NİN,BELİRLİ BÖLGELER JANDARMANIN OLDUĞU DÖNEMLER YAŞANDI..” bilgilerini verdik.
Vali Sayın MEHMET AKTAŞ çok samimi bir Bürokrat..
Sohbet sırasında bunu görüyor,hissediyor,yaşıyorsunuz..

BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ’NİN “KARABÜK BİZİM TEMİZ TUTUMAK HEPİMİZİN GÖREVİ..” SÖZÜNE DESTEK VERMEK..
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,Karabük yaşayanlarına çok çarpıcı ve çok gerçekçi bir çağrı yaparak “KARABÜK BİZİM,TEMİZ TUTMAK HEPİMİZİN GÖREVİ..” diyor ve bu anlamda destek beklediğini ifade ediyor.
BU ÇAĞRIYA HEPİMİZ UYMALI,DESTEK VERMELİYİZ.
Bakıyorsunuz,Karabük Belediyesi ÇÖP SEPETİ koymuş,ÇÖP KONTEYNIRI koymuş,vatandaş geliyor elinde bulunan çöpü ÇÖP SEPETİNE değil yanına,yere atıyor..
ORADA ÇÖP KONTERNIRI VAR,ÇÖPÜNÜ oraya değil yanına bırakıyor,özellikle bunu yapanlar ve böyle yapmayı bir hayat tarzı haline getirmiş olanlar var.
OKULLARIN BU EĞİTİMİ VERMESİ GEREK.
Bazı zamanlar AK BANK yanında otururken,bakıyoruz küçük çocuklar ellerinde ki poşet,kağıt veya bir başka materyali yere atıyorlar ve ne yazık ANNE-BABA BUNA ENGEL OLMUYOR,herhangi bir uyarıda bile bulunmuyor..
Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ bu kampanyayı sürdürmeli bizce..
KARABÜK YAŞAYANI DA BU KAMPANYAYA DESTEK VERMELİ..

BAYIR MAHALLE SAKİNLERİ “AĞIZ/DİŞ SAĞLIK MERKEZİ,DİŞ HASTANESİ,DİŞÇİLİK FAKÜLTESİ GİBİ BİR BEKLENTİYE SOKULDU..” OLMADI.
Özellikle YEREL SEÇİMLER sırasında,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,BAYIR MAHALLE DEVLET Hastanesi’nin kapatılacağını söyledikçe “HAYIR KAPATILMAYACAK.BELİRLİ BİRİMLER ORADA KALACAK.BİR PARÇA KÜÇÜLECEK..” diye cevap veriliyordu.
Sonra devreye “HASTANE BİNASI SAĞLAM DEĞİL.BELİRLİ BÖLGELER VEYA TAMAMI YIKILACAK.BURAYA AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ,DİŞ HASTANESİ VE BUNA PARALEL OLARAKTA DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ KURULACAK..” şeklinde ki sözler girdi..
BAYIR MAHALLE SAKİNLERİ CİDDİ BİÇİMDE UMUTLANDILAR.
Şimdi UMUTLAR ÇÖKTÜ,UMUTLAR BİTTİ..
Bayır Mahalle sakinleri DİŞ HASTANESİ,DİŞ HEKİMLİĞİ Fakültesi olayından umutlarını kestiler,bir tek AĞIZ/DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ ne verebilecekse,O’NUNLA yetinmek zorunda olduklarını anladılar.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,DİŞ HASTANESİ’NİN kampus alanı içine yapılacağını açıkladı,böyle olunca da DİŞ HEKİMLİĞİ Fakültesi de aynı olacaktır mutlaka.
BAYIR MAHALLE PROJESİ BÖYLECE TAMAMEN ÇÖKTÜ..
Belki hiç yoktu da,SEÇİM SIRASINDA Mahalle sakinlerinin gazını almak için DİŞ HASTANESİ DE KURULACAK.DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİDE Yaptırılacak gibi konuşmuşlardı..
BÖYLE BİRŞEYİN OLMAYACAĞI KESİNLİKLE ORTAYA ÇIKTI..

BİR ZAMANLARIN “TÜM TÜRKİYE’YE ÖRNEK GÖSTERİLEN YENİŞEHİR BÖLGESİ..” ŞİMDİ BAKIMSIZ VE LİME/LİME DÖKÜLÜYOR…
Bir zamanların Tüm Türkiye’ye örnek gösterilen ve gezenlerin HAYRAN KALDIĞI YENİŞEHİR Bölgesi,bakımsızlıktan LİME/LİME dökülüyor,adeta acınacak bir halde.
YAZIK GÜNAH DOĞRUSU.
Bahçelere korkuluk olarak konulmuş DEMİR PARMAKLIKLARIN bile adeta şakülü kaymış,eğri/büyrü görünümde,YENİŞEHİR SİNEMASI MÜHENDİSLER KULÜBÜ,HAVUZLU BAHÇE,YAZLIK SİNEMA ne durumda gidin görün..
MEMURLAR KULUBU ZATEN BİTTİ/GİTTİ.
Dün bir/iki okurumuz YENİŞEHİR BÖLGESİ’NİN SİT ALANI ilan edilmesinde bizim katkımızdan söz etmiş,demek bizi yakından tanıyan ve bazı olayları paylaştığımız bir arkadaşımız yapmış bu yorumu/yorumları.
Gerçekten, KARDEMİR Özelleştirildikten sonra,Rahmetli Kardeşim OSMAN NURİ BAL ile birlikte gittiğimiz İSTANBUL KABATAŞ ERKEK LİSESİ’NDE başlayan bir gelişme ile YENİŞEHİR SİT ALANI haline geldi.
ÇEKÜL Vakfı Başkanı Prof.Dr.Sayın METİN SÖZEN işe el attı Sayın TANER CANYURT,Rahmetli Kardeşim Sayın OSMAN NURİ BAL ve D.Çelik Lisesinin efsane Müdürü Sayın KOREL HAKSUN ile yapılan görüşmeler sonunda YENİŞEHİR SİT ALANI ilan edilmişti.
ŞİMDİ BAKIMSIZLIKTAN TEL/TEL DÖKÜLÜYOR BURALAR..

HATIRLIYOR MUSUNUZ..? KENT MEYDANI’NA ATATÜRK ANATI YAPILACAKTI VE BU ANLAMDA KARABÜK BELEDİYESİ İLE CHP…
Hatırlıyor musunuz..? Karabük KENT MEYDANI’NA bir ATATÜRK ANITI yapılacaktı,bunun için Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ ile CHP Karabük İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNCEL arasında şiddetli bir tartışma yaşanmıştı..
NE OLDU ATATÜRK ANITI OLAYI,NEREDE KALDI..?
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ,bu tartışmalar sırasında,bir ara insanların dine yaklaşımları konusunu bile dile getirmişti,öylesine şedit tartışmalar yaşanmıştı.
NE OLDU ATATÜRK ANITI,YAPILIYOR MU,KİM YAPIYOR..
Veya KİM YAPMIYOR gibi sormakta mümkün bu konuyu.
Karabük ne güzel bir yer yarabbi,bir bardak suda fırtınalar kopuyor..
Sonra her şey unutuluyor,SEN SAĞ,BEN SELAMET OLUYOR değil mi..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN,BUGÜN BULUNDUĞU MEKANLARI/ALANLARI TERK ETMESİ VE SAFRANBOLU YAZIKÖY’E TAŞINMA İŞİ..
Bugünlerde KARABÜK’ÜN EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ nedir biliyor musunuz,KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN SAFRANBOLU YAZIKÖY’E taşınması olayı..
EN ÖNEMLİ GÜNDEM MADDESİ BU KARABÜK’ÜN..
Biliyorsunuz,HİKMET FERİDUN TANKUT ve YAŞAR KAPTAN ÇEBİ Tesisleri ŞİRİNEVLER HASTANESİ’NİN büyüme alanı olacak,bu nedenle KARDEMİR KARABÜKSPOR’A mekan gerekecek,YER YOK,KARABÜKSPOR’A tarihinde tesis yaptırılmamış.
KARDEMİR KARABÜKSPOR Safranbolu YAZIKÖY’DE bulunan SENTETİK SAHASI olan 20 dönüm bir alana taşınacak,bu alan etrafında ki 20 dönümün de katılması ile 40 dönüme çıkartılacak.
KARDEMİR KARABÜKSPOR SAFRANBOLU YAZIKÖY’E GİDECEK..
BU GELİŞMEYE KAMUOYU MÜTHİŞ TEPKİ VERDİ/VERİYOR..
Karabük’te gündem maddesi oldu bu gelişme.
Veya,burası olmazsa AŞAĞI DANAKÖY Civarında 390 dönüm civarında bir ORMAN ALANI üzerinde duruluyor,oysa ki KARDEMİR KARABÜKSPOR için 103 dönümlük bir alan durup/duruyor..
KARDEMİR KARABÜKSPOR SAFRANBOLU YAZIKÖY’E GİDECEK..
Bu durum Karabük’te kimsenin içine sinmiyor..
ANORMAL BİR TEPKİ VAR,MUHATAPLARININ HABERİ OLSUN..!!

KARDEMİR KARABÜKSPOR,GELECEĞİ AÇISINDAN TARİHİ BİR VİRAJIN EŞİĞİNDE VE SAFRANBOLU YAZIKÖY,DEMİR SATIŞINDAN BAĞIŞ..
KARDEMİR KARABÜKSPOR,geleceği noktasında TARİHİ BİR VİRAJIN eşiğinde ve SAFRANBOLU YAZIKÖY’E taşınma olayı Karabük’te çok büyük tepki yaratmış bulunuyor.
BU OLAYA MÜTHİŞ BİR TEPKİ VAR KARABÜK’TE.
Öte yandan,dün bizim bir değerlendirme yaparak “KARDEMİR,DEMİR SATIŞLARINDAN KARABÜKSPOR’A KESTİĞİ BAĞIŞ PARALARINI ÇOK ŞİKAYET VAR DİYEREK KALDIRABİLİR Mİ..?” diye sormuştuk.
DEMİR TÜCCARLARINDAN CİDDİ TEPKİLER GELDİ.
O KESİMDEN CİDDİ SIKINTI YAZILARI GELDİ.
Bakın KARDEMİR KARABÜKSPOR Kurulduğundan bugüne kadar hep,her zaman KARABÜK DEMİR/ÇELİK Fabrikaları üzerinde yürümüş ve yürütülmüştür.
Şimdi İL GENÇLİK SPOR Müdürlüğü’ne ait yerlerde kalacak.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN büyük katkısı ile HAMZALAR MEVKİ’NDE Kİ 103 dönüm alan nedense HİÇ Mİ HİÇ kullanılmadı veya bu alan kullandırılmalı KARABÜKSPOR’.
Oysa şu ana kadar KARDEMİR KARABÜKSPOR FUTBOL AKADEMİSİ kurulmuş,futbolcu yetiştirmeye bile başlamış olacaktı ve o 103 dönüm alan “BİRİLER TARAFINDAN..” engellendi..
YAZIKÖY OLAYINA ÇOK BÜYÜK TEPKİ OLUŞTU..

ALDEĞİRMEN BARAJI’NIN TEMEL ATMA TÖRENİ NE ZAMAN YAPILIR ACABA,AÇIKLAMALARA GÖRE ÇOKTAAAN ATILMASI GEREKTİ..
DSİ Tarafından yaptırılacağı açıklanan ve TEMELİ BİR YILA yakın bir zaman atılması gereken ALDEĞİRMEN BARAJI İnşaatı ne zaman başlar acaba..?
ASLINDA,ŞUAN,İNŞAATIN DEVAM ETMESİ GEREKİRDİ.
DSİ Henüz temel atmadı/atmadı.
ALDEĞİRMEN BARAJI Safranbolu ALÖREN Köyü ile DEĞİRMENCİK Köyü arasında bir alana yapılacaktı ve yapılan açıklamalara göre bu iş TEMEL ATMA aşamasına geldi şeklinde açıklamalar vardı.
KARABÜK’ÜN İŞLERİ NEDEN ZAMANINDA BAŞLAMAZ ACABA..?
Şimdi buradan yola çıkarak ŞİRİNEVLER TIP FAKÜLTESİ EĞİTİM/ARAŞTIRMA HASTANESİ NE ZAMAN BÜYÜTÜLECEK,gibi bir soru sorsak acaba ayıp olur mu..?
250 EK YATAK İÇİN EK BİNA YAPILACAK,BİLİYORSUNUZ..
Ne zaman başlar,ne zaman biter, EK BİNA İNŞAATI..?
Bir cevabı verilir mi bu iş için..

KARABÜK’E BİR “DEVLET HASTANESİ GEREKİYOR ŞEKLİNDE KARARI KİM VERECEK ACABA..?” VE HALKIN BU YÖNDE KARARI ÖNEMLİ Mİ
Karabük’e bir DEVLET HASTANESİ ŞART şeklinde değerlendirmeler yapıyoruz,bunu Kamuoyu’ndan istekler doğrultusunda ve bir dizi sıkıntılar nedeni ile yazıyoruz.
DEVLET HASTANESİ KARABÜKLÜLERİN ORTAK TALEBİ.
Biz ne merak ediyoruz biliyor musunuz..?
“KARABÜK’E BİR DEVLET HASTANESİ YAPILMASI LAZIM KARARINI KİM VERECEK..?” bu kararı kim verecek,karar verildiğinden UYGULAMACI BELLİ,Siyaset Kurumu uygulamacı olacaktır.
ANCAK ;BU KARARI KİM VERECEK..
Devlet Hastaneleri İKİNCİ SAĞLIK KADEMESİ ve bir dizi ameliyatlar buralarda yapılacak,büyük sağlık çalışmalarını,araştırmalarını ise TIP FAKÜLTELERİ ve HASTANELERİ YAPACAK..
Karabük İKİNCİ KADEME SAĞLIK TESİSİ YOK..
Hoş,bugün BİR İRADE çıkıp “EVET KARABÜK’E BİR DEVLET HASTANESİ ACİLEN YAPILMALI,BU ŞART..”,OLDU/OLUYOR,yapıldı/yapılıyor denilerek EN AZ 20 YIL SONRA bu iş gerçekleşir..
250 YATAKLI EK BİNA KAÇ YILDIR KONUŞULUYOR..?
ALDEĞİRMEN BARAJI NE ZAMAN BAŞLIYOR..?

8 kişi görüş bildirdi

  1. radar

    Ahmet bey Yenişehir bölgesinin sit alanına sokulmasında sizin ve yazdığınız diğer kişilerin desteği olduğunu belirtmişsiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Asıl önemli olan bundan sonra da sizlerin ve Karabükdeki sivil toplum örgütlerinin bu değerli alana sahip çıkmaları gerekiyor. Aksi halde tüm bu çalışmalar boşa gidecektir. saygılar.

  2. çevreci

    Ahmet bey Yenişehir bölgesinin sit alanına sokulmasında sizin ve yazdığınız diğer kişilerin desteği olduğunu belirtmişsiniz. Sizlere teşekkür ediyorum. Asıl önemli olan bundan sonra da sizlerin ve Karabükdeki sivil toplum örgütlerinin bu değerli alana sahip çıkmaları gerekiyor. Aksi halde tüm bu çalışmalar boşa gidecektir. saygılar.

  3. karabük düşmanı

    SAYIN GÖLBEK İŞİN ASLINI YANİ PARASAL KISMINI SÖYLESENİZE , HASTANENİN ADI DEVLET HASTANESİ OLUNCA VATANDAŞIN CEBİNDEN MUAYENE İÇİN ATIYORUM 5 LİRA ÇIKACAKKEN, EĞİTİM ARAŞTIRMA HASTANESİ OLUNCA 10 LİRA ÇIKIYOR VE BU ARADAKİ FARK BAŞTA ÜST YÖNETİM OLMAK ÜZERE HASTANE ÇALIŞANLARINA YUKARIDAN AŞAĞIYA DOĞRU DÖNER SERMAYE OLARAK ÖDENİYOR DESENİZE VE BU SİSTEMDE DAHA ÇOK DÖNER SERMAYE ÖDEMESİ ALAN HASTANE ÇALIŞANLARI GELİRLERİNDE AZALMA OLACAĞINDAN BUNA KARŞI ÇIKIYORLAR DESENİZE.

  4. Arkadaş haklı

    Karabük düşmanı diye yazan arkadaş çok haklı Devlet hastanesiyle Tıp fakültesi hastaneleri arasında çok büyük ücret farkı var.Devlet hastanesi şart Karabük bu hastaneye süratle kavuşmalıdır bundan kimse kaçamaz kaçan vatandaşa hainlik eder demektir.

  5. Karabük düşmanına....

    Hasta 2. ve 3. basamak sağlık kurumlarında 5 tl muayene katılım payı ödemektedir ayrıca bu ücret tamamen sgk kasasına girer ve hastane dönerine katkısı yoktur

  6. şeytanın avukattı

    sanırım yine tüccar yanınız ağır bastı ahmet bey,,,marzing konusunda olduğu gibi karabükspor konusunda da sizi ispanyaya götürmek gerekiyor olabilir,, karabükün geleceği ve karabüklünün sağlığı ve marzing in verdiği zarar konusunda da engin görüşlerinizi bilmek isteriz…

  7. yenişehirli

    Ahmet Abi,

    Yenişehir Bölgesi Türkiye nin ilk planlı yerleşim yerleri arasındadır. Devlet zamanında Ankara Bakanlıktan kişiler gelmiş buraya bir zarar veren olursa hemen bizi arayın demişlerdi.

    O zaman lise yıllarındaydım adamların ne demek istediğini anlayamamıştım yıllar geçtikçe ne demek istediklerini hep beraber anlamış olduk.

    ilk 70 Evleri kaybettik ,ardından 50 Evleri ,sonrasında 100 Evleri ve Dere Evleri , Çamlık tarafı ise kıl payı kurtuldu.

    Sembol olmuş Şapka Büfenin kime ne zararı vardı ise orayı da değişimin içine aldık yıktık tekrar yaptık.

    bazen fotoğrafın tamamına bakmak lazım Mühendisler Kulübünü , Havuzlubahçeyi hepimiz özlüyoruz fakat Yenişehir gözümüzün önünde eridi gitti be abi 🙁

  8. karabük düşmanı

    KARABÜK DÜŞMANINA DİYE YAZAN ARKADAŞ GALİBA SAĞLIK ÇALIŞANI DÖNER SERMAYE ÜCRETLERİ NASIL HESAPLANDIĞINI DA BİZE ANLATIRSA SEVİNİRİZ.ÇALIŞANLAR HASTANENİN ADI DEVLET HASTANESİ OLMUŞ,ÜNİVERSİTE HASTANESİ OLMUŞ DÖNER SERMAYE ÜCRETLERİNDE BİR DEĞİŞİKLİK OLUR MU? OLMAZ MI? BİZİ AYDINLATINIZ LÜTFEN. VATANDAŞIN CEBİNDEN ÇIKMAZSA DEVLETİN CEBİNDEN ÇIKIYORDUR NE FARK EDER. KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ BAŞKANININ GÖZE UYGULANAN LAZER ÜCRETİNİ DEVLETİN ÖDEMEDİĞİNİ SÖYLEDİĞİNİ HATIRLIYORUM O ZAMAN DEVLETİN CEBİNDEN ÇIKIYOR YANİ. , O YÜZDEN KARLI OLMADIĞINI SÖYLEMİŞTİ DEVLET ÖDESE ÖZEL HASTANELER YAPARDI DEMİŞTİ HATTA.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Keskinkılıç: “Karabük’te Değişim Rüzgârları Esecek”

Yayın: 29.03.2024 15:23
Paylaş:
A+ A-

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, Birlik Medya ekranlarına konuk oldu. Yerel seçimlere çok az kaldığını belirten Keskinkılıç, konuşmasında: “31 Mart akşamında Karabük’te değişim rüzgârları esecek. Karabük’te değişimin olması gerektiği konusunda halkın bir kanaati var.” dedi.

Ak Parti Karabük Belediye Başkan adayı Özkan Çetinkaya’nın performansını beğendiğini vurgulayan Keskinkılıç, Çetinkaya’nın projeleri ile diğer adaylardan ayrıştığını söyledi. Çetinkaya’nın adaylık süreci boyunca projelerini, bakanlıklar ile birlikte yürüttüğünü ve projelerin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini istişare ettiklerini belirtti.

“Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz

Keskinkılıç, “Karabük’te bir tarafta Karabük’ün gelişeceğine dair, bir tarafta ise Karabük bu kadar olur, ötesi olmaz diyen bir bakış açısı var. Bizden başka Karabük’ün değişeceğini düşünen olmadı. Çetinkaya’nın projelerini onaylamayan, yapılmaz diyen kişiler oldu. “Genç bir adam nasıl yapacak? “dediler. Daha sonra da yapılmaz diyen insanlar; “Demek ki yapılıyormuş.” dedi. Hatta “Ben daha kısa vakitte yaparım.”dediler. Özkan Çetinkaya enerji getirdi Karabük’e. Evet genç bir aday ve buna rağmen hiçbir seçimde olmayan bir şeyi başardı. Bakanlar geldi, Cumhurbaşkanımız geldi. Kendisini ve projelerini destekledi. Hiçbir seçimde bu kadar bakan gelip bir adayın arkasında durmamıştı. Biz yeni bir dönem başlattık ve kamuoyu da bunu görüyor. Hoşgörü başlattık. Üzmeden, dökmeden bir kampanyayı götürdüğümüzün kanaatindeyim.” ifadelerini kullandı.

“Safranbolu’da olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız”

AK Parti’nin yerel seçimlerde birlik içinde çalıştığını vurgulayan Keskinkılıç, “Ak Parti, bu seçimlere girerken mutabakatlar oluşturdu. Ak Parti’ye hiç oy vermemiş kesimlerle bir yol arkadaşlığı aradı. Herkes bu birlikteliğe destek veriyor şu anda. Safranbolu’da son 5 yılda Safranbolu’da belediye başkanımızın göstermiş olduğu performans hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Kendisi ortaya koyduğu taahhütleri gerçekleştiremeden dönem bitirdi. Biz şu anda, sosyal medya belediyeciliği ile mücadele ediyoruz. Tabakhane projesi dedi, yok. Halı saha, havuz dedi, yok. Projeler yapılmamış, olanlar da gitmiş. Bir algı oluşturmuş. ‘Sosyal belediyecilik yapıyorum.’ İki fotoğraf çekiyor, paylaşıyor. Fakat Safranbolu’nun ana problemleri çözülemiyor. Bir de sosyal medya belediyeciliğinden sonra ‘Tabela belediyeciliği’ başladı. Her yere tabela asmaya başlamış. Havuzun oraya bir tabela, ‘Yakında havuz yapılıyor.’ yazıyor. ‘Yakında Safranbolu’da.’ gibi tabelalar asılıyor. Film gibi. Safranbolu, Türkiye’nin en önemli markalarından bir tanesidir. Safranbolu dünya mirası ve bu şehirdeki belediye başkanı herkesi ilgilendirir. Olumsuz belediye imajı ile karşı karşıyayız. Mezarla, kitap fuarında kavgayla, kardeşiyle gündeme geliyoruz. Reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ama turizmde reklamın kötüsü olmaz. Safranbolu’da aklıselim olan herkes şu anda bir birliktelik oluşturmuş durumda. Bu dönemde Safranbolu yeni bir vizyona yelken açacak.” ifadelerini kullandı. (Esra Oğuzkağan Özkan)