Her Telden (15 Temmuz 2020)

Her Telden (15 Temmuz 2020)

Yayın: 15.07.2020 15:59
Paylaş:
A+ A-

KARABÜKLÜLER 50 YILLIK ŞANLI/ŞEREFLİ/TERTEMİZ GEÇMİŞİ OLAN “KARABÜKSPOR GÖZÜNÜZÜN ÖNÜNDE BATIYOR.” İÇİNİZE SİNİYOR MU..?
Sevgili KARABÜKLÜLER..
KARABÜKSPOR’A GÖNÜL VEREN SAYGIDEĞER İNSANLAR..
50 Yıllık şanlı/şerefli ve tertemiz bir geçmişi olan KARABÜKSPOR BATIYOR,sizin içinize SİNİYOR MU,böyle bir olayı kabullenebiliyor musunuz bu işi İÇSELLEŞTİREBİLİYOR MUSUNUZ..?
Temmuz 2015 Yılında KARABÜKSPOR Kulüp Başkanlığı görevine, şahsen bizim yapmayın, etmeyin diye bütün çırpınmalarımıza rağmen,getirilen HİKMET FERİDUN TANKUT bu canııım Kulübü batırdı/bitirdi/uçuruma itti,DAHA SONRA GENEL KURULA BİLE GELEMEDİ..!!
KARABÜK’Ü TERK ETTİ/KAÇIP GİTTİ Genel Kurula bile gelemedi,Genel Kurula gelen hesap vermeye gayret eden,birkaç Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşını da yalnız bıraktı, Karabük’ü terk etti kaçtı gitti..!!
KARABÜKSPOR SÜRATLE KAPANMAYA,SONA DOĞRU GİDİYOR..!!
KARABÜKLÜLER İÇİNİZE SİNİYOR MU..?
Tutulan binlerce sayfa rapor/raporlar ne oldu..?
A-4 KAĞITLARINA TUTULAN BİNLERCE LİRALIK Masraf tutanakları geçerli mi..?
KARABÜKSPOR BATTI, süratle sona doğru geliyor İÇİNİZE SİNİYOR MU..?

KARDEMİR,KARABÜKSPOR’A YILLIĞI 8 MİLYON LİRADAN VERDİĞİ 4 YILLIK 32 MİLYON LİRA TEMİNATI,2 YIL DAHA FİNANS ŞİRKETLERİNE..!!
KARABÜKSPOR,  o dönem Kulüp CEO’SU gibi veya buna benzer bir görevle çalışan HAKAN AYVAZ imzası ile,KARDEMİR Yönetim Kurulu’ndan Kulübe DESTEK/YARDIM talebinde bulunmuş.
KARDEMİR Yönetim Kurulu,KARABÜKSPOR CEO’SU gibi bir görevle mücehhez HAKAN AYVAZ imzası ile Kulüp adına gelen bu talebe “TAMAM KULÜBE YILLIK 8 MİLYON LİRA ÜZERİNDEN 4 YILLIK 32 MİLYON LİRA ÖDEME YAPALIM..” CEVABINI VERMİŞ.
HİKMET FERİDUN TANKUT Başkanlığı’nda ki KARABÜKSPOR Yönetimi ve CEO HAKAN AYVAZ bu 32 milyon liralık KARDEMİR Teminatını /taahhüdünü,anında bir FİNANSMAN Şirketinden nakde çevirmiş..
KARDEMİR,bizim bildiğimiz,2 YIL DAHA BU PARAYI ÖDEYECEK..
Eeee..! O 32 MİLYON karşılığı gelen 26-27 milyon ne oldu diye sorarsanız,diğer birçok gelir gibi A-4 KAĞITLARINA TUTULAN binlik harcamalar gibi BUHAR OLMUŞ galiba…!!
KARDEMİR halen o 8 milyonu ödemeye devam ediyor..
2 YIL DAHA DEVAM EDECEK..!!

VALİ Sayın FUAT GÜREL, KARABÜK CUMHURİYET BAŞSAVCISI Sayın MEHMET PATLAK ,İL EMNİYET MÜDÜRÜ Sayın SIRRI TUĞ ve Sayın VERGİLİ..
Karabük Valisi Sayın FUAT GÜREL, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Sayın MEHMET PATLAK,Karabük İl Emniyet Müdürü Sayın SIRRI TUĞ ve Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN KARABÜKSPOR konusunda çok duyarlı olduklarını umut ediyoruz.
ÖYLE OLDUĞUNA DA İNANIYORUZ,hatta,BİLİYORUZ bile diyebiliriz.
KARABÜKSPOR eski Kulüp Başkanlarından Rahmetli ZİYA ÜNSAL döneminde yapılan çalışmalar ve tutulan raporlar vardı,yine,KARABÜKSPOR eski Kulüp Başkanlarından Sayın MEHMET AYTEKİN döneminde yapılan ve tutulan 1370 sayfa dolayında raporlardan söz edilir..
NE OLDU BUNLARIN SONUÇLARI..
Yine bugün ki Başkan ve Yönetim Kurulu’nun yaptığı birçok uygulamadan söz ediliyor,verilen karşılıksız çıkan SENETLER,nereden geldiği belli olmayan KARABÜKSPOR’U BORÇLANDIRAN SENETLER,Yönetim Kurulu Üyeleri adına atılan imzalar gibi o kadar çok söylenti var ki..!!
BUNLARIN BİR BÖLÜMÜ HUKUKA DA intikal ettirilmiş sanıyoruz..
KARABÜKSPOR şu an itibarı ile SAHİPSİZ,KİMSENİN İLGİLENMEDİĞİ bir görüntü veriyor,biz de buna karşılık DEVLET İŞİ YAVAŞ YÜRÜR,ancak ,MENZİLE VARIR anlayışı ile bekliyoruz..
KARABÜKSPOR,BU KENTİN 50 YILLIK BİR MARKASI,BİR DEĞERİ..
Bu markayı batıran/bitirenlere göz yumulmayacaktır elbet..!!

KARABÜK’ÜN “HEM NÜFUS, HEM ZIRAİ ÜRETİM, AÇISINDAN..” EN BÜYÜK KÖYÜ KILAVUZLAR MUHTARI SAYIN MİTHAT GÜMÜŞ İLE SOHBET..
Geçtiğimiz gün,Karabük’ün hem NÜFUS anlamında, hem ZIRAİ ÜRETİM anlamında,hem de TİCARİ GELİŞİM anlamında en büyük ve potansiyeli en çok Köyü/Mahallesi konusunda olan KILAVUZLAR Köyü Muhtarı Sayın MİTHAT GÜMÜŞ uğradı Büromuza.
Hatta beraberinde AK Parti Merkez İLÇE Başkanı Sayın OSMAN UZUNOĞLU ile birlikte uğradılar ve Sayın MİTHAT GÜMÜŞ oğlu KORAY’IN düğün davetiyesini bırakmak için uğramış, sağolsun..
UZUNCA BİR SÜRE SOHBET ETTİK.
KILAVUZLAR Köyü Karabük açısından çok/çok önemli ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ burasının sınırları içinde,o nedenle de ÖĞRENCİ YURTLARI bağlamında da bu yerleşim biriminin önemi çok fazla.
Gerek Sayın OSMAN UZUNOĞLU’NUN, gerekse Sayın MİTHAT GÜMÜŞ’ÜN KARABÜK ÜNİVERSİTESİ bağlamında ki görüşlerini de,gerçekten çok ama çok,dikkate değer bulduğumuzu söyleyebiliriz.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NİN İlk Kuruluş yıllarında ki heyecan,büyüme azmi,genişleme tutkusu şu an var mı ve her iki konuğum da bunları sorgular gibi bir tutum içindeydi..
Sayın MİTHAT GÜMÜŞ,oğlunu evlendirmenin telaşı,mutluluğu içindeydi..

HAAA..!! SOĞUKSU MAHALLESİ’NDE Kİ O 11 KATLI BİNA MI,ÜLKENİN SAVURGANLIK ABİDESİ/HEYKELİ OLARAK YAPTIK,ÇÜRÜMEYE BIRAKTIK.!
Bir başka Şehirden gelmiş Kardeşimiz “YENİCE TARAFINDAN KARABÜK’E GİRERKEN DEVASA BİR BİNA VAR,O NE İŞ İÇİN YAPILDI..” diye sorsa siz ne cevap verirsiniz..?
Bize sorsa “KARABÜK ÖYLE BİR YER Kİ,O 11 KATLI BİNAYI,KARABÜK’ÜN SAVURGANLIK ABİDESİ/HEYKELİ OLARAK YAPTIRDIK.BAKIN BİZ İSTERSEK,HİÇBİR ŞEYE YARAMAYAN BÖYLE BİR BİNA YAPTIRARAK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK,HİÇBİR İŞE YARAMAYAN BİNA YAPTIRDIK GÜCÜMÜZÜ GÖSTERDİK..”
Aynen böyle derdik..
Sonra da “İŞE YARAYACAKLARI YAPTIRAMAYIZ,BİZİM UZMANLIK ALANIMIZ İŞE YARAMAYACAK BİNA YAPTIRMAK..”falan diye de ilave ederdik ve en doğru cevabı vermiş olmaz mıydık..?
Ne dersiniz,HASTANE YAPTIRACAK değiliz ya,DEĞİL Mİ YANİ..!!

KARDEMİR “BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ İÇİN..” KARDEMİR KURUMSAL KOMİTESİ,GENEL KURULA 2 AY KALA İSİM BELİRLEYECEK
KARDEMİR bu yıl SEÇİMLİ GENEL KURUL yapacak,Hakim Hissedar konumunda olan iki aileden birisi “BİZ ÇOK İFTİRA ve KARALAMA İLE KARŞI /KARŞIYA KALDIK.HAK ETMEDİĞİMİZ İFTİRALARA UĞRADIK.BUNDAN SONRA BÜTÜN ENERJİMİZİ KENDİ İŞLERİMİZE YÖNELTECEĞİZ..” diyebilir..
Böyle denilmesi ihtimalini duyuyoruz,yani,olmayabilirler.
KARDEMİR Yönetimi noktasında en önemli gelişme BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyeleri kim/kimler olabilir sorusunun cevabı ve bunun için KARDEMİR KURUMSAL YÖNETİM KOMİTESİ Kararı hayli önemli,hatta çok/çok önemli.
KARDEMİR KURUMSAL YÖNETİM Komitesi’nde,Yönetim Kurulu’ndan Sayın MEHMET ERDOĞAN Başkan olarak,Sayın MURAT YOLBULAN,Sayın HÜSEYİN ÇAĞRI GÜLEÇ,Sayın TALAT YILMAZ ile Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi Sayın BURÇAY YAVUZ bulunuyorlar.
Genel Kuruldan 60 gün önce,bu Komiteye başvurular yapılacak,anılan Komite 4 BAĞIMSIZ YÖNETİM Kurulu Üye ismini belirleyip,gerek KAP’A gerekse SKP’YA gönderecek.
Özellikle SPK belirlenen bu isimleri,2017 Seçimli Genel Kurul öncesinde olduğu gibi KABUL ETMEYEBİLİR,ONAYLAMAYABİLİR,bakacak,izleyecek ve onaylayacak..
Anlayacağınız süreçte daralıyor,SEÇİMLİ GENEL KURUL Kasım ayında yapılacaksa,bundan 60 gün öncesinde BAĞIMSIZ YÖNETİM Kurulu Üyelerinin isimleri ilgili SPK ve KAP’A bildirilecek..
Görüyorsunuz,süreç gittikçe daralıyor..

EĞER, BAĞIMSIZ KARDEMİR YÖNETİM KURULU ÜYELİKLERİ NOKTASINDA, SPK KURUMSAL YÖNETİM LİSTESİNİ ONAYLAMAZSA,NE OLACAK..?
KARDEMİR Bağımsız Yönetim Kurulu Üyelikleri için,KARDEMİR KURUMSAL Yönetim Kurulu lehte ve aleyhte imzalarla da olsan 4 kişilik bir isim listesi belirledi ve listeyi SPK ve KAP’A gönderdi..
SPK BU LİSTEYİ ONAYLAMADI,KABUL ETMEDİ..
O zaman SİYASET KURUMU devreye girerek,2017 tarihinde buna benzer bir gelişme olmuştu galiba,belirlenen isimleri onaylamadı,kabul etmedi,türlü/çeşitli gerekçeler gösterdi.
O zaman ne olur dersiniz..
2017 Yılında SİYASİ İRADE içerisinden açılan bir telefonla “ŞU/ŞU İSİMLER BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ÜYESİDİR Mİ..?” dedi,ne oldu,bu kadro nasıl ortaya çıktı..?
Eğer SPK KARDEMİR Kurumsal Yönetim Kurulu tarafından gönderilen BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Listesi’ni kabul etmez,onaylamazsa bu kez nereden ve hangi isimler gönderilir.
Çok önemli bir isim,BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU Üyeleri noktasında,özellikle Sayın BERAT ALBAYRAK ismi çok önemli bir rol oynayabilir gibi belirleyici olabilir gibi yaklaşımlar getirdi..
Size BU SONBAHAR MEVSİMİ HAYLİ SICAK,HAREKETLİ OLUR diyoruz ya..

KARABÜKSPOR NOKTASINDA, BİZİM BAŞKANLIĞIMIZ ÜZERİNDE ÖNERİ GETİREN,BU ÖNERİLERE DESTEK OLAN HERKESE TEŞEKKÜRLER AMA..
KARABÜKSPOR noktasında, yazı yoruyoruz, YAZIK BU KULÜBÜ diyoruz,eğer BİRİLER BİRŞEYLER YAPTI ise hesabını versin diyoruz ve bütün bunları KARABÜK’E,KARABÜKSPOR’A sevdamız nedeni ile yazıyor,gündeme getiriyoruz.
Bir Kardeşimiz “BİZİM KARABÜKSPOR BAŞKANI OLMAMIZI ÖNERMİŞ..”
Bu öneriye olumlu/olumsuz birçok yorumlar gelmiş,öneren,bu göreve layık gören herkese sonsuz teşekkürlerimi,şükran hislerimi sunuyorum elbet..
Ancak ;böyle bir ihtimal mümkün değil.
Şu saatten sonra KARABÜKSPOR’DA görev almak,herhangi bir yerinde aktif olarak bulunmak bizim için mümkün değil,gerek sağlığımız,gerekse bazı nedenler dolayısı ile mümkün değil.
KARABÜK ve KARABÜKSPOR bizim sevdamız,o ayrı konu.
Ancak,aktif bir görev almamız hiç mi hiç mümkün değil..
Bizim tamamen dışımızda gelişen olaylar nedeni ile,kimseyi bir hayal kırıklığına sürüklemek hem hakkımız,hem haddimiz değil,o nedenle çok / çok özür dileyerek,şu saatten sonra ne SİYASİ,ne CEMİYETSEL bir görev almak düşüncemizin olmadığını yazmamız gerek.
OLUMLU/OLUMSUZ GÖRÜŞ VERENLERİN HEPSİNE TEŞEKKÜRLER.
Sonsuz teşekkürler..

HEP SÖYLÜYORUZ,HEP YAZIYORUZ “CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sayın AHMET AYTAÇ,KARABÜK SİYASETİNİN EN ÇALIŞKAN..” SİYASETÇİSİ..
Aylardan bu yana yazıyoruz,CHP EFLANİ İLÇE Başkanı Sayın AHMET AYTAÇ,yalnızca CHP’NİN içinde değil,KARABÜK SİYASET DÜNYASI içerisinde en çalışkan,en üretken bir SİYASETÇİ profili çiziyor.
EFLANİ İlçesi küçük bir yer..
Karabük veya bir başka Kentte bir Mahalle MUHTARI binlerce oy ile seçilirken,EFLANİ İlçesinde Belediye Başkanı 600-620 oy ile OVACIK İlçesinde ise 200-210 oy ile seçilip,Belediye Başkanı oluyorlar.
EFLANİ yıllardır içine kapanık,sessiz,sorunlarını yüksek sesle konuşmayan,Muhalefet Partilerinin İLÇE SORUNLARINI kovalamadığı bir İlçe görüntüsündeydi..
Şimdi CHP Eflani İlçe Başkanı bu çemberi kırdı,göreve geldiğinden bu yana İlçe sorunlarını gündeme getiriyor,tartışıyor,tartışılmasını temin ediyor.
Bu kez göreve gelişinden bu yana yaptığı icraatları bir GAZETE ÇIKARTARAK İlçe sakinlerine duyurmaya gayret ediyor ve Karabük ÖZELİNDE HİÇBİR SİYASİ PARTİ bu kadar gayretli değil,bu kadar çalışmıyor..
Keşke her yerde SİYASET BÖYLE YAPILSA,sorunların çözümü kolaylaşır..

9 kişi görüş bildirdi

  1. Eflanili

    CHP karabük ve Safranbolu teşkilatları Eflani CHP teşkilatlarını örnek alsın

  2. Onnarın ahı gitmiş vahı kalmış

    Öteki partiler çokmu iyi sanki misalen CHP gibi MHP bulundugu yerin hangi sorununu söylüyo çözüm söylüyo.Yahutta öteki partiler mesela Yenicede doğalgaz noldu AKP söz verdi peki öteki partiler bunu konuşuyomu.CHP ne yazıkki emekli memur partisi oldu öteki partiler napıyolar onnarın sesi çokmu çıkıyo

  3. TESPİT

    Sevgili Ahmet abi 15 temmuzun senedi devriyesinde aslında söylenecek o kadar çok söz var ki. Hani bir deyiş var ya ben ahıra gireninde biliyorum ahırdan çıkanı da ,eşeği gezdiren de ama diyemiyom diyemiyom.! Enteresan bir memlekettir bu Karabük Neyse…. Filyos limanı ile ilgili Karabük TSO ne yapıyor bir lobisi var mı? İsmetpaşa ne oldu Filyos limanındaki altın hisse ne oldu Safranbolu sanat üniversitesi ne vaziyette ya çevre yolu ve Ya DDY. Arazilerinin akibeti Filyos’a Fuat Tosyalı beyin de katıldığı bir toplantı yapılıyor halka açık hımmm Karabük ten haberi olan varmı vali bey Belediye başkanı TSO başkanı Millet vekilleri? Yok sa o da ha da bir ayıp. Cumhuriyet bey gibi sadece düğün gezmeleri yemek sofraları mı gündem yoksa , Teşekkür ler size Karabükspor u neredeyse sizden başka konuşan kalmadı ucu kime dokunuyor kim bu işleri örtbas ediyor bu memlekette herkesin bir ederi mi var neden kimse konuşmuyor herkes mi satılık herkes mi bu bataklığın içinde

  4. Kardemirde güvenlik görevlisi

    Güleçlere bir güvenlik görevlisi için eleştiri yapıldı ağıza alınmayacak laflar edildi Kardemir Güleçlere güvenlik görevlisi veriyormuş diye yaygara yapıldı böyle boş şeylerle böyle on paralık şeylerle adamlara hakaret ettirildi Kamil babayı hakkaten çok kırdılar Rahmetli Mutullah amca yıllarca Kardemir evinde kaldı güvenlik vardı kimsenin sesi çıktımı bunu yazdırıp çizdirdiler geçen hizmetlerini unutturup böyle yazıları yazdırdılar ayıp ayıp

  5. radar

    Sayın Gölbek suçu hep Tankuta atıyorsunuz.
    Tamam Tankut suçlu, fakat asıl suçlunun başını neden yazamıyorsunuz *?????
    örnekle açıklayalım isterseniz.
    bir şirket düşünün sahibi var. şirkete ceo atamışsınız şirketi yönetememiş şirket batmış. Burada ceo ne kadar suçluysa onu denetleyemeyen şirket sahibi daha fazla suçludur.
    İş yerlerinde bile cezai işlemlerde muhasebeci suçlu değildi,r ceza direk iş yeri sahibine gelir. Devlet bile sahibine veriyor cezayı
    SİZ DE TEK SUÇLU TANKUT TABİ O DA BURA DA DEĞİL VUR ABALIYA. BURADA OLSAYDI EMİNİM ONU BİLE SUÇLAYAMAZDINIZ.

  6. Kör radar

    İşte ceo yanlış yapmış başkana hesap soruluyo.Ahmet abiye eleştiri yapıcam diye saçma sepelek yazmışsın Karabüksporu bu hale getiren Hikmet feridun tankut meselenin özü buSenin radar artık körelmiş göstermiyor saçma sepelek yazmışsın

  7. Kıl Yak

    Ah benim karizmatik müdürüm ah, sen gideli daha 2 hafta olmadı yokluğunu hissetmeye başladık. Bütün firmalar patır patır covid 19 güvenli üretim belgesi alıp yayınlarken biz öyle bakıyoruz. Ne köy komşunda, ne mücoda, ne de bıngıllıda hareket var, diğer çufalları saymiyom bile. Sen olaydın böylemi olurdu. O belge çoktan alınır, kollar önde kavuşturulur, suratada bir maske poz verilir, altta da slogan; çeliğimiz göklerde, maskemiz ceplerde diye. Parasını verip karşılığını alamadığımız kömürlerden kol gibi zararlar etmişiz önemli değil, seninle reytingimiz hep zirvedeydi. Hele o gazman tiyatrosu yokmu, kapalı gişe oynadıydı. Seni hem arıyoruz hem de anıyoruz, kib.

  8. Doğru kaçtı gitti

    Ahmet bey sana çok kızıyordum Hikmet Feridun Tankuta yüklendiyin göreve geldiyinden beri bir türlü destek vermediyin için sana çok kızıyordum kusura bakma sen haklıymışsın.Ben salona gelen ve kaçıp giden Hikmet Feridun Tankut denilen adamın bizi saloında yalnız bıraktığı şimdiden bedel ödeyen yöneticilerden biriyim.Adımı vermem ayıp olur adam bizi Salonda yalnız bıraktı Kongreye gelmedi ve biz şimdi bedel ödemeye başladoık.Futbolcu Ceyhuna aramızda para toplayıp aldırdığı cezayı kaldırttık gelecekte hepimizde çok mağdur durumlara düşücez o belli.,Hikmet Feridun Tankut has yaveri herşeyi ortak yaptığı Bayramla birlikte günü gün edicek bizim ayile düzenlerimiz bile bozuylacak.Ben çok sevdiyim Karabüksporu bile düşünmez oldum kendimi düşünüyorum artık.Bak Ahmet bey gelecekte yeni Mahiur Acarlar çıkacak bunu herkes bilsin bilhassa o Hikmet Feridun Tankut bilsin.Gerçi bilsede bilmem nesine bile takmaz ya herkes gibi oda bilsin.

  9. Eğer İstenirse

    Eğer Kardemir Karabükspor bundan kötü olmasın BAL ligine filan düşmesin denirse şu anda Ahmet Gölbek Abimizin liderliğinde en azından takım 3. ligde tutunur.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.