Her Telden (16 Eylül 2021)

Her Telden (16 Eylül 2021)

Yayın: 15.09.2021 21:09 |Güncelleme: 16.09.2021 09:37
Paylaş:
A+ A-

DÜN GAZETEMİZ “HER TELDEN KÖŞESİ’NE KARABÜK ÜNİVERSİTESİ İLE İLGİLİ ENFES BİR YORUM YOLLAYAN..” OKURUMUZ,YABANCI ÖĞRENCİ
Dün Gazetemiz HER TELDEN Köşesine,ÜNİVERSİTE DE,YABANCI ÖĞRENCİ TERCİHİ rumuzu ile enfes bir yorum geldi,Yorum yollayan Okurumuz konuya vakıf,konuyu çok/çok iyi bilen bir isim.
YAZDIKLARINDAN HEMEN ANLAŞILIYOR..
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ,biliyorsunuz son yıllarda AFRİKA ÜLKELERİNE açıldı ve ÜLKE/ÜLKE gezilerek ÖĞRENCİLERİN GELMESİ temin ediliyor bu bir gerçek.
ÖYLE SANIYORUZ AFRİKA ÜLKELERİNDEN 10-12 BİN ÖĞRENCİ VAR.
Zaten KARABÜK CADDELERİ bu anlatıyor,özellikle YAYALAŞTIRILMIŞ CADDE üzerinde AFRİKA Kökenli öğrencileri bol/bol görmek mümkün ve bu konuda CAD ÜLKESİNDEN bir öğrenci ile sohbetimizi geçtiğimiz günlerde yazmıştık..!!
GABON Ülkesinden gelen bir öğrenci ile sohbet ettik “BİZDEN 100 CİVARINDA ÖĞRENCİ VAR.BENİM BİLDİĞİM EN FAZLA CAD ÜLKESİNDEN ÖĞRENCİ VAR..” falan gibi anlatımlarda bulundu.
KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NDE YABANCI ÖĞRENCİ TERCİHİ rumuzu ile yorum yollayan O OKURUMUZ,yapılan sınavlardan da söz etmiş ve bu yol ile YERLİ ÖĞRENCİLERİN önünün kesildiğinden de bahsetmiş.
BU TÜR YORUMLARA BAYILIYORUZ,MÜKEMMEL İÇERİKLERİ VAR..

VALİ Sayın FUAT GÜREL,UZUNCA BİR SÜRE ÖNCE “SAFRANBOLU TOKATLI KÖYÜ MEZARLIĞI YARGIYA İNTİKAL ETTİRİLDİ..” DEDİ,GÖRÜŞLERİNİ
Çok uzun zamandan bu yana Karabük gündeminde olan SAFRANBOLU TOKATLI KÖYÜ Mezarlığı konusunda,bizim bir yazımız üzerine Vali Sayın FUAT GÜREL,telefonla arayarak bazı açıklamalar yapmıştı.
Vali Sayın FUAT GÜREL,Safranbolu TOKATLI KÖYÜ MEZARLIĞI olayını YARGIYA İNTİKAL ETTİRDİKLERİNİ söylemişti ve konuya ilişkin hiç olumlu bir düşüncesi olmadığının da altını çizmişti.
Ayrıca SAFRANBOLU ORMAN İDARESİ’DE SUÇ DUYURUSU YAPTI..
Vali Sayın FUAT GÜREL,O Mezarlığın hemen alt taraflarında,geniş bir MESİRE ALANI olduğundan söz etti Vali Sayın FUAT GÜREL ve bu alanın O TESİS Tarafından kullanılmasına kesinlikle izin verilmeyeceğini anlattı.
Biz esas KAYBOLAN MEZARLAR noktasında ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ilgilendiren bir taraf var mı/yok mu o konuyu merak ediyoruz ve eğer ilgilendiren bir taraf varsa YENİŞEHİR MAHALLESİ gibi bir tutum beklediğimizi söylemek istiyoruz.
TARİHİ MEZARLAR MI KAYBOLMUŞ,HARAP EDİLMİŞ,YIKILMIŞ..
O nedenle ÇEVRE Müdürlüğü’nü ilgilendiren bir taraf var mı acaba..?

KARDEMİR “Sayın TAŞKIN YILMAZ GİBİ BİR GÜVENLİK MÜDÜRÜ’NÜ BİR DAHA ZOR BULUR..” İŞÇİ HAREKETLERİNDE İP KAÇTI MI/KAÇIYOR MU
KARDEMİR ve KARABÜK 2010 yılında çok ciddi işçi hareketleri yaşadı,biz sürekli buna vurgu yapıyoruz,sürekli bunun bir daha olmaması için temennilerde bulunuyoruz.
Saat 16.00 vardiyasının her çıkışında İŞÇİLER KAPI ÖNÜNDE TOPLANIYORLAR ve şimdi YAYALAŞTIRILMIŞ YOLDAN Sendika Binalarına kadar sloganlar atarak yürüyorlardı..
Rahmetli MUTULLAH YOLBULAN,her akşam durumu sorardı telefonla..
Çok sıkıntılar yaşandı,biz de sıkıntılar çektik..
Aman 2010 yılı yaşanmasın,aman işçiler arasında bölünme olmasın dedik,ama ne yazık ki bu oldu gibi,KARABÜK ve KARDEMİR o süreci çok daha HASARLI ATLATMADI ise GÜVENLİK MÜDÜRÜ/ŞEFİ artık nasıl tanımlarsanız tanımlayın Sayın TAŞKIN YILMAZ sayesine olmuştur..
KARDEMİR bugün delege seçimi yapıyor..
İşçiler arasında tam bir ayrışma ve gerginlik yok mu yani..?
GÜVENLİK ne yazık ki ipin ucunu kaçırdı gibi..!!
Birlik,dirlik,huzur bir daha nasıl sağlanır acaba..?

YENİŞEHİR MAHALLESİ’N DE “YIKTIRILAN ESKİ SİNEMA ve HASTANE BİNASI,DAHA SONRA VATAN HASTANESİ OLMUŞTU..” ve KURULAN VAKIF
Karabük ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL Müdürlüğü,60 yıl önce SİNEMA ve D.ÇELİK HASTANESİ olarak kullanılan,yakın tarihte ise birçok tadilat yapılarak VATAN HASTANESİ olarak kullanılan BİNALARIN NE OLDUĞUNU SORAR MI ACABA..?
Öyle ya,MAHALLE,KENTSEL ve SÜRDÜRÜLEBİLİR KORUMA ve KONTROLLÜ KULLANIM ALANI olduğuna ve bunun bir isminin de 3.DERECE SİT ALANI olduğuna göre ,ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ her halde O BİNALARI arar..!!
Neyse işin o tarafını bir kenara bırakalım..
YIKILAN/YIKTIRILAN VATAN Hastanesi yerine OKUL YAPMAK üzere,KARDEMİR Yönetimi bir VAKIF KURMUŞTU,hatta,o Binalar için buraları yıkalım/yıktıralım,yerine VAKIF KURARAK bir Okul yapalım denildiğinde KARDEMİR Yönetiminden düşük profilli bazı itirazlar da gelmişti.
Fikir O zaman ki Bağımsız Üye ve KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ÖMER FARUK ÖZ tarafından gündeme getirilmiş ve Yönetim Kurulu kararı alınmıştı.
NE OLDU O VAKIF ACABA..?
Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve YÖNETİM KURULU o Vakıf için ne düşünürler,nasıl bir uygulama gündeme alırlar,ancak,Yıkılan yerde kocaman çukur duruyor,kurulan Vakıf ise halen geçerliliğini koruyor..
Öyle değil mi..?

YENİŞEHİR MAHALLESİ İÇİN UMUTLU OLMAK DURUMU HASIL OLDU ve KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın BAYRAKTAR’IN GEZİSİ
Şu an itibarı ile bakımsızlıktan dökülen ve yapılmak istenen BAKIM/ONARIM çalışmaları ise ÇEVRE/ŞEHİRCİLİK İL Müdürlüğü tarafından durdurulan YENİŞEHİR MAHALLESİ için umutlanmak zamanı geldi galiba.
KARDEMİR YÖNETİM KURULU Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR geçtiğimiz gün YENİŞEHİR Mahallesi’ni ve buralarda bulunan SOSYAL TESİSLERİ tek/tek gezdi,yerinde gördü,inceledi.
Özellikle YENİŞEHİR KULÜBÜ (Eski İŞÇİ Lokali..) ziyareti sırasında Sayın GÜRBÜZ TÜÇEL ile de sohbet etti Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve bu pandemi sürecinde KİRACILARINA KATKI AMACI ile kira almadıkları için Sayın GÜRBÜZ TÜÇEL teşekkür etti.
YENİŞEHİR BÜYÜK KULÜP,hemen/hemen çalışan tek TESİS..
Hem de KARDEMİR’İN YÜZÜNÜ AĞARTACAK ŞEKİLDE çalışıp/çalıştırılıyor..

KARDEMİR YÖNETİM KURULU BAŞKANI Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR,YENİŞEHİR MAHALLESİ’Nİ GEZEREK SOSYAL TESİSLERİ YERİNDE GÖRDÜ
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR geçtiğimiz hafta içerisinde,Karabük’te yapılan Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı ve daha sonra YENİŞEHİR MAHALLESİ’NE geçerek KARDEMİR SOSYAL TESİSLERİNİ tek/tek gezdi,yerinde inceledi.
Örneğin Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR son günlerde Karabük Kamuoyu’nu meşgul eden KÜBANALAR BÖLGESİ’N DE YAPILAN ve durdurulan çalışmaları bizzat gördü inceledi.
MÜHENDİSLER KULÜBÜ OLARAK BİLİNEN YERİ GÖRDÜ..
Burada bir MÜZE YAPIMI SÖZ KONUSUYDU hatırlarsınız.
YÜZME HAVUZUNA GİTTİ Sayın BAYRAKTAR,SOSYAL BİNA’NIN durumu gördü,MEMURLAR KULÜBÜ’NE uğradı,SİNEMANIN DURUMUNU bizzat gördü,YAZLIK SİNEMA şimdi ne olarak kullanılıyor..
Belli ki Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR ve KARDEMİR Yönetim Kurulu YENİŞEHİR BÖLGESİ için çok müspet,çok olumlu kararların arifesinde ve YENİŞEHİR MAHALLESİ dipten doruğa elden geçirilecek.
Yine bilindiği gibi KARDEMİR 2021 YILINDA BÜYÜK PARALAR KAZANDI/KAZANIYOR ve bu bağlam da SOSYAL SORUMLULUK ÇERÇEVESİ içinde öncelikle YENİŞEHİR MAHALLESİ elden ve gözden geçirilecek.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın ALPARSLAN BAYRAKTAR geçtiğimiz hafta içerisinde YENİŞEHİR MAHALLESİ’Nİ ve buralarda bulunan KARDEMİR SOSYAL TESİSLERİNİ tek/tek gezdi inceledi,detaylı bilgi sahibi oldu..
KARABÜKLÜLER BU NOKTA DA UMUTLANABİLİRLER..

SAFRANBOLU,22.ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ,SAFRANBOLU’YU SANATLA/KÜLTÜRLE 3 GÜN ÜLKE GÜNDEMİNE TAŞIYACAK…
Safranbolu ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ bugün start alıyor ve 3 gün Safranbolu SANATLA/KÜLTÜR ve SİNEMA ile Ülke gündemine oturmuş olacak..
Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE çok hazırlandı..
Bu sene ki FESTİVALE gerçekten çok iyi hazırlandı..
Kentlerin tanıtımı noktasın da SANAT/KÜLTÜR/SPOR çok/çok önemli birer olgu ve Safranbolu SANAT/KÜLTÜR noktasında,gerçekten doruk noktalar da,bir tek SPOR AYAĞI’NDA eksiklik var gibiydi,o konuda da DÜZENLENEN VOLEYBOL TURUVASI eksiği kapattı sayılır..
Birkaç kez daha yazdık..
Safranbolu Belediye Başkanı Sayın ELİF KÖSE sürekli halkın içerisinde,müthiş bir SOSYAL BELEDİYECİLİK örneği sergiliyor ve bu manada kendisi ile birlikte çalışan BİR/İKİ ELEMANIN yaptığı fahiş hataları da bu çalışmaları ile örtüyor doğrusu.
ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLM FESTİVALİ BUGÜN START ALIYOR..
Rahmetli MUSTAFA YANIK Kardeşim ile bizim de ciddi emeklerimiz olmuştu ALTIN SAFRAN BELGESEL FİLYM FESTİVALİ noktasında ve FİKİRBABASI,HAYATA GEÇİREN isim Prof.Dr.Sayın MUSTAFA BALCI’YI anmamak vefasızlık olur elbet.
SAFRANBOLU BUGÜN ÜLKE GÜNDEMİNE OTURUYOR

KARABÜK YAŞAYANLARINA SORUYORUZ “KARABÜK’TE HAVA,ÇEVRE,SU,TOPRAK KİRLİLİĞİ VAR MI-YOK MU..” SİZLER NE DİYORSUNUZ..?
Karabük’te yaşayan herkese soruyoruz “KARABÜK’TE HAVA,ÇEVRE,SU,TOPRAK KİRLİLİĞİ VAR MI-YOK MU..?” sizlerin bu konuda fikriniz veya görüşünüz veya düşünceniz nedir…?
KARABÜK TEMİZ/PAK/KİRLİLİK OLMAYAN BİR KENT MİDİR..?
Bakın ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK Bakanlığı ULUSAL HAVA İZLEME AĞLARINA göre,KARABÜK’TE hava,çevre,su,toprak kirliliği yok,özellikle HAVASI KİRLİ DEĞİL görünüyor Karabük’ün.
Ancak İSVİÇRE Merkezli IQAir isimli Kuruluş bir rapor yayınlayarak TÜRKİYENİN HAVASI EN KİRLİ 10 İLİNİ AÇIKLADI ve o sıralama da KARABÜK NE YAZIK Kİ 6.NCI sırada görünüyor..
KARABÜK’TE ÇEVRE KİRLİLİĞİ VAR MI SİZCE..
Örneğin EGZOS GAZLARI Karabük’te havayı kirletiyor mu..?
Örneğin SANAYİ TESİSLERİ kirletici unsurlar mı..?
Veya KİRLİLİK VARSA ŞAYET BUNUN ÖNÜNE NASIL GEÇİLİR..?
Bir fikriniz varsa BUYURUN YORUM YAZIN yayınlayalım..!!

KIŞ GELİYOR ve YENİCE İLÇESİ’NE VERİLEN “DOĞALGAZ SÖZÜ..” YERİNE GETİRİLEREK BU KIŞA YETİŞİR Mİ,GEÇENLERDE YİNE SÖZ VERİLDİ..
Geçmiş yıllarda YENİCE İLÇESİ Yaşayanlarına DOĞALGAZ GELİYOR MÜJDELER olsun falan gibi sözler verilmişti,bu söz geçtiğimiz günlerde de AK Parti Karabük Milletvekili Sayın NİYAZİ GÜNEŞ tarafından yinelendi,doğalgaz gelecek dedi Sayın GÜNEŞ..
KIŞ MEVSİMİ KAPIYA DAYANDI..
Eğer doğalgazın gelmesi kesin ise,insanlara DOĞALGAZ TESİSİ yaptırmaya başlayacaklardır,eğer DOĞALGAZ gelmeyecekse boşuna kimse/kimseye masraf kapısı açmamalı değil mi..?
YENİCE İLÇESİ’NE DOĞALGAZ BU YIL VERİLECEK Mİ..?
Yoksa gelecek yıllara mı sarkıtılacak.
Bu arada YENİCE SAKİNLERİ DE sürekli DOĞALGAZ BİZİM DE HAKKIMIZ gibi bir sloganı SOSYAL MEDYA hesaplarından dile getirirek,DOĞALGAZ olayını diri tutuyorlar.
Tabi bir de bu konu da EFLANİ’DEN TALEP VAR.
CHP EFLANİ İLÇE BAŞKANI Sürekli EFLANİ’YE DÖKME DOĞALGAZ MUTLAKA VERİLMELİ gibi görüşler dile getiriyor ve bunu da sosyal medya hesaplarından Kamuoyu ile paylaşıyor..
DOĞALGAZ hem fiyatı,hem gelmesi/getirilmesi ile büyük sorun oldu..

12 kişi görüş bildirdi

  1. Rafet bey gündemi takip etmiyor

    Arkadaşlar Rafet bey Rafet başkan gündemi takip etmiyor Safranboluda oturdugundan Karabükten tamamen kopmuş galiba.Safranbolu Tokatlı Çöplüğü yargıya gideli aylar oldu Safranbolu Orman idareside savcılığa aylar önce suç duyurusunda bulunduydu.Ahmet abi bugün bunu yazmış zatten gündemi takip et Rafet bey gündemi son zamanlarda hep boşluğa düşüyosun arkadaşım gündemden tamamen kopluşsun sen

  2. YAPMA AHMET ABİ

    AHMET ABİ YAPMA YA BİRDE KARABÜKTE ÇEVRE DERNEYİ VARMI YOKMU DİYE SORSANA.ADAM ARKADAŞIM DİYE SES ÇIKARMAMAK SENİ TARAFSIZ OBJEKTİF Bİ İNSAN OLARAK TANIYAN BİZLERİ ÜZÜYO BE ABİ.YART DIŞINADA BERABER GİTTİYDİNİZ DEYİLMİ.GERÇİ SEN O ZAMANDA MARZİNÇTEN YANAYDIN.SONRA ÇEVRE DERNEYİNİN SESİ KESİLDİYDİ HALEN YOKSESİ

  3. işçiningücü

    gerçekten öyle yazık oluyor ki işçiye. ama k.y savunan işçi arkadaşlar halinden gayet memnun. yani insanlara sataşmaktan kendini üstün görmekten vs. bir seçim olur ve bir taraf kazanır ama nedir bu hırs nedir bu savaş havası nedir bu ayrım nedir yahu. işçiyi bu kadar bölmeye kimin hakkı olabilir. mübarek günde dua ediyorum bunlar kazanamasın da başkan kim olursa olsun yeter ki k.y olmasın. mevcut başkandan da allah razı olsun seçilir seçilmez ama bu güne kadar işçi için yaptığı iyilikleri yok saymak da NANKÖRLÜK olur onu allah nasip etmesin. böyle serseri tipli saldırgan tipli ukala insanlar nedense hep k.y ekibinde. bu da mı tesadüf yani. bir de işin ilginç yanı ali kpln beyefendi seçimin biz kazandık kuran çarpsın diye konuşmalar yapıyormuş, k.y ise delege başvuruları şubede yapıldığı gün ekibi k.y için sendika bahçesinde tezahürat ederken ki videosunda merdivenlere çıkıp onlara teşekkür ediyor ve videoyu iyi izleyin ki “size yemin ediyorum seçimi biz kazanacağız” diyor? bu nasıl bir olay bunlar daha seçim olmadan nasıl yemin ediyorlar bunlar ya allahsız yada HİLE HURDA yapacaklarını itiraf ediyorlar. var mı başka açıklaması? Ulvi başkan rabbim yardımcın olsun işçiyi bunlara oyuncak etmesin inşallah. SÖZÜMÜZ VAR KOCA REİS SENİ BAŞKAN YAPACAĞIZ !

  4. rögar kapakları

    Bi işide doğru yapın be dögar kapağı 15 santim aşağıda asfalttan giden araçlar rögarlara düşüp çıktıkça araçların bütün ön takımları bozuluyor be bi işide doğru yapın nolur birader bi işide doğru yapı ya yazık bu karabüke

  5. KARABÜKLÜ

    BELEDİYE BAŞKANI SAYIN RAFET VERGİLİ, ÜÇ DÖNEMDİR DE “SEÇİMİ AK PARTİ KAZANMASIN DA KİM KAZANIRSA KAZANSIN ” DİYEN BAŞTA CHP LİLER OLMAK ÜZERE AK PARTİ MUHALİFİ İNSANLAR SAYESİNDE SEÇİLDİ… VE NİHAYET GEÇTE OLSA PİŞMANLIK BAŞLAMIŞ… AMA EMİN OLUN DÜŞMANLIK PİŞMANLIĞI YENER. SAYIN RAFET VERGİLİ CUMHUR İTTİFAKI ADAYI DEĞİL BAĞIMSIZ ADAY OLSA HATTA VE HATTA HDPKK ADAYI OLSA AK PARTİ MUHALİFLERİNİN OYLARI İLE MİLLETVEKİLİ DE SEÇİLİR….

  6. radar

    Sayın Alparslan BAYRAKTAR BEY

    Yenişehir bölgesi ile ilgili daha önce defalarca bu köşede yazdım.
    Malum bu güzide yer bakımsız durumda olduğu aşikar. İçinde bulunan sosyal tesislerin durumu ortada.
    Karabükün kuruluş yıllarından sonra projeleri yabancılar tarafından çizilen örnek yerleşim yeri. Yüksek bir yere çıkılıp bakıldığında Karabükün en fazla yeşilliğin olduğu düzenli yerleşim yerinin olduğu görülür. Çoğumuzun anılarının olduğu da bir yer.
    3. Derece sit alanı olduğunu hepimiz de biliyoruz.
    Son zamanlarda yapmış olduğunuz çalışmaları taktirle karşılıyoruz yakından da takip ediyoruz.
    HER NE KADAR İŞGÜZARLAR TARAFINDAN ENGELLENİYORSANIZ DA
    BU BÖLGENİN İYİLEŞTİRİLMESİ VE SOSYAL TESİSLERİN AÇILMASINI SAĞLARSANIZ KARDEMİRİ 5 MİLYON TONA ÇIKARTMAK KADAR SEVAP İŞLERSİNİZ.

  7. SAMİMİ

    Rafet beye sormazlarmı senin Safranbolunun sınırlarındaki olup bitenden sana ne.

    SAFRANBOLU BELEDİYE BAŞKANININ SESİ ÇIKMIYOR Karabük den ses geliyor.
    TEZATLIĞA BAKARMISINIZ

    ACABA MİLLETVEKİLLİĞİNE Mİ OYNUYOR.

    HİÇ TAVSİYE ETMEM BAŞKAN.

  8. ÇAKIR

    SAYIN AHMET ABİ KARABÜKTE HAVA,ÇEVRE,SU VE TOPRAK KİRLİLİĞİ VARMI DİYE SORMUŞ,ELBETTE ,BU KİRLİLİĞİN HER BOYUTU KARABÜKTE VARDIR.BU KİRLİLİĞİ KARABÜKTE SANAYİ TESİSLERİNİN VE IRMAKLARIN BULUNDUĞU YERLERDE BİZZATGEZEREK BİREBİR YERİNDE GÖREBİLİRSİNİZ.BUNU İNKAR EDENLER YOK DİYENLER YALAN SÖYLÜYORLARDIR.ÇÜNKÜ TÜRKİYENİN HAVASI EN KİRLİ ON İLİ İÇERSİNDE GÖRÜLMEKTE,BUDA SANAYİ TESİSLERİNİN HAVAYI ,SUYU VEDOĞAYI KİRLETTİKLERİNİN GÖSTERGESİ OLMAKTADIR.

  9. Karabükü b.k götürüyor

    Karabükü b.k götürüyo adamın derdine bakın ya neymiş mezarlıkta cafe açtırmazmış olur sen gelde esentepeye bi bak bakılım kim nerde ne açmış kimin ruhsatlı kim ruhsatsız efendi yazık oldu canım karabüke sayenizde efendiler

  10. Soylesemmi

    Sendikal mücadelede işçi kardeslerim kimi tercih ediyorsa işçinin iradesine herkes saygı duymak zorundadır. Elbette mücadeleyi kim Iyi yaparsa lider olmak onun hakkıdır. Kavgaya gerek yok. Demokraside çare seçimdir. Sandıktan kim çıkarsa başarılar dilemek insanı görevimizdir.

  11. fanatik

    Her iş bitti de mezarlıkmı kaldı.
    sen kendi bölgene bak başkan bırak Safranbolu sevdasını.
    bir daha ki seçimlerde Safranboludan aday ol bari .

  12. İşçinin Zaferi

    Kardemir işçisi uyandı Kenan yılmaz dedi…Ulvi ve ekibi hezimete uğradı

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.