Her Telden (14 Ocak 2021)

Her Telden (14 Ocak 2021)

Yayın: 13.01.2021 20:51 |Güncelleme: 14.01.2021 08:30
Paylaş:
A+ A-

AK PARTİ İL KONGRESİ İÇİN,ÇOK ÖNEMLİ BİR İSİM “İKİNCİ BİR LİSTE KESİN ÇIKACAK,İL BAŞKAN ADAYI CUMA GÜNÜ BELLİ OLUR,AÇIKLANIR..”
AK Parti Karabük İl Kongresi,aniden hareketlendi ve Avukat Sayın İSMAİL ALTINÖZ Genel Merkez Adayı olarak ilan edilmesine,Karabük Milletvekillerinin kesin desteğini almasına karşı,özellikle İKİNCİ BİR YÖNETİM LİSTESİNİN kesinlikle çıkacağı söylendi.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ’E karşı olan “MUHALİF GRUBUN..” çok önemli bir ismi “İKİNCİ BİR YÖNETİM LİSTESİ KESİNLİKLE ÇIKACAK.BUNA HERKES KESİN GÖZÜ İLE BAKSIN..” şeklinde bilgiler verdi.
Bunun yanı sıra “İL BAŞKAN ADAYI İSE,CUMA GÜNÜ BELLİ OLUR VE KAMUOYU’NA AÇIKLANIR..” bilgilerini veren bu Kardeş “DELEGELERDEN GEREKLİ İMZALARI TOPLUYORUZ..” dedi.
AK Parti Tüzüğüne göre “İL KONGRESİNE KATILACAK DELEGELERİN YÜZDE 5 KADARININ İMZASI GEREKİYORMUŞ..” ancak o Kardeş “BİZ BU YÜZDE 5 İMZANIN ARKASINA BİR SIFIR EKLEYEREK,YÜZDE 50 İMZA TOPLAYACAĞIZ VE BU HEDEFE DE YAKLAŞTIK SAYILIR..” dedi.
Öte yandan “İYİ AMA,GEREK GENEL MERKEZ,GEREKSE KARABÜK MİLLETVEKİLLERİ Sayın İSMAİL ALTINÖZ’E KESİN DESTEK VERİYORLAR.SİZİN HAREKETİNİZ,BU İRADELERE KARŞI ÇIKIYOR GİBİ DEĞERLENDİRİLMEZ Mİ..?” diye sorduk.
“AK PARTİ MİLLETE DAYANAN SİYASETİ SAVUNARAK İKTİDAR OLDU/OLUYOR. AK PARTİ ELİTLERE,VESAYETÇİLERE KARŞI ÇIKAN BİR PARTİDİR VE AK PARTİ BİZİM TUTUMUMUZA PARALEL BİR ANLAYIŞI ÜLKE GENELİNDE TEMSİL ETTİĞİ İÇİN İKTİDARDIR. BİZ BAŞARISIZLIĞA KARŞI, BAŞARMANIN TEMSİLCİLERİ OLARAK YOLA ÇIKTIK, O YOLDA GÖRECEKSİNİZ BAŞARACAK VE GENEL MERKEZİMİZİN DE,VEKİLLERİNDE TAKDİRİNİ ALACAĞIZ..” mesajını attı.
AK PARTİ İÇİNDE SULAR GİTTİKÇE ISINIYOR İYİ Mİ..?

AK PARTİ KARABÜK İL BAŞKANI VE 19 OCAK İL KONGRESİ’NDE, GENEL MERKEZİN İL BAŞKAN ADAYI Sayın İSMAİL ALTINÖZ, ÇOK RAHAT…
19 Ocak günü yapılacak olan AK Parti Karabük İl Kongresi’nde, gerek AK Parti Genel Merkezi’nin, gerekse AK Parti Karabük Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL ve Sayın NİYAZİ GÜNEŞ’İN, kesin desteğini alarak,YENİDEN İL BAŞKAN ADAYI olan Sayın İSMAİL ALTINÖZ çok rahat görünüyor.
Sayın İSMAİL ALTINÖZ aldığı bu büyük desteklerin yanı sıra İL KONGRESİNE katılacak 617 delegeyi isim/isim biliyor, tanıyor, özellikle 300 civarında ki MERKEZ İlçe delegesinin belirlenmesinde en etkili isim oldu.
O zaman AK PARTİ DORUKLARINDAN DESTEK ALMIŞ durumda.
O zaman TABAN DA OY VERECEKLERİN DESTEĞİ var.
Geriye seçimi kazanması için fazla bir performansa gerek kalmıyor ki..
Kaldı ki,Sayın İSMAİL ALTINÖZ, belki de, şimdiye kadar olmadığı biçimde İL KONGRESİNE asılıyor,delegeleri tek/tek arayarak Kongreye gelmelerini istiyor ve hazırlıklar aşamasına vaziyet ediyor..
AK Parti içerisinde sıkı bir KONGRE SÜRECİ yaşanıyor gibi.

GEÇTİĞİMİZ SÜREÇTE, MHP’LİLERİN KARABÜK İL KONGRESİNDE YAPAMADIĞI ÇIKIŞI, AK PARTİLİLER YAPACAK GİBİ DURUYORLAR VE TEK SES..
Hatırlarsınız, geçtiğimiz aylar da MHP İL KONGRESİ yapıldı ve “GENEL MERKEZ İL KONGRESİ’NİN TEK ADAY,TEK LİSTE İLE YAPILMASINI İSTEDİĞİ..” için Uzman Hekim Sayın ADEM KAR bu seçimi listesi ile birlikte kazandı.
OYSA Kİ İL KONGRESİ ÖNCESİNDE,CİDDİ NİYET BESLEYENLER VARDI.
MHP Genel Merkezi içinde ki,bu işlerle görevli isimlerle görüşmeler yapıldı ve “SAKIN ADAY OLMAYIN,İL KONGRESİ TEK İSİM ve TEK LİSTE İLE YAPILACAK..” yolunda cevap alınınca hemen herkes geri durdu..
ÖYLE OLMADI MI..?
Şimdi,aynı ortam AK Parti İl Kongresi için yaşanıyor ve AK Parti içerisinde bir ekip “BİZ BU İŞİ DEVAM ETTİRECEĞİZ,İKİNCİ BİR LİSTE KESİN ÇIKACAK,İKİNCİ BİR ADAYI CUMA GÜNÜ AÇIKLAYACAĞIZ..” yolunda bilgiler veriyorlar.
MHP İÇERİSİNDE YAPILMAYAN/CESARET EDİLEMEYEN bir hareket AK Parti içerisinde yapılacak gibi görünüyor ve gerçi 19 Ocak Kongre tarihine kadar YENİ GELİŞMELERDE OLABİLİR belki.
SİYASİ PARTİLER DE,YENİ MODA “TEK ADAY,TEK LİSTE ANLAYIŞI..” galiba.
Bir tek CHP Merkez İlçe İKİ ADAYLI yapıldı.
İL KONGRESİ,herhangi bir baskı olmamasına karşı,TEK ADAYLI olmuştu..

İL SAĞLIK MÜDÜRÜ Dr. Sayın AHMET SARI “KARABÜK’TE VAKA SAYISINI 30 CİVARINA İNDİRMEYİ BAŞARDIK ve 5000 EVLERE HASTANE OLAYI”
İl Sağlık Müdürü Dr. Sayın AHMET SARI, bir aralar 350-400 civarına kadar tırmanan,koronavirüs vaka sayısını,alınan önlemlerle günlük 30 civarına indirmeyi başardıklarına işaret ediyor.
Sayın AHMET SARI Vali Sayın FUAT GÜREL, İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri,Karabük Belediyesi’nin aldığı çok sıkı önlemler ve yapılan çok sıkı denetimler ile bu sonuca ulaşıldığının altını çiziyor.
Şu an GÜNLÜK VAKA SAYISI 30 CİVARINDA SEYREDİYORMUŞ.
Bu durum, elbet, Hastanelerimizde bir rahatlama,yatak sayılarının diğer hastalara,daha rahat açılması başta olmak üzere,SAĞLIK PERSONELİ İŞ YÜKÜNÜN DE hafiflemesine yol açmış elbet.
İl Sağlık Müdürü Dr.Sayın AHMET SARI gelişmelerden oldukça memnun görünüyor,bu arada Müdür Sayın SARI’YI çok sevindiren bir haber de Ankara’dan gelmiş.
5000 Evlere yapılacak HASTANENİN Projeleri onaylanmış ve onaylanan projeler İHALE İÇİN İLGİLİ BİRİME yollanmış,çok büyük bir ihtimalle NİSAN AYI içerisinde TADİLAT İHALESİ YAPILACAK ve Karabük BİR HASTANEYE daha kavuşmuş olacak..
ŞU AN İTİBARI İLE SAĞLIK HABERLERİ OLUMLU GİDİYOR..

KARABÜK,BİR ARALAR FİLYOS LİMANI İLE YATAR,FİLYOS LİMANI İLE KALKARDI,AYLARDIR “FİLYOS LİMANI DİYEN VAR MI..?” UNUTULDU MU.?
Dün M.ÜNVER isimli bir Okurumuz ve Radar rumuzu kullanan bir okurumuz Yorum yollayarak FİLYOS LİMANI olayını yazmışlar,sahi ne oldu FİLYOS LİMANI..?
Aslında FİLYOS LİMANI değil,FİLYOS VADİSİ PROJESİ ve o projenin LİMAN bölümü var,ENDÜSTRİ BÖLGESİ bölümü var,SERBEST BÖLGE bölümü var ve Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN ile Sayın KAMİL GÜLEÇ bu işi adım/adım izliyorlardı,şimdi ne yazık ki Karabük gündeminden düştü.
ENDÜSTRİ BÖLGESİ,bilindiği gibi TOSYALI HOLDİNG tarafından kurulan bir şirket, kuruluşundan 6-7 gün sonra aldığı BÖLGENİN ALT YAPI işlerini yapıyor,sürdürüyor,daha sonra burada HEM KENDİLERİ,hem isteyenlere YATIRIM İÇİN yer verip yatırım çekecekler.
FİLYOS VADİSİ PROJESİNİN SERBEST BÖLGE AYAĞI DA ÇOK ÖNEMLİ.
ORADA ÇİN ÜLKESİ BİR LOJİSTİK KÖY KURACAKMIŞ GALİBA.

KARABÜK’ÜN YETİŞTİRDİĞİ,BİLİM İNSANI PROF. Dr. Sayın İBRAHİM TÜMEN’İN “KENT ORMAN KONUSUNDA Kİ ÖNERİLERİNİ DİKKATE ALMAK..”
Karabük Basını, günlerdir, KENT ORMAN PARKIN içler acısı halini dile getiriyor, haber yapıyor, görüntüler yayınlıyor,Karabük buna pek ses vermiyor ve Karabük bu rezalete (hemen her konuda olduğu gibi..) sessiz,ilgisiz kalıyor.
Bir tek sağlıklı ses Prof. Dr. Sayın İBRAHİM TÜMEN’DEN geldi.
Prof. Dr. Sayın İBRAHİM TÜMEN, Karabük kökenli bir Bilim İnsanı,Karabük’ü seven bir insan elbet ve yüzlerce kilometre öteden,BANDIRMA 17 EYLÜL ÜNİVERSİTESİ ‘NDEN sesleniyor.
“KARABÜK KENT ORMANI’NI,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ ALABİLİR.BEN OLSAM ÖYLE YAPARIM..” diyor ve “ O GÖRÜNTÜLERE ÇOK ÜZÜLDÜĞÜNÜ SÖYLÜYOR Prof. Dr. Sayın İBRAHİM TÜMEN..”
“ORMAN FAKÜLTESİ’Nİ ORAYA TAŞIRIM.AVRUPA’DA BİRÇOK ÖRNEĞİNİ GÖRDÜM.FAKÜLTE TAŞININCA ORASI CİDDİ BİÇİMDE SAHİPLENİLMİŞ OLUR..” görüşünde.
Daha sonra “ HEM İLERLEYEN SÜREÇTE,AKADEMİSYENLERİ DİNLENEBİLECEĞİ,KALABİLECEĞİ VE KONUK AĞIRLAYABİLECEK SOSYAL TESİSLER DE YAPILABİLİR..” gibi görüşler dile getiriyor Prof. Dr. Sayın İBRAHİM TÜMEN..
Karabük üzerine fikir üretmek Karabüklü olan insanların işi mi..?
Bakın Prof. Dr. Sayın İBRAHİM TÜMEN yüzlerce kilometre öteden Karabük’ün kanayan yarası KENT ORMAN için fikir üretiyor, ortaya çok ciddi bir görüş koyuyor.
Dün ağza alınmayacak sözlerle hakaret ettiği insanlarla, bugün can/ ciğer kuzu sarması olan tutarsızlıkların, girdabına düşmüş insanlar mı,böyle fikir üretecekler diye sorarsanız şayet, cevabımız tek olur elbet..
GEÇİN EFENDİM GEÇİN,deriz..!!

KARDEMİR KARABÜKSPOR NOKTASINDA “ÇOK CİDDİ İKİ GÖRÜŞ BELİRDİ..” VE BUNLAR ÜZERİNDE ÇALIŞMALAR YAPILACAK GALİBA..
Geçtiğimiz gün,bir Kardeşimiz bizi ciddi biçimde uyardı ve “ABİ NEDEN KARABÜKSPOR YAZIYORSUN. KULÜBÜN TÜZÜĞÜNDE,YÖNETİM KURULU BAŞKANI’NI KARDEMİR BELİRLER ANLAMINDA HÜKÜM VARDIR..” gibi ifadeler kullandı.
KARDEMİR KARABÜKSPOR yazmamızı önerdi.
Her ne hal ise artık.
Şimdi KARDEMİR KARABÜKSPOR noktasında çok ciddiye alınabilecek iki görüş var ve bu iki görüşün de ortak noktası “KULÜPTE YÖNETİM KURULU ÜYESİ OLARAK BULUNMUŞ 100 CİVARINDA İNSANIN MAĞDUR OLMUŞ OLMASI.VE BU İNSANLARIN BİR ŞEKİLDE MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİ..”
Ortak nokta bu.
Şimdi KARDEMİR KARABÜKSPOR konusunda ki iki görüş şöyle.
“MAĞDUR OLAN 100 CİVARINDA Kİ İNSANIN/AİLENİN,MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİ.KARABÜKSPOR’UN YERİNE BİR BAŞKA TAKIM KURULARAK SIFIRDAN YEPYENİ BİR ANLAYIŞLA HAREKET EDİLEREK,YÜKSELMEYE ÇALIŞILMASI..”
Bu birinci görüş.
İkinci görüş ise “MAĞDUR OLAN 100 KİŞİ/AİLENİN BU MAĞDURİYETLERİNİN GİDERİLMESİ.DAHA SONRA KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN SÜREÇ İÇERİSİNDE KENDİNİ TOPARLAMASI,SÜREÇ İÇERİSİNDE GEREKLİ YERLERE GELMESİNİN BEKLENMESİ..”
Ortak nokta KARDEMİR KARABÜKSPOR MAĞDURU 100 kişinin bu mağduriyetlerinin giderilmesi,daha sonra da YA YENİ BİR KULÜP KURULMASI veya KARABÜKSPOR’UN süreç içerisinde KÜLLERİNDEN DOĞMASININ beklenmesi.
Böyle bir düşünce sistematiği var..

KARDEMİR İŞVERENİ İLE ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ARASINDA Kİ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİNDEN SONRA “SENDİKAL BİR HAREKETLENME Mİ OLACAK.”
KARDEMİR İşvereni ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası arasında TOPLU İŞ SÖZLEŞME görüşmeleri sürüyor,henüz ücret maddelerinde bir ilerleme olmadı ve yakında Sözleşme masada biter herhalde.
BU ARADA SENDİKAL BÜNYE DE BİR HAREKETLENME OLUR MU..?
Bize buna ilişkin bilgiler geliyor ve özellikle “TOPLU İŞ SÖZLEŞME BİTTİKTEN SONRA, HAREKETLENME HIZLANIR..” gibi bilgi veren kesimler var hem de sözüne güvenilebilecek kesimler bunlar..
Bu arada, ufak/tefek güç gösterileri, ağırlık hissettirmeler falanda oluyormuş galiba ve bunun için bir Baş Mühendis, Formen olayını anlatanlar var, kim/kimin yanında yer almış ve sonuçta iş nasıl çözüme kavuşmuş, enteresan anlatımlar var.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası, taban da gerçekten mükemmel bir huzurlu ortam yaşıyor, o eski itiş/kakış, o eski hizipçilik yaşanmıyor, ÖZÇELİK-İŞ tabanı işine/gücüne bakıyor.
BU HUZUR BOZULUR MU ACABA..?
Bizim en büyük dileğimiz huzurun bozulmaması, yakalanan huzurun sürüp gitmesi ve KARABÜK BUNU İSTİYOR, Karabük Sendikal huzurun tadını aldı, sürmesinden yana.
Bize, bu konularla ilgili bilgi veren KARDEMİR Çalışanı Kardeşler “ABİ RAHMETLİ METİN TÜRKER’İN VASİYETİ OLAN KARDEMİR’E NASIL SAHİP ÇIKIYORSAK,SENDİKAMIZA DA ÖYLE SAHİP ÇIKIYORUZ.SENDİKAMIZIN HUZURU BİZİM İÇİN VAZGEÇİLMEZDİR.DİĞER VASİYETİNE DE BAKACAĞIZ ELBET..” diyorlar
Diğer vasiyeti dedikleri KARDEMİR KARABÜKSPOR elbet.
Tek dileğimiz huzurun bozulmaması..

17 kişi görüş bildirdi

  1. Güngör BİLİR

    Ustasınız ağabeyim.Slm ve saygılarımla. ?

  2. Karabük Bizim

    Vali değil belediye başkanı adayı değil bir siyasi partinin il başkanının seçimi neden bu kadar ses getiriyor. İlleri yoksa il başkanları mı yönetiyor.

  3. Demirin Tuncu, İnsanın...

    Ahmet abi son paragrafta anlattığın başmühendis/formen olayını sana iyice anlatayım. Herkezin bi kafası berraklaşsın. Kardemir itfaiye müdürlüğünde yaşanıyor olay. Bir formen bir başmühendise saldırıyor. Ben gözleriyle görenlerden dinledim. Başmühendisin boynu yara bere içinde. Formen boğazlamış adamı. Sebep ne biliyor musun? “Ben senin dediklerini yapmam.” Formen şahıs yediği naneden sonra da işin içine sendika yetkililerini sokmuş. Olay kapatılsın diye idari işler genel müdür yardımcısına kadar arattırmış. Başmühendis abimiz kimseye tek bir kelime anlatmazken, formen herkese yalan ve iftira dolu bilgiler vermiş. Bunlar işin gerçekleri ama aynı zamanda dedikodusu. Asıl temel sorun şu: sendika fabrika içinde her şeye karışıyor. Bu tür suçları örtbas etmeye de bulaşıyor, yakınlarını terfi ettirmeye de karışıyor. Ben bu fabrikada mühendisim. Başmühendis arkadaşımıza yapılan haksızlık hepimizin ağrına gitti. Sendika olayı kapatma derdinde, insan kaynakları olur böyle şey diyip geçiştirme derdinde. Bizim öncelikle nur içinde yatsın Metin amca gibi sendikacılara ve karşısındaki kim olursa olsun ahlaklı ve dürüst olacak insan kaynakları yöneticilerine ihtiyacımız var. Bu şartlar sağlanmadıkça daha çok sendika temsilcisinin köylüsü olanlar kayrılır daha çok mühendis kardeşimiz dayak yer kimsenin ruhu duymaz. Senden de allah razı olsun, bu tür konuları gündeme taşıyorsun. Burdan da o formen arkadaşa, olaya karışan sendika temsilcisine ve insan kaynaklarında bu olayı kapatmaya çalışan kişilere sesleniyorum. Fabrika mühendisleri olarak olayı takip ediyoruz. Biz onlar gibi takım elbiseli işçileri arayamayız ama kalemimiz var hepimiz Alparslan beye bu durumu mektupla anlatırız.

  4. Enteresan

    Ahmet abi Karabük demokrasi yoksunu bir şekilde yönetilmeye ne kadar devam edecek.mhp kongresinde aday çıkmasına izin verilmedi.akp kongresinde aday çıkmasına izin verilmiyor.celik iş sendikasinda yaşanacak seçimde aday çıkmasından korkuluyor.tabandaki insanların iradeleri genel merkez sultalariyla baskilaniyor.ondan sonra vay efendim bu şehir neden böyle geri gidiyor.neden büyük bir köy haline geldik yakınmaları ayyuka çıkıyor.korkma.demokrasiden,taban sesinden korkma.açin insanların ufkunu.yeni simalar yeni yüzler bu şehri yönetsin.korkma.

  5. önemli degil

    vay be… kardemir kimlere kalmis. formen basmuhendise sadiracak ve bu olay katilmaya çalışılacak.?? uzun zamandir o sahsin altinda calisanlarla da arasinin iyi olmadığı soyleniyor. bi sorgulasinlar bakalim altindan daha neler cikacak.

  6. İYİ PARTİYİ UNUTMUŞSUN

    AHMET ABİ İYİ PARTİYİ UNUTMUŞSUN.İYİ PARTİ İL KONGRESİ 2 ADAYLI YAPILDI VE ATAMA BAŞKAN İYİ ÜLKÜCÜ,İYİ PARTİNİN İNANMIŞ İNSANI KENAN KARABACAK SEÇİMİ DENEYİMLİ BİR İSİM OLAN EROL SERİNE KARŞI KAYBETTİ AMA KIRILMADI BURULMADI PARTİSİNE HALEN EN SAMİMİ BİÇİMDE HİZMET VERİYOR.DEMOKRATİSİNİN EN GÜZELİ İYİ PARTİ DE YAŞANDI.MHP Lİ KARDEŞLERİMİZ ÜLKÜDAŞLARIMIZDA BUNU SÖYLÜYORLAR KABUL EDİYORLAR.MHP’DE NERDE FERAMUZLAR ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLARI ÖTEKİ ADAYLIK DÜŞÜNENLER.HEPSİ TIRSIDILAR ADAY BİLE OLAMADILAR.

  7. karabüklü

    Kamil güleç kardemirde safdışı bırakıldı,filyosda unutuldu…zaten belkide plan buydu…yahu bu memlekette kim geleceği düşünür??filyos nedir liman nedir kardemirle bağlantısı nedir kimin umrunda…basınıyla ıvırıyla zıvırıyla kamil gülecin üstüne oynadılar yıprattılar sonuç ortada…kamil gülece ne olur bu memlekette? nerde kaçlirası kaç malı var kendiside bilmiyodur…şuanda başkan kamil güleç olsa konuyu ilmek ilmek işliyor ve tüm basın tüm siyasiler stk lar filyosla yatıp filyosla kalkıyor olacaktı…evet kamil bey yönetim kurulu başkanlığını kaybetti,ama karabük çok daha fazlasını…

  8. Doğrucu Davut

    Karabüklü hemşerim bi sakin ol, celallenme bee… boşver sen filyosu limanı şunu bunu, biz dijital devrim yapıyoz aslanım sen ne konuşuyon, şahlanacaz az sabret hele..

  9. TSO

    Sayın Gölbek Karabük Ticaret ve Sanayi Odası ve Karabük Belediyesi eski belediye binası için anlaşmışlar kat karşılığı olarak. Hayırlı uğurlu olsun inşallah güzel bir hizmet olur. Lakin bu inşaat başlamak üzere; çalışmalar başlamış. Begüm Cefakar ın firması adına Adnan Çebi ile ortak yapacaklarmış. Yüzlerce üyesi olan TSO bu işin ihalesini nasıl yapmıştır. Kaç kişiden teklif almıştır ,belediye ile anlaşma şartları nedir? Üye aidatlarıyla gelir elde eden bir kurum üyelerine karşı daha şeffaf olmalıdır. 500 civarında müteahhit üyesi olan oda bu konuda daha makul hareket etmeli ve kamuoyunu bilgilendirmelidir. Bu konunun takipçisi olmanız ümidiyle iyi günler dilerim

  10. SORUYORUM

    MÜSİAD esip gürleyen boy boy resimler veren hiç bir protokolü kaçırmayan müsiad yaşıyormu. Bu bir yıldır pandemi yasaklar vs nerede bu MÜSİAD hangi üyesine yardım etmiş , kimi aramış sormuş, kimi ziyaret etmiş ne faaliyette bulunmuş nasıl işadamı derneği bu yoksa biryerlere gelmek için zıplama yeri mi kamufulaj alanı mı anlamadım.

  11. radar

    ESNAF CAN ÇEKİŞİRKEN T.S.O SININ KAT KARŞILIĞI BİNA YAPMASINI KINIYORUM.
    ESNAF TÜCCAR İNİNM İNİM İNLERKEN ONLARA GRAM FAYDANIZ DOKUNMAZKEN BİNAZ YAPMANIZ BENCE AYIP.

    VERDİĞİMİZ AİDATLAR HARAM OLSUN.

  12. Yalancının Mumu

    O mühendis küfür etmemiş, bunlar başına o yüzden gelmemiş yani. Olaydan sonrada salya sümük soluğu akrabalarının bulunduğu ismailin mekanında almamış diyosun öyle mi. Komiksin komik, küfürü görmezden gelip normal karşıladığına bakılırsa genissin biraz. Yalan dolanla abuk sabuk propaganda yapma. Çalışanları da mühendis işçi diye ayrıştırma, ortada küfür var küfür.

  13. Demirin tuncu..

    Küfür falan yok. Yalan söylemeyin. Çetenizi kurtaracaz diye bir insanı yakmayın.

  14. Gercekler

    Ahmet abi kardemirde başmühendis ve formen arasında geçen tatsız olay sayfanızda çarpıtılarak yorumlanmaktadır.olay bir grup çalışanın şahitliğinde gerceklesmistir.ifade edildiği üzere itfaiye müdürlüğünde değil İSG müdürlüğünde vuku bulmuştur.olay net olarak başmühendis in formene küfür etmesi ve önündeki pet şişeyi formene fırlatmaya yeltenmesi sonucu gerçekleşmiştir.hic bir iş yerinde kimse kimseye küfür edemez.fiili saldırıda bulunamaz.sonucunda refleks olarak karşılık bulur.tek taraflı yorumlarla olay capitilmakta,alınan kararlar sorgulanmaktadir.gercekleri bilmesi gerekenler olaya hakimdirler.bilmenizi istedim.saygilarimla.

  15. Boş Yapmayin

    Boşa konusuyonuz beyler boşa. Bunlar fabrikamızın iyi günleri, Yalı kuşları, Yalı çapkınları, sallabaşlar, köy komşuları, ahbabı çavuşu,cemaatlisi,akademisyen kılıklı salon beyefendisi doldular dolusturdular fabrikaya. Liyakat yok, şirket menfaati gözeten yok, umursayan yok, otorite ararsan yerlerde sürünüyor.Ses etmeyin paşalar gün dolduruyor.Şiiiişşştttt.

  16. Dursun DÖNGEL

    Ahmet abi;
    İyi günler;
    Yazılarınızı yakınen takip ediyorum, severak okuyorum. Karabük KENT Ornanının görüntülerini ulusal medya TGRT’de gördüm ve çok üzüldüm.
    Bilim İnsanı Prof Dr. İbrahim Tümen hocamın dediği gibi orası değerlendirilmelidir.
    • Berlin şehrin’de orman fakültesi ormanın içindedir.
    • Duyarlı yazınızdan dolayı Şükran’larımı arz ederim.

  17. İşçi

    Ahmet abi

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Rektör Kırışık KBÜ’lü Akademisyenlere Patent Belgelerini Takdim Etti

Yayın: 26.04.2024 11:20
Paylaş:
A+ A-

Karabük Üniversitesi Rektörlüğü tarafından buluş sahibi akademisyenlerin buluşlarının patentleri alınarak kendilerine patent belgeleri teslim edildi.
Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, KBÜ Teknoloji Fakültesi Mekatronik Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Metin Zeyveli ve Mühendislik Fakültesi Tıp Mühendisliği Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakan Yılmaz’a yaptıkları çalışmalar sebebiyle almaya hak kazandıkları Patent Belgesini takdim etti.

Rektör Kırışık, Zeyveli ve Yılmaz’ı Rektörlük makamında misafir etti. Gerçekleşen görüşmede Zeyveli ve Yılmaz, yaptıkları çalışmalar ile ilgili Rektör Kırışık’a detaylı bilgi verdi. Zeyveli tarafından geliştirilen “Şerit Şarjör Dolum Makinası” ve Yılmaz tarafından geliştirilen “PID Tabanlı Portatif İnkübatör Cihazı” üzerine bilgi paylaşımı yapıldı.

Rektör Kırışık, buluş sahibi akademisyenlere teşekkür ederek, Zeyveli ve Yılmaz’ın başarısından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Bu tür yenilikçi projelerin desteklenmesinin önemine işaret eden Rektör Kırışık, ” ‘Bilim Merkezli Öğrenci Dostu Karabük Üniversitesi’ bilime ve bilim insanlarına her türlü desteği sağlamaya ve bunu geliştirmeye devam edecek” dedi.

Görüşmenin ardından Rektör Kırışık tarafından akademisyenlere buluşlarının patent belgeleri teslim edildi.