Her Telden (16.Mayıs.2018)

Her Telden (16.Mayıs.2018)

Yayın: 15.05.2018 23:28 |Güncelleme: 16.05.2018 08:47
Paylaş:
A+ A-

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ “SENDİKAMIZ ŞU AN İTİBARI İLE ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR,SÜREKLİ BÜYÜYOR..”
Dün ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ile görüştük,Sayın DEĞİRMENCİ sürekli büyüdüklerine işaret ederek,bunun için müthiş bir çalışma halinde olduklarının altını çizdi.
“ÜYE SAYIMIZ SÜREKLİ ARTIYOR..” dedi.
Bu nokta da ŞUBE KONGRELERİNİ tamamladıklarına dikkat çekerek “GENEL MERKEZ KONGREMİZİ DE MUHTEMELEN TEMMUZ AYI veya AĞUSTOS AYI BAŞLARINDA YAPARIZ..” gibi bilgiler verdi.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ göreve geldiklerinden bu yana,YENİ ÜYE,YENİ İŞYERİ KAZANMAK için çaba gösterdiklerine işaret ederek “BU ARADA İSDEMİR İŞYERLERİNDE Kİ HUKUKİ SÜRECİN BİTİRİLMESİNİ VE YETKİNİN VERİLMESİ SAĞLAYAN ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK..” ifadelerini kullandı.
Bilindiği gibi ÇELİK-İŞ Sendikası İSDEMİR İşyerlerinde çok ciddi sıkıntılar yaşamış ve açılan YETKİ MAHKEMESİ nedeni ile İSDEMİR İŞÇİSİ uzun süre SENDİKASIZ kalmıştı.
BUNLARIN ARTIK SÖZ KONUSU OLMADIĞINA İŞARET ETTİ..
Sayın DEĞİRMENCİ,ÇELİK-İŞ Sendikası ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR derken haklı.
“MÜNFERİT İSTEMEMEZLİKLER DIŞINDA BÜYÜK BİR BİRLİK HALİNDEYİZ..”
Bu ifadeleri kullanırken,böyle küçük hadiseler olacaktır,gibi de bilgi verdi..
“ÇELİK-İŞ ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR..” dedi Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ ; “SİYASİ PARTİLERE, PARTİLERİN ADAY/ADAYLARINA EŞİT MESAFEDEYİZ..”
ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,24 Haziran Genel Seçimleri öncesinde,çok kısa bir değerlendirme yaptı ve gerek SİYASİ PARTİLERE,gerekse SİYASİ PARTİLERİN MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYLARINA EŞİT MESAFEDE OLDUKLARINI söyledi.
Sayın DEĞİRMENCİ “ELBET BİR SİYASİ GÖRÜŞÜMÜZ VAR.ANCAK,BU GÖREVLERDE TÜM SİYASİ PARTİLERE,KURUMSAL KİMLİK OLARAK,TÜZEL KİŞİLİK OLARAK,EŞİT MESAFEDE DURMAMIZ GEREKLİ..” şeklinde özetlenebilecek görüşler dile getirdi.
Siyasi Partilerin Milletvekili Aday/Adayları hakkında da görüşlerini dile getiren ÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ tüm Milletvekili Aday/Adaylarına da eşit mesafede olduklarına dikkat çekti.
“ŞUBELERİMİZİN OLDUĞU YERLERDE ADAY/ADAYI OLAN BİRÇOK İSİM BİZDEN DESTEK İSTİYOR.KENDİLERİNE DİĞER ADAY/ADAYLARINA DA EŞİT MESAFEDE DURDUĞUMUZU SÖYLEYEREK,BAŞARILAR DİLİYORUZ..” anlamında açıklamalar yaptı.
Sayın DEĞİRMENCİ bunları söylerken,kendisinin de,Yönetimde ki diğer arkadaşlarının da BELİRLİ SİYASİ GÖRÜŞLERİ olduğuna işaret etti ve ”O KONU SANDIKTA VERİLEN OY İLE SINIRLI KALIR.SENDİKACILIĞA KESİNLİKLE BULAŞMAZ,BUNA İZİN VERMEYİZ..” ifadelerini de dile getirdi..
“ÇELİK-İŞ SENDİKASI ALTIN ÇAĞINI YAŞIYOR..” sözlerini ise yineledi..

BAŞTA AK PARTİ OLMAK ÜZERE,TÜM SİYASİ PARTİLER “FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜ İLE DİREKT BAĞI VEYA İLTİSAKLI OLAN İSİMLERE..” HASSASİYET
24 Haziran Genel Seçimleri için SİYASİ PARTİLERİN Milletvekili Aday Listelerini 21 mayıs günü YÜKSEK SEÇİM KURULU’NA teslim edecekler ve şu an itibarı ile ADAY LİSTELERİNİ belirlemeye çalışıyorlar.
ÇOK SAYIDA MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI BULUNUYOR..
SİYASİ PARTİLERDE bu rakam BİNLERLE ifade ediliyor..
Bu arada,başta,AK Parti olmak üzere TÜM SİYASİ PARTİLERİN Milletvekili Aday/Adaylarının FETÖ ile bağına veya iltisaklı durumuna,aşırı bir titizlik gösterdiği,bu tür isimleri süratle çizdikleri üzerinde bilgiler de veriliyor..
BU ANLAMDA SİYASİ PARTİLERİN TİTİZLİK GÖSTERDİKLERİ BİLİNİYOR..
Siyasi Partiler,bu anlamda ÜLKE GENELİNDE titiz davranıyorlar..
Elbet,KARABÜK’TE DE AYNI TİTİZLİK GÖSTERİLECEKTİR..
GÖSTERİLDİĞİNE İLİŞKİN BİLGİLER VERİLİYOR ZATEN..

AK PARTİ KARABÜK TEŞKİLATLARINDA ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMİŞ BİR KARDEŞİMİZ “SAYIN MEHMET ALİ ŞAHİN GELEBİLİR..” DEDİ.
Dün AK Parti Karabük Teşkilatlarından çok önemli görevler üstlenmiş bir Kardeşimiz “Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,BAŞVURU YAPMAMIŞ OLMASINA KARŞIN,cumhurbaşkanımız Sayın ERDOĞAN TARAFINDAN KARABÜK LİSTESİNİN BİRİNCİ SIRASINA KONULABİLİR..” dedi.
Bu görüşe karşı,O Kardeşimize “BU BİR TEMENNİ Mİ,YOKSA BÖYLE SİNYELLER ALDIN,O NEDENLE Mİ KONUŞUYORSUN..” diye sorduk,O Kardeş “EVET BU BİR TEMENNİ.EĞER Sayın ŞAHİN KARABÜK’E GÖNDERİLMEZSE,AK PARTİ’NİN BİR MİLLETVEKİLİ ZARARI OLABİLİR..” ifadelerini kullandı.
Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN derleyici/toparlayıcı rolü Siyasetin içinde bulunan herkes tarafından biliniyor elbet,O Kardeşimiz de buradan yola çıkarak “BİR TEMENNİ DE BULUNUYOR..” elbet.
Hatta bir adım öteye giderek “Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN,Sayın MEHMET CEYLAN ve Sayın HÜLYA UĞUR KOCAKAVAK GİBİ BİR LİSTE İLE SEÇİME GİDİLİRSE,AK PARTİ ÇOK AÇIK ARA SEÇİMİ 3-0 GÖTÜRÜR..” anlamında sözler etti.
“DİKKAT ET,MİLLETVEKİLİ Sayın BURHANETTİN UYSAL LİSTE DIŞINDA KALDI..” dedik, “FARKINDAYIM,ANCAK,İÇİMDEN GEÇEN LİSTEYİ SÖYLEDİM ,BURHANETTİN HOCA,ÇOK HİZMET ETTİ,BİR DÖNEM DİNLENEBİLİR..” gibi yaklaşımlar getirdi.
O AK Partili kardeşimin söyledikleri dikkatimizi çekti doğrusu..
AK Parti içinde,önemli gelişmeler OLABİLİR Mİ..?

“ŞEHİRİÇİ TRAFİK..” KARABÜK’ÜN BUGÜN DE,YARIN DA “EN BÜYÜK,ÇÖZÜLMESİ GEREKEN..”EN ÖNEMLİ SORUNU..” BİZİ TESLİM ALACAK GİBİ..
Dün yine yazmaya çalıştık,”ŞEHİRİÇİ TRAFİK..” Karabük’ün bugün de,yarın da en büyük sorunu olacak gibi görünüyor,ŞEHİRİÇİ TRAFİK kısa süre içinde KARABÜK’Ü TAMAMEN TESLİM ALACAK,buna inanın..
KARABÜK-SAFRANBOLU ARASI TRAFİK ÇOK YOĞUN VE TIKANMALAR VAR.
Özellikle KARDEMİR ÖNÜNDE bekleme süreleri,hemen her geçen gün uzuyor,artıyor,KARABÜK’ÜN başta ŞİRİNEVLER MAHALLESİ olmak üzere HEMEN tüm mahalleleri,özellikle AKŞAM SAATLERİNDE ortalık ana/baba günü oluyor..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK,KARABÜK’ÜN EN BÜYÜK SORUNU DURUMUNDA..
Okurlarımızdan da ÖNERİLER/YORUMLAR geliyor bu konu hakkında..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK gerçekten EN ACİL ÇÖZÜLMESİ veya ÇÖZÜMÜ İÇİN ADIMLARIN atılması gereken bir konu,mübarek ramazan ayında tıkanma süreleri hayli artacaktır,insanların sinir katsayıları tavan yapacaktır..
ŞEHİRİÇİ TRAFİK HAKKINDA SİZİN GÖRÜŞÜNÜZ NEDİR..?

İYİ PARTİ KURUCU İL BAŞKANI VE İYİ PARTİ MİLLETVEKİLİ ADAY/ADAYI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK VE “EN AZ 45 BİN OY ALIRIZ..” GÖRÜŞÜ..
İYİ Parti Kurucu İl Başkanı ve şu an itibarı ile İYİ Parti Milletvekili Aday/Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK 24 Haziran Genel Seçiminde İYİ Parti en az 45 bin oy alacak şeklinde bir görüşü,hemen her yerde dile getiriyor.
BU ÇOK ÖNEMLİ BİR İDDİA..
CHP-İYİ PARTİ-SP-DP’NİN MİLLET İTTİFAKI açısından Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN iddia ettiği rakam çok önemli,İYİ Parti gerçekten 45 bin veya biraz daha üzerinde oy alırsa,AK Parti-MHP’NİN CUMHUR İTTİFAKI 1 Milletvekili çıkartır..
Sayın MEHMET CEYLAN her ne kadar 1 KASIM 2015 SONUÇLARINA GÖRE,CUMHUR İTTİFAKI 3-0 YAPAR…” diyorsa da,İYİ Parti iddiası durumun böyle olma ihtimalini zorlaştırıyor..
Düşünsenize MİLLET İTTİFAKI kanadında İYİ PARTİ 45 bin,CHP 20 BİN,SP 5 BİN,DP 500 oy aldılar,bu oyların toplamı 70 bini aşıyor ve buna karşı CUMHUR İTTİFAKI 70 bin oyun altında kalabilir..
O ZAMAN CUHUR İTTİFAKI 1,MİLLET İTTİFAKI 2 VEKİL ÇIKARTIR..
21 Haziran günü MİLLETVEKİLİ LİSTELERİ AÇIKLANSIN HELE..
O zaman seçimler için ÇOOOK İHTİMALLER DİLE GETİRİLİR..
Sayın ALTIPARMAK 45 BİN OY derken,bir başka Siyasetçi BİZ 90 BİN OYU KENDİ BAŞIMIZA ALIRIZ açıklaması yapar,bir başkanı,bir başka rakam söyler ve KARABÜK’ÜN HAYALİ OY TOPLAMI MİLYONU BULUR..
LİSTELERİN BELİRLENMESİNE AZ BİR ZAMAN KALDI..

KARDEMİR KARABÜKSPOR,ÖNCE KARDEMİR’İ SİLECEK KARABÜKSPOR OLACAK,DAHA SONRA SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E GİDECEK İYİ Mİ..?
Önce KARDEMİR KARABÜKSPOR’U bu hale düşürenleri LANETLİYELİM,Cenab-ı Allah,KARDEMİR KARABÜKSPOR’U bu hale düşüren insanları HER İKİ DÜNYADA DA,affetmesin,süründürsün..
BUNA AMİN DEMEYECEK KARABÜKLÜ VAR MIDIR..?
MÜFETTİŞLERİN ÇALIŞTIĞINA İLİŞKİN HABERLER GELİYOR..
İnşaallah KİM NE YAPTI İSE GÜNYÜZÜNE ÇIKAR,kim/kimler KULÜBE MADDİ/MANEVİ ZARAR VERDİ ise CEZASINI BULUR,iki burnundan fitil/ fitil gelir/getirilir.
KARDEMİR Yönetimi,KARABÜKSPOR’DAN çekilmeyi/çıkmayı istiyor galiba,buna yönelik bir adım atıldı,artık KARDEMİR ile KARABÜKSPOR’UN bir bağı kalmayacak..
O ZAMAN TESİSLERDEN DE ÇIKACAK KULÜP.
Zaten,O TESİSLER HASTANE EK BİNASINA VERİLECEK,o zaman KARABÜKSPOR ne olacak,olacağı belli,SAFRANBOLU/YAZIKÖY’E GİDECEK Kulüp ve bu anlamda adeta SAFRANBOLU/YASIKÖYSPOR gibi olacak..
2013 YILINDA HAMZALAR SPOR AKADEMİSİ TESİSİ YAPIMINI ENGELLEYENLER bu gelişmeler karşısında nasıl bir ruh hali içine girerler acaba,bu en büyük merakımızdır..
ELBET,UTANMALARINI BEKLEMİYORUZ,ZİRA, UTANACAK YÜZLERİ DE YOKTUR Kİ..!!

KARABÜKSPOR ÖNCE,KARDEMİR İLE BAĞLARINI KOPARTACAK,DAHA SONRA DA,KARABÜK İLE BAĞI KALMAYACAK SAFRANBOLU’YA GİDECEK
1969 Yılında Rahmetli ORHAN ŞEREF APAK’IN Futbol Federasyonu Başkanlığı döneminde ve 1969 yılında kurulan KARABÜKSPOR galiba 50.yaşını göremeyecek.
GÖRSE BİLE KIRIK/BURUK GÖRECEK.
Önce KARDEMİR ile bağı kopartılacak KARABÜKSPOR’UN,bunun için TÜZÜK TADİLİ YAPILMASI gerekiyor,KARDEMİR artık SPONSORLUK gibi bir yol izlemeyecek.
KARABÜKSPOR’UN KENDİSİNE AİT TESİSİ,BİNASI YOK..
Mevcut yerler ŞİRİNEVLER HASTANESİ EK BİNASI YAPIMI İÇİN VERİLİYOR ve KARABÜKSPOR’UN Tesisi binası olmadığı için SAFRANBOLU Yazıköy sınırları içinde bulunan Gençlik ve Spor Bakanlığı’na ait tesise gidiyor.
YANİ,KARABÜK İLE BAĞI KESİLİYOR..!!
Şu hale bakın ALLAHAŞKINA,şu CANIM KLUBÜN DÜŞÜRÜLDÜĞÜ HALE bir bakın,2013 yılında HAMZALAR MEVKİ’NDE Milli Emlak Müdürlüğünden temin edilen 103 dönüm araziye kurulacak olan FUTBOL AKADEMİSİ bir çevre tarafından engellendi..
KARABÜKSPOR TARİHİNİN EN CİDDİ BUNALIMINI YAŞIYOR..
Hatta,bir kötü senaryo dile getirirsek,KAPANMA İLE KARŞI/KARŞIYA bile kalabilir KARABÜKSPOR,ne yazık ki bu hale geldi/getirildi,şimdi iş HUKUKA GİDİYOR bakalım ne çıkacak..
KARABÜKSPOR çok kötü durumda bunu herkes bilsin..
BU HALE GETİRENLERİ ALLAH BİLDİĞİ,LAYIK OLDUKLARI, GİBİ YAPSIN..

11 kişi görüş bildirdi

  1. sürrealist

    Eh artık Kardemir de o tesisleri …… ……. ar.

  2. İltisaklı mı dedin

    FETÖ Terör örgütüyle iltisaklımı dedin sen.O nasıl bişey.Misalen Pensilvanyaya gidip yüz sürmeye çalışanlara iltisaklımı diycez.Kazmayı biraz derine vurmuşsun Ahmet baba.AK Parti içinde eyer öyle isim arıcaksan ohooo tümenle bulursun.Türkçe olimpiyatlarına yenişehir stadını kimler verdirdi bilmezmisin.Allah bile kabul etmedide ne yağmur yagdıydı o gece demi.

  3. X

    Sayın golbek demirçelik işçisinden kesilen paralar ne olacak. Artık kimseye yedirecek para vermek istemiyoruz.

  4. MAVİ ATEŞ

    BİR kardeşimiz syn m.ali şahin,m.ceylan,hülya hnm 3_0 hayal edmiş,,ya sen kaç yıldır KARABÜK ‘e gelmedin ki ‘KARABÜK’ ten bi habersin,bu üç kişi ile seçime girilsin bir vekil zor çıkar,şak şak değil gerçekçi ol,bu seçim kişisel değil ‘ÜLKE’nin hayati bir kader seçimi, uyanın artık ,küçük hesaplarla büyük ‘ÜLKE’ OLUNAMAZ.(BİR UMUTTUR YAŞAMAK). AK GÖNÜLLÜLER.

  5. Çelik-İş Sendikası Uyuma

    Çelik-iş sendikası uyumasın işveren Karabükspordan çekilirken,gariban işçiden kesilen paralar ne olacak.Şahsen ben Karabükspora para vermek istemiyorum.Çelik-İş Sendikası bunu temin etsin kardeşim.Bizden para kesilmesin artık.KARABÜKSPOR Üyeliğimiz düşsün kimin ne hali varsa görsün.Baktığı yere gitmeyen,gittiği yere bakmayan şeş beş insanlar paraları çarçur etmiş.Ben çocuklarımın ekmek parasını kıyma parasını onlara veremem.ÇELİK-İŞ UYUMA ÜYENE SAHİP ÇIK.

  6. Çelik işçi

    Her konuda destek veren hükümete sahip çıkılması gereklidir.Ne olursa olsun sendika hükümetin pesinde olmalıdır.Partimin kongresine yolladığınız sendika başkanlarını ve temsilcilerini o zaman işinize geldiği zaman yollamayın.Devlet ayakta duracak ki fabrika sağlam ilerlesin.

  7. mesut78

    kira: 600-800 tl
    elektrik: 100 tl
    su : 100 tl
    doğalgaz : 6 ay 300 tl
    internet ve cep fatura : 150 tl
    apartman aidatı : 30 tl
    market ve pazar : 1000 tl
    kılık kıyafet : ?
    okul ve servis 😕
    dini bayramlar 😕
    düğün nişan özel günler 😕
    ölüm ve hastalık 😕
    sigara ve alkol 😕
    tatil,piknik ve akşam yemeği 😕
    tiyatro ve sinema 😕
    vs
    vs
    16 yıldır ülkeyi tek başına yöneten bir iktidar.. satılmadık devlet malı kalmadı..üniversite mezunu boşta çöpçülük yapmak için milletvekili,vali,il başkanı bürokrat tan torpil aranan bir memleket, ben hakkımı helal etmiyorum… suriyelilerin cirit attığı sokaklar,hastaneler,parklar yazıklar olsun diyorum.. sedat gelirse işimi yaptırırım,bülent gelirse işimizolur, serkan gelirse işimizi yapmaz deyip oy kullanan zihniyetten de fazla birşey beklemek hayal olur…muhalefet desen onlarda allahlık koca karı gibi vıdı vıdı vıdı iki duble atan kendini sokrates sanıyor..kendinden başka birşeyi beğenmez kendisi aday olmaz olanı eleştirir.. böyle gelmiş böyle gider..isimler çokta önemli değil akp üç tane kazık aday gösterse seçilir…

  8. Trafik

    Kardemir kavşağı ile ilgili bir projenin yapıldığını ve ağustos ayında uygulamaya geçileceğini basından öğrenmiştik.siyasi iradenin yaptırdığı projeyi gorsel olarak karabuklulerle paylaşması gerekir.varsa böyle bir proje biz de sabır gösteririz.takdir ederiz.proje yoksa kandırılıyorsak Karabük halkının da bir cevabı olur elbet.

  9. sayın gölbek

    size bir sorum. doğrudur tankut yönetiminde kulüp çok zarara uğramıştır. sizin yönetimde olduğunuz dönemde tüm transferlerin yine tek menajerden yapıldığı ve ilk yarı hiç oynamayan bize de en ufak katkı sağlamayan leandrinhoya bonservis ödendi mi. kravchenkonun maliyeti barıştan fazla mı. bu konularada açıklık getirirmisiniz

  10. yorumcu

    Gölbek.Hala Milletin vergilerini,tüyü bitmedik yetimin hakkını ihale yolu ile çalıp dolara çevirerek Dubai’ye,Malezya’ya transfer edenlerin reklamını yapmaya devam ediyorsun.Yok liste şöyle olursa kesin 3-0 olur,böyle olursa rahat kazanır…Dolar almış başını gidiyor sen hala hırsızların reklamını yapmaya devam ediyorsun. Devam et ama,tekrar çekini/borcunu ödeyemez duruma düşüp cezaevine girdiğin durumları yaşamazsın inşaallah…

  11. Münferit

    Ahmet abi celik is sendikası genel baskanı münferit kisilerden bahsetmiş karabükte münferit olan bizim bildigimiz m karayel kimsenn istemedigi sadece bşzşm aidatlarımızla agalık yapan birirsi sandıgı koy bakalım işcinin önüne kac seveni varmıs ak koyun kara koyun cıksın ama gec kalmasın kazan kaynıyor ona bşz oy vermedik isci secsin yoneticisini

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.