Her Telden (19.Mart.2018)

Her Telden (19.Mart.2018)

Yayın: 18.03.2018 21:12
Paylaş:
A+ A-

KARABÜKSPOR’UN KONGRESİNDE “İBRA EDİLMEMİŞ YÖNETİMİN İÇİNDEN..” VEYA DİĞER “SUÇ DUYURULARI..” VE DERİN SESSİZLİK DURUMU
11 Aralık 2017 tarihinde yapılan KARDEMİR KARABÜKSPOR Kongresi’nde FERİDUN TANKUT Başkanlığı’nda ki YÖNETİM KURULU,Üyelerce İBRA EDİLMEDİ..
ÇALIŞMALARI,HESAPLARI HUKUKA GİTTİ.
Bu arada FERİDUN TANKUT Başkanlığı’nda ki Yönetim Kurulu içinde “BİZİM YÖNETİMİMİZİN HESABI/KİTABI İNCELENSİN,SUÇLULAR VARSA BUNLAR BULUNSUN..” anlamında “SAVCILIĞA BİR SUÇ DUYURUSUNDA..” bulunuldu..
KARDEMİR KARABÜKSPOR Taraftar Grubu olarak bilinen MAVİ ATEŞ Eski Başkanı Sayın EROL ÜNLÜ yine Kolluk Kuvvetlerine,Savcılığa “SUÇ DUYURULARI..” yaptı..
Bu arada 11 Aralık 2017 tarihinde göreve gelen Sayın ZİYA ÜNSAL Başkanlığı’nda ki Yönetim,geçmiş dönem hesaplarını,bir Yeminli Mali Müşavirlik Bürosuna inceletti ve çıkan sonuçlarda Kolluk Kuvvetlerine,Savcılığa intikal ettirildi..
HENÜZ HERHANGİ BİR SONUÇ YOK,HALK ARASINDA TEVATÜR ÇOK FAZLA..
Vatandaşın GÜVENCESİ, HUKUK NOKTASINDA SESSİZLİK SÜRÜYOR ne yazık..
Yahu olacak iş mi Allahaşkına “CEO HAKAN AYVAZ İMZASI İLE TUTANAĞA BAĞLANMIŞ MALİ HARCAMALAR..” yapılmış,bu olacak iş mi,ayrıca YURT DIŞINDAN gönderilen FAKS FATURALARA istinaden paralar ödenmiş..
BÜYÜK PARALAR BUNLAR,O FAKSLAR,O FATURALAR GERÇEK Mİ..?
Türk Futbol camiası bu HUKUKİ SONUCU BEKLİYOR iyi mi..?
Ancak,henüz HUKUKİ BİR SONUÇ YOK,o cephe sessiz bekliyor..

KARABÜK’TE SİYASET YAPANLAR,GELECEKTE KARABÜK’TE SİYASET YAPACAK OLANLAR “BU KENTE DEVLET HASTANESİ ŞART UNUTMAYIN..”
Karabük’te Siyaset yapanlar,Karabük’te Siyaset yapacak olanlar,Karabük üzerine FİKİR ÜRETMESİ gereken Sivil Toplum Kuruluşları Bu Kente BİR DEVLET HASTANESİ ŞART bu hiçbir zaman unutmayın.
ARTIK SİYASET USUL/USUL ISINIYOR..
Artık “KARABÜK BİRÇOK HASTANESİNİ KAPATTI.TEK HASTANEYE MUHTAÇ EDİLDİ…” gibi lafları çok duyarsınız/duyarız,bu laflara,bu sözlere bir çırpıda “YANLIŞ KARDEŞİM..” demek doğru mu..?
LAFI EVELEYİP/GEVELEMEYELİM..
Karabük’e,eninde/sonunda bir DEVLET HASTANESİ ŞART ve bunu ÇIKAR ENDİŞESİ ile kim/kimler engelliyorlarsa,ebedi Dünya da hesabını verir elbet,olay bu kadar da vahim yani..
Eğer,şimdi AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ olan PROF.DR.Sayın BURHANETTİN UYSAL,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü olduğu zaman ŞİRİNEVLER SİGORTA HASTANESİ’Nİ ısrarla “BİZE VERİN,ÜNİVERSİTEYE VERİN..” diye bağırdığı,hatta yalvardığı zaman “O HASTANE ÜNİVERSİTEYE..” verilmiş olsaydı,Karabük şimdi hayli rahat ederdi..
ORASI TIP FAKÜLTESİ OLURDU,YENİ BİR DEVLET HASTANESİ YAPILIRDI..
Veya YIKTIRILAN HASTANE,yıktırılmaz İHYA EDİLİRDİ..
BEŞBİNEVLER KADIN/DOĞUM/ÇOCUK HASTANESİ kalırdı falan..
KARABÜK’E BİR DEVLET HASTANESİ ŞART BUNU UNUTMAYIN SAKIN..

2010 YILINDA KARDEMİR İŞYERLERİNDEN ÇIKARTILANLAR,O İNSANLARIN SİYASİ DESTEK ARAYIŞLARI VE O ZAMAN VERİLEN 350 LİRALAR…!!
Karabük 2010 yılında MÜTHİŞ BİR SENDİKAL MÜCADELE YAŞADI ve bu mücadele sırasında tarafsız durmaya gayret eden İŞVERENE SALDIRI yapılınca,İŞVEREN kesimi de ÇELİK-İŞ Sendikasından yana taraf oldu..
İSTİFA EDEN İŞÇİLER SENDİKALARINA GERİ DÖNMEYE BAŞLADILAR..
Bu süreçleri hatırlayan,yaşayan çok insan var Karabük’te.
O SÜRECİN en acıtacak durumu,KARDEMİR İŞYERLERİNDEN çıkartılan 307 yarattı,O İNSANLARIN SİYASİ DESTEK ARAYIŞLARINI hatırlarız ve o zaman KARDEMİR ÖZEL BİR ŞİRKET laflarını da çok duymuştuk..
İŞVEREN,KARDEMİR işçilerinin bir bölümüne 350 lira AVANS PARA dağıtmış,bir bölümüne vermemiş,GEÇ VERMİŞTİ,o iş MAHKEMELİK OLDU şu an itibarı ile YARGITAYIN İLGİLİ DAİRESİNDE kararı bekliyor..
KARAR NE ZAMAN ÇIKAR ACABA,YILLARDIR BİR KARARI ÇIKARTMADILAR..
Karabük YAKIN TARİHİNDE neler yaşadı değil mi..?
Neyse,YARGITAYIN KARARI bekleniyor 350 liralar olayında..

KARABÜK’TE SİYASETE SOYUNACAK İNSANLAR “EMEKLİLERİ VE EMEKLİLER DERNEĞİ’Nİ BAŞKANINI,YÖNETİMİNİ İHMAL ETMEYİN SAKIN..”
Karabük’te YEREL ve GENEL SEÇİMLER için Siyasete soyunmayı düşünen çok sayıda isim var,kendilerine naçizane bir tavsiyemiz olsun,bunu da sakın unutmasınlar..
SİYASETE SOYUNANLAR,EMEKLİLERİ,EMEKLİLER DERNEĞİNİ UNUTMAYIN.
Karabük’te 50 bin EMEKLİ var,bu EMEKLİ KESİM üzerinde ETKİLİ OLAN bir BAŞKAN ve YÖNETİM KURULU VAR,siyasete soyunanlar bu kesimi sakın ihmal etmeyin..
Sakın UNUTMAYIN..
Yoksa SOYUNDUĞUNUZ YERDE SOĞUK ALIR,ZATÜRRE OLURSUNUZ..!!
Karabük’ün ana omurgası EMEKLİLER ve bunlar üzerinde çok etkili olan ÖRGÜTLÜ GÜCÜ EMEKLİLER DERNEĞİ ve bu Derneğin Başkanı ile Yönetim Kurulu Üyeleri..
SAKIN İHMAL ETMEYİN,ZATÜRRE OLMANIZI İSTEMEYİZ..
Kesinlikle İHMAL ETMEYİN,DERNEĞİ ve DERNEK ÜYELERİNİ olur mu..?

PİYASALARDA YAŞANAN ANORMAL DURGUNLUK-AFRİŞ ZEYTİN DALI HAREKATİ-SAYIN DENİZ BAYKAL’IN YILLAR ÖNCE YAPTIĞI BİR KONUŞMA
Gerek Ülke piyasaları,gerekse Karabük piyasaları anormal bir durgunluk yaşanıyor,bu durgunluğun temel sebeplerinden bir tanesi AFRİN ZEYTİN DALI harekatı olabilir mi..?
Çok iyi hatırlarız.
Allah ömrünü uzun etsin,CHP Genel Başkanlığı görevinde de bulunmuş olan Prof.Dr.Sayın DENİZ BAYKAL’IN bir konuşmasını hatırlarız ve Sayın BAYKAL o konuşmasında KIBRIS BARIŞ HAREKATI’NI anlatırken,çok önemli bir ifade kullandı..
“BİZ KIBRIS’A BOMBA ATMADIK,DÖVİZ ATTIK,ALTIN ATTIK,PARA ATTIK..” dedik.
KIBRIS BARIŞ HAREKATI’NIN Ülke ekonomisine getirdiği yükü anlattı/anlatmaya gayret etti,bizler televizyon karşısında ZEYTİN DALI harekatını izlerken olayın kahramanlık,Askerimizin Başarısı yönünü görüyoruz.
ASKERİMİZ TETİĞE BİR BASIYOR,SANİYE İÇİNDE MERMİLER NAMLUDAN ÇIKIYOR ve bizler televizyonlar karşısında,bunu gururla,sevinçle ve göğsümüz kabararak izliyoruz,öyle olmuyor mu..?
NAMLUDAN ÇIKAN HER MERMİ, KAÇ LİRADIR SİZCE…
İyi ki,piyasalar durgun,ancak aradığınız her şeyi buluyorsunuz..
KIBRIS BARIŞ HAREKATINDAN sonra böyle miydi…?

PİYASALAR GERÇEKTEN ANORMAL DURGUN,MART AYI İÇİNDE VERGİ TAHSİLATLARI VAR,AYRICA KOSGEB KANALI İLE FAİZSİZ KREDİ DÖNÜŞÜ..
Bilemiyoruz,TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetimlerinin,ESNAF ve SANATKAR ODALARI Yönetimlerinin dikkatini çekti mi,piyasaların anormal durgun oluşu mutlaka dikkatlerini çekmiştir.
MART AYI VERGİLENDİRME,VE,VERGİ ÖDEME AYI,ticaret kesiminin bir sıkıntısı da buradan gelecektir elbet,çoğu işyeri PARASAL DARLIKTAN ve İŞLERİN ANORMAL DURGUN oluşundan yakınıyor zaten..
Bunun üzerine bir de 2016 Yılı içinde TİCARET KESİMİNİN BİR BÖLÜMÜNE verilen bir yılı faiz ödemesiz,üç yıl eşit taksitlerle ödenmesi gereken KREDİLERİN GERİ DÖNÜŞÜ başlıyor..
MART AYI İÇERİSİNDE KREDİ GERİ DÖNÜŞLERİ BAŞLIYOR/BAŞLATILIYOR..
Şöyle objektif biçimde baktığınızda,ÜLKE TİCARET KESİMİ,bugün yaşadığı krizli ortamı 2016 YILINDA yaşamıyordu ve HÜKÜMET birazda o zaman ki CUMHURBAŞKANLIĞI SİSTEMİNDE Kİ değişikliği düşündü ve bu kredileri verdi..
ŞİMDİ SIKINTI BÜYÜK VE VERİLEN KREDİLERİN GERİ DÖNÜŞÜ BAŞLADI..
Ticaret kesimi iyiden iyiye sıkıntı yaşayacak demektir,öyle değil mi..?
TSO’LAR ve ESNAF DERNEKLERİ ne düşünürler acaba..?

ÇELİK-İŞ SENDİKASI BÜNYESİNDE ÇOK CİDDİ GELİŞMELER YAŞANIYOR VE UYARILARIMIZA KULAK VERİLMEMESİ,DEMOKRATİK SİSTEM OLAYI..
ÇELİK-İŞ Sendikası bünyesinde çok/çok önemli gelişmeler yaşanıyor,kimse kusura bakmasın,bunun temelinde “SENDİKA İÇİ SEÇİMLERDE DEMOKRASİNİN ASKIYA ALINMASI..” yatmaktadır..
Adeta,SEÇİM YAPILMIYOR,ATAMA YAPILIYOR..
2010 Yılında ÇELİK-İŞ Sendikası bu sistemin çok ama çok ciddi biçimde zararını gördü,ÇELİK-İŞ Sendikası kimse sanmasın ki O ZAMAN SENDİKA İÇİ GÖREVLERDE OLANLARIN ÇABASI,GAYRETİ ile ayakta kaldı..
Öyle olsa 48 saatte 2200-2300 kişi KARŞI SENDİKAYA geçer miydi..?
İŞVERENE KÜFÜR DOLU Sloganların atılması,çarşı/pazara afişler yapıştırılarak İŞVERENE küfürler edilmesi,o zamana kadar tarafsız duran ve olaylara karşı herhangi bir tavır almayan İŞVERENİ hareket geçirdi.
350 LİRA AVANSLAR,KÖMÜR OLAYI HAREKETE GEÇİRİLDİ..
İşveren BU KONUDA TARAF olduğunu,net ortaya koydu,işçi Sendikası’na döndü..
Yine uyarıyoruz,aman dikkat/aman dikkat DEMOKRASİDEN KORKMAYIN..
Bir insan TABANDAN DESTEK GÖRÜYORSA,o insandan çekinmeyin..
Sonuçta o insanda,o üyede ÇELİKİ-İŞ’ÇİDİR Sendikası için çalışır..

ÇELİK-İŞ SENDİKASI,KARABÜK ŞUBESİ BÜNYESİNDE “MEMNUNİYETSİZ İŞÇİLERİN ARTTIRILMASI YOLUNDA BİR ÇABA VAR..” SONUCU NE OLUR
ÇELİK-İŞ Sendikası,Karabük Şube bünyesinde enteresan gelişmeler izliyoruz,bilerek veya bilmeyerek MEMNUNİYETSİZ BİR İŞÇİ KESİMİ oluşturma gayretleri var..
Biz bu gayretleri 2008-2009 yıllarında da görmüştük.
Hatta 2010 yılında “BU SENE KARABÜK’TE ORTAM ÇOK SICAK GEÇECEK..” şeklinde yazılar yazdık,sonuçta “BUNLAR NOTER BİLE AÇAMAZ..” denilen bir Sendika 48 saat içinde İŞÇİ ÇOĞUNLUĞUNU alıverdi..
YAŞANANLAR BİZE O GÜNLERİ ANIMSATTI..
O gelişmelerin Siyasi ayağı vardı,Sendikal ayağı vardı…
Şimdi TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ’NDE yer almayan,ancak,İŞÇİ KESİMİNİN çok önem verdiği bazı gelişmeler ortaya getirilerek,bir beklenti ve sonunda MEMNUNİYETSİZ bir kesimin ortaya çıkması için zemin hazırlanıyor..
Gelişmeleri iyi izleyin,birazda GELECEĞE YÖNELİK PERSPEKTİF koyarak izleyin..!!

KARABÜKSPOR’UN BORÇ BATAĞINA SÜRÜKLENMESİ,O ZAMAN CEO GÖREVİ OLAN HAKAN AYVAZ,TEK İMZALI TUTANAKLAR,FOTOKOPİLER
KARDEMİR KARABÜKSPOR Kulübünün 11 Aralık 2017 günü yaptığı Genel Kurul da,Kulüp CEO’SU olarak görev yapan HAKAN AYVAZ,mikrofona çıktı “KULÜBÜN 190 KÜSUR MİLYON LİRA BORCU VE YILLIK 40 MİLYON LİRA DOLAYINDA ZARARI VAR..” dedi.
Sonradan öğreniyoruz ki,aynı HAKAN AYVAZ yıllık 40 milyon lira zarar ettiğini,Genel Kurul Üyelerine anlattığı KARDEMİR KARABÜKSPOR için KARDEMİR Yönetim Kurulu’nda 153 MİLYON Lira dolayında yeni kaynak istemiş,153 milyon lira destek talep etmiş.
KARDEMİR Yönetimi bu kaynağı vermiş olsaydı,O 153 MİLYON nasıl kullanılacaktı acaba,190 küsur milyon lira borcu girildiği gibi mi kullanılacaktı,bir yerle kaynak AKTARMAK için mi kullanılacaktı,bu sorunun cevabı MEÇHUL..!!
HAKAN AYVAZ imzalı TUTANAKLARLA paralar harcanmış,iyi de bu paraları alan YERLER VERGİ MÜKELLEFİ değil mi,onların “BİZ BU PARALARI ALDIK..” falan gibi imzaları da yok,FOTOKOPİ ile YURT DIŞINA paralar yollanmış falan..
HUKUK SESSİZLİĞİNİ KORUSUN,ancak,hemen herkesin dilinde bunlar var..

8 kişi görüş bildirdi

  1. Ahmet Bey

    Sendika seçimlerinde demokratik olunsun demişsiniz. Olması gereken bu ama gerçekte olan hiç de öyle değil. Seçimi yapacak delegeler bile belli. İsterseniz delege olmaya kalkın bakın neler oluyor. Helede yönetime alternatif bir seçim listesi oluşturun. Başınıza gelecekleri bir Allah bilir. Bu söylediklerimde işçi sendikası için geçerli değil. Keşke sadece konuştuğumuz kadar demokratik olabilsek

  2. Bir Çalışma

    Ahmet bey keşke bir çalışma yapsanız da, Karabük’teki sendikal durumu ve çalışanların düşüncelerini öğrenseniz.

  3. Ne olabilirki

    Sayın gölbek birşeyler ima etmek istiyorsunuz sanırım.Yazdiklarınızdan yine sendikal faaliyet olabilir diyorsunuz anladığım kadar.Bişeymi biliyorsunuz yoksa tahminimi..!

  4. Emek

    Karabukte 50bin emekli 17 bin üyesi olan emekliler dernegi ve onun da çok guclu ve caliskan bir başkanı var.açık söylüyorum seçim Kazanmak isteyen celal bulutu ikna edip aday yapsın. Saygılar

  5. hırsız var

    Yolbulanlar , meşhur ceo hırsızsa cezasını çeksin diye piyasada konuşuyormuş …
    Sanki sihirbaz ceo kendi adamları değil ! Unutmayın at sahibine göre kişner !!

  6. Berk

    350 davasi inşallah en kisa zamanda biter ileri gelenlerin yardimci olmasi dileğiyle bizlere yardım elini uzatmanız dilerim ahmet abi sizede ayrıca teşekkür ederim Sağol

  7. Yiğit

    Biz iş akti fesihlerin 350 davasına değerli büyüklerimiz yardım elini uzatsın Rica ediyorum saygılar bizim kimsemiz yok o nedenle bizlere sahip çıkacagınıza eminim teşekkür

  8. Yediği kaba edilemeyen işçi.

    Şu an işçiler olarak en dusugu 3500 en fazlası 5.5 maaş alan iscileriz. Sendika koltuklarına biri gelir biri gider. Biz işçiler…sendika nin bize yaptığı sözleşmeye bakarız. Sendikal mücadeleyi cirkinlestiren bu sayfada aglayan isverene kufreden ekmek yedigi fabrikanin kapısını kiran isyerlerinde calisma huzurunu bozan cogu sorunlu anarşistler ve arkasındakiler şu an fütursuzca sendikamiza saldırıyor. Ne yaparsanız yapın hasetinizden catlayin.cezanizi çekin gidin oz otede oynayin. Ayrica biz ikramiye basligi altın da atılan manşetlere ve demeçlere kanmıyoruz.sendikammiz sözleşmede aldı bu hakkı maasimizin içinde 12 aya bölünmüş vaziyette. M ali şahin ın verdirecegi ikramiyeye ihtiyacımız yok. Herkes işi ne baksın.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Bölge Finali Bolu’da yapıldı

Anadolu Ajansı
Yayın: 26.04.2024 12:00
Paylaş:
A+ A-

BOLU (AA) – Bolu'da düzenlenen İmam Hatip Okulları Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması Türkiye 1. Bölge Finali tamamlandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce Bolu Bilim ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen yarışmaya, Zonguldak, Kastamonu, Bolu, Bartın, Karabük, Sinop, Kırıkkale, Çankırı, Ankara ve Çorum'dan öğrenciler katıldı.

Yarışmada ortaokul kategorisinde Ankara Cahit Zarifoğlu İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Hamza Şahin, lise kategorisinde Ankara Fatih Sultan Mehmet Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Mehmet Atıf Koca birinci oldu.