Her Telden (2.Mayıs.2016)

Her Telden (2.Mayıs.2016)

Yayın: 02.05.2016 10:00
Paylaş:
A+ A-

SON AYLARDA MÜTHİŞ YÜKSELEN DEMİR FİYATLARI İÇİN İKİ GÖRÜŞ ; “1800 LERİ BULUR..”, “YAKINDA DÜŞÜŞ OLUR..”
Son bir iki ay içinde müthiş bir yükseliş gösteren DEMİR FİYATLARI başta KARDEMİR olmak üzere,üretim yapanları hayli sevindiriyor ve özellikle KARDEMİR çok rahatladı..
DEMİR FİYATLARI NOKTASINDA İKİ GÖRÜŞ VAR..
Bir görüşe göre “İÇ ÜRETİM,İÇ TÜKETİMİ KARŞILAMIYOR.O NEDENLE ÖNÜMÜZDE Kİ SÜREÇTE DEMİR FİYATLARI 1800 LİRA DÜZEYİNİ YAKALAR..” diyorlar.
Bu noktada temel argüman olarak GÜNEYDOĞU İl ve İlçelerinde başlayacak olan YENİ İMAR UYGULAMALARINI göstererek “ŞU AN BİLE İÇ ÜRETİM,İÇ TÜKETİMİ KARŞILAMIYOR..” noktasından hareket ediyorlar.
BU FİKİRLERİ KARŞI OLANLAR VAR..
Onlar diyorlar ki “BİR/İKİ AY İÇİNDE NE DEĞİŞTİ.HAMMADDE FİYATLARINDA BİR ARTIŞ YOK.FİYATLAR SUNİ OLARAK YÜKSELİYOR.PİYADA MAL SIKINTISI DA YOK.PARANI YATIR,MALINI AL.YÜKSELİŞ SUNİ..”
Bunu söyleyenler “DEMİR TOPRAĞA/BETONO GİRMEDİ Kİ.DEPOLARDA DURUYOR.AHMET/MEHMET’E,MEHMET/HASAN’A SATIYOR VE BU ARADA FİYATLAR SUNİ BİÇİMDE YÜKSELİYOR..” görüşündeler..
DEMİR FİYATLARI 1700 LİRAYI GÖRMÜŞ SANIRIZ..
KARDEMİR için TEHLİKE VAR,ÇİN BASKISI VAR,gibi konuşmaların yapıldığı sıralarda 1150 lira olan demir fiyatı şu an itibarını ile 1700 lirayı bulmuş..
KİMİ ÇEVRELER “1800 LİRAYI GÖRMEYE HAZIR OLUN..” görüşünde..
KİMİ ÇEVRELER “ YÜKSELİŞ SUNİ,FİYATLAR DÜŞMEYE BAŞLAR.”diyor.
Bakalım hangi görüş doğru çıkacak..

CHP İL BAŞKANI SAYIN ERDOĞAN DİNÇEL “KARABÜK BELEDİYESİ’NE BAŞVURU YAPTIK CEVAP BEKLİYORUZ…”
CHP Karabük İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL Kent Meydanına yapılması düşünülen ATATÜRK HEYKELİ için KARABÜK BELEDİYESİ’NE yazılı başvuru yaptıklarını açıkladı.
Şimdi KARABÜK BELEDİYESİ’NDE CEVAP BEKLİYORLAR..
Eğer KARABÜK BELEDİYESİ bir yer gösterir ve “BUYURUN ATATÜRK HEYKELİNİ BURAYA YAPTIRIN..” cevabını verirse,CHP İl Başkanı CHP’Lİ Belediyeler ile temasa geçecek ve HEYKEL KOMBİNASYONU için hazır olmalarını söyleyecek.
Bilindiği gibi CHP İl Başkanı Avukat Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’Yİ Kent Meydanına SÖZ VERİLDİĞİ halde ATATÜRK HEYKELİ yaptırmamakla suçlamış/eleştirmişti.
Bunun üzerine Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’DE,CHP İl Başkanı’na “BUYURUN BEN YER VEREYİM SİZ BU HEYKELİ YAPTIRIN..” şeklinde cevap vermişti..
Gelişmeler bu minval üzre seyrederken,CHP İl Başkanı Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,yazılı bir talep yaparak KENT MEYDANI üzerinde uygun bir yer gösterilmesi için yazılı başvuru yaptıklarını açıkladı.
“GÖSTERİLECEK YERE ATATÜRK HEYKELİNİ YAPTIRACAĞIZ..” dedi ve bunun için birçoğu BÜYÜKŞEHİR olan CHP’Lİ Belediyelerin tamamının böyle bir iş için hazır beklediğine işaret etti.
KARABÜK BELEDİYESİ’NİN CEVABI BEKLENİYOR..

AK PARTİ DİSİPLİNİ ELDEN BIRAKMADI VE İL GENEL MECLİS BAŞKANI SEÇİLEN SAYIN AHMET SÖZEN İHRAÇ EDİLİYOR
Karabük İl Genel Meclis Başkanlığı seçimi sırasında yaşanan bir gelişme AK Parti bünyesinde rahatsızlık yaratmıştı ve AK Parti bu gelişmeye çok ağır bir cevap vererek İHRAÇ MEKANİZMASINI çalıştırdı.
Alınan GRUP KARARINA rağmen AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Sayın AHMET SÖZEN Başkan Adayı olarak SEÇİMİ KAZANMIŞTI ve AK Parti GRUP KARARI olduğuna dikkat çekerek bu gelişmeye şiddetle tepki göstermişti.
Sayın AHMET SÖZEN’E AK Parti yetkililerinin “BU GÖREVDEN İSTİFA ET..” yolunda yaptığı çağrılara,Sayın SÖZEN’İN uymadığına işaret edilerek,olay AK Parti Genel Merkezi’ne yansıtıldı ve ilgili birimlerden PARTİDEN İHRAÇ KARARI çıktığı söylendi.
Partiden İHRAÇ EDİLMESİNE rağmen,Sayın AHMET SÖZEN’İN İl Genel Meclis Başkanlığı görevinden alınmasının mümkün olmadığına da dikkat çekilerek “BAŞKA YAPTIRIMLAR DEVREYE SOKULABİLİR..” gibi yaklaşımlar getiriliyor..
Örneği “MAKAM ARABASI ALTINDAN ALINABİLİR.ŞOFÖRÜ VARSA O BAŞKA BİR İŞE VERİLEBİLİR.ÖZLÜK HAKLARI YENİDEN GÖZDEN GEÇİRİLEBİLİR..” gibi formüller üzerinde fikir jimnastikleri yapıldığı gelen bilgiler arasında.
“O MAKAMDA 23 NİSAN ÇOCUĞU GİBİ BIRAKILABİLİR..”
AK Parti çevrelerinde bunlar konuşuluyor,dile getiriliyor..
İL GENEL MECLİS Başkanlığı için gelişmeler bu yönde,olayın bir de SAFRANBOLU BELEDİYE MECLİSİ bölümü var,AK Parti bakalım o noktada da GRUP KARARI uygulaması ile İHRAÇ KARARLARI alacak mı..?
AK PARTİ DİSİNLİNİ ELDEN BIRAKMIYOR..

MHP KARABÜK ÇEVRELERİNDE/TABANINDA ,SAYIN MERAL AKŞENER İLE SAYIN ÜMİT ÖZDAĞ RÜZGARI ESİYOR…
MHP Mahkeme kararı ile 15 Mayıs günü OLAĞANÜSTÜ TÜZÜK KURULTAYI’NI Toplayacak ve bu süre içinde Yargıtay durdurma kararı vermezse KONGRE SÜRECİ RESMEN başlayacak.
MHP TABANINDA Sayın DEVLET BAHÇELİ noktasında pek olumlu bir rüzgarın esmediğini net biçimde görüyorsunuz,MHP Karabük çevreleri/tabanı Genel Başkan Adaylarından Sayın MERAL AKŞENER ile Sayın ÜMİT ÖZDAĞ yanlısı olarak görülüyor.
Özellikle Sayın MERAL AKŞENER taraftarı çok daha fazla gibi.
Burada elbet TABAN DEĞİL KURULTAY Delegeleri önem arz ediyor,ancak,örneğin Karabük’ün 4 KURULTAY DELEĞESİ TABANIN istemi/talebi doğrultusunda hareket ederler mi..?
MHP KURULTAYINA DELEGE olarak katılacak 4 isim HİÇBİR YERE İMZA VERMEDİLER,imza vermemeleri elbet GENEL MERKEZ yanında,Genel Başkan Sayın DEVLET BAHÇELİ yanında oldukları anlamına gelmez.
MHP 15 MAYIS TARİHİNİ HEYECANLA BEKLİYOR..
Ülke genelinde,bir Sayın MERAL AKŞENER rüzgarı esiyor/estiriliyor ve Sayın AKŞENER MHP tabanına büyük umutlar veren konuşmalar yapıyor “BAŞBAKAN OLACAĞIM,MHP’Yİ İKTİDARA TAŞIYACAĞIM..” sözlerini sık kullanıyor..
Karabük tabanı ,Sayın MERAL AKŞENER ile Sayın ÜMİT ÖZDAĞ yanlısı bir tutum içinde görünüyor ve sanki Sayın DEVLET BAHÇELİ bur yörelerden destek alamıyor gibi.
15 MAYIS KURULTAYI BAKALIM NELER GETİRECEK..?

2010 YILINDAN BU YANA KARABÜK ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ OLAN SAYIN MEHMET ALİ TUNÇ VEDA ETTİ..
2010 Yılından bu yana Karabük ÇEVRE ve ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜLÜĞÜ görevinde bulunan Sayın MEHMET ALİ TUNÇ geçtiğimiz gün,Gazetemiz Bürosuna uğrayarak veda etti.
Sayın MEHMET ALİ TUNÇ ile uzunca bir süre sohbet ettik,yeni görevi için bugün/yarın Ankara’ya gidecek ve Sayın MEHMET ALİ TUNÇ’UN yerine,aynı bünyede Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Sayın MUSTAFA AYNACI getiriliyor.
Sayın MEHMET ALİ TUNÇ ,aslen, Batman Beşiri İlçesi doğumlu ve kendisi ile Karabük üzerine,Batman üzerine,Güneydoğu üzerine uzun bir sohbetimiz oldu.
ÇOK GÜZEL YERLER ORALAR..
HASANKEYF’İ konuştuk,DİYARBAKIR’I konuştuk,BÖLGENİN tamamına yakınını konuştuk,öylesine keyifli bir sohbetimiz oldu kendisi ile ve en önemlisi Karabük’ü konuştuk elbet.
Sayın MEHMET ALİ TUNÇ önemli hizmetlere imza attı ve göreve başladığı 2010 yılının Karabük’ü ile bugünün Karabük’ü,özellikle Hava Kirliliği açısından çok farklı,öyle değil mi..?
Sayın MEHMET ALİ TUNÇ,bu nokta da,çok daha güzel gelişmelerin olacağına dikkat çekiyor ve alınan önlemlerin bir/iki yıl içinde önemli sonuçlar vereceğinin altını çiziyor.
Başarılı çalışmaları ile iz bıraktı Sayın MEHMET ALİ TUNÇ.
Yeni geleceği/getirileceği görevlerde de başarılar diliyoruz.

SAYIN MEHMET ALİ TUNÇ “BAKAN YARDIMCIMIZ SAYIN MEHMET CEYLAN VE KARDEMİR İLE PROTOKOL İMZASI..”
2010 Yılından Bu yana Karabük Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü görevinde başarılı hizmetler vererek Ankara’ya alınan Sayın MEHMET ALİ TUNÇ gelecekte Karabük’ün,özellikle HAVA KİRLİLİĞİ noktasında çok iyi olacağına işaret etti.
“KARABÜK’TE HAVA KİRLİLİĞİ ÇOK AZALDI,HATTA,BİTTİ DEMEK MÜMKÜN..” diyen Sayın MEHMET ALİ TUNÇ bu nokta da çok önemli bir bilgi verdi..
“Sayın MEHMET CEYLAN BAKAN YARDIMCILIĞI GÖREVİNE GELİR/GELMEZ,İLK TALİMAT OLARAK,KARDEMİR YETKİLİLERİ İLE GÖRÜŞMEMİZİ VERDİ..” dedi.
KARDEMİR Yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonunda “KİRLİLİK YAPAN BÜTÜN UNSURLARIN 2 YIL İÇİNDE DÜZELTİLMESİ YOLUNDA BİR PROTOKOL İMZALADIK..” bilgilerini verdi Sayın MEHMET ALİ TUNÇ.
Yani KARDEMİR hava ve su kirliliğine karşı 2 yıl içinde bütün önlemlerini alacak ve buna yönelik çok önemli yatırımlar yapacak,Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Sayın MEHMET CEYLAN bu konuya çok duyarlı yaklaşıyormuş.
Sayın MEHMET ALİ TUNÇ bunlar hakkında bilgiler verdi.
“YA MARZİNC NE OLACAK..” diye sorduk kendisine “TOPLUMDA MARZİNC HAKKINDA BİR ALGI OLUŞMUŞ.ASLINDA MARZİNC HAVAYI/TOPRAĞI/SUYU KİRLETMİYOR..” dedi.
Toplumsal algının bu yönde olduğunu kendisi de kabul ediyor..
“ANCAK,MARZİNC KİRLETİCİ BİR TESİS DEĞİL..” diyor..

700 MİLYON LİRA HARCAMA YAPILAN IRMAK-KARABÜK-ZONGULDAK DEMİRYOLU “HIZLANMADI..” VE TEK SEFER..!!
Geçtiğimiz hafta Karabük’e gelen ULAŞTIRMA/DENİZCİLİK/HABERLEŞME Bakanı Sayın BİNALİ YILDIRIM 700 milyon lira harcama yapılarak SİNYALİZASYON ve diğer unsurları yenilenen Irmak-Karabük-Zonguldak demiryolu hattını açtı.
İNSANLAR,BU YATIRIMI,HIZLI TREN YATIRIMI GİBİ ALGILADILAR,belki amatör Siyaset adamları yatırımı Kamuoyu’na böyle takdim ettiler ve herhangi bir HIZLANMA OLMADI,hatta biraz ağırlaştı.
Ayrıca,yolcu taşıma noktasında TEK SEFER VAR ZONGULDAK’A,SABAH 05 TE Karabük’ten kalkıyor,akşam 18.30 da Zonguldak’tan Karabük’e kalkış var.
BU SEFER SAYILARI İLERLEYEN SÜREÇTE ARTABİLİR.
Şu an AKSAYAN BAZI NOKTALAR olduğu belli.
O nedenle SEFER SAYILARI arttırılmıyor..
Bakan Sayın BİNALİ YILDIRIM’IN ziyareti Karabük açısından hayli verimli geçti sayılır,KARABÜK BELEDİYESİ ziyaretinde KENTİN ORTA YERİNDE Kİ TCDD arazileri için büyük bir umut doğdu..
Bakan Sayın BİNALİ YILDIRIM,Karabük ziyaretinden sonra gittiği,Zonguldak’ta FİLYOS LİMANI için açıklama yapmış,ÇALIŞMALAR KISA SÜRE İÇİNDE BAŞLATILIYOR yolunda mesajlar vermiş.
İnsan bunu duyunca “ NE KADAR UZUN BİR KISA ZAMANMIŞ YARABBİ,KAÇINCI KISA ZAMAN İÇİNDE BAŞLIYOR SÖZÜ BU..” bile diyebilir yani..!!
Neyse Sayın Bakan Karabük’e boş gelmemiş,özeti bu..

KARABÜK GENÇLİK VE SPOR İL MÜDÜRÜ SAYIN ABDÜLKADİR ÇETİN “KELTEPE KAYAK MERKEZİ İHALESİNİ YAPTIK..”
Karabük’ün en başarılı İL MÜDÜRLÜRİ arasında olan,belki de en başarılısı olan GENÇLİK ve SPOR İL Müdürü Sayın ABDÜLKADİR ÇETİN,yılların hayali durumunda ki KELTEPE KAYAK MERKEZİ için sevindirici bilgiler verdi.
“İHALESİNİ YAPTIK,TELESİYEJ/TELEFERİK,SOSYAL DONATI ALANLARI YAPIMINA KISA SÜRE İÇİNDE BAŞLANACAK..” diyerek ,yüklenici Firmanın şantiye kurma aşamasında olduğunu vurguladı.
KARABÜK’ÜN 25 YILLIK RÜYASIDIR KELTEPE KAYAK..
Sayın ABDÜLKADİR ÇETİN gerçekten başarılı bir bürokrattır ve size küçük bir örnek YENİŞEHİR DR.NECMETTİN ŞEYHOĞLU STADI’NIN yapımını bir düşünün isterseniz.
Yapım sırasında STADI kapatmadı,müsabakaları oynattı Sayın ABDÜLKADİR ÇETİN,oysa bu riski almayarak “KARDEŞİM BİR YANDA İNŞAAT,BİR YANDA MÜSABAKA,BÖYLE OLMAZ.STADIN YENİLENMESİ BİTİNCEYE KADAR KAPATALIM..” diyebilirdi ve kapatılırdı.
Hem KARABÜKSPOR’A maddi destek sağladı,hem evinde oynama avantajı yakalattı ve böylesine büyük bir riskin altına girdi Sayın Müdür ,yoksa İNŞAAT BİTİNCEYE KADAR KAPATTIRMAK daha kolaydı elbet..
KELTEPE KAYAK MERKEZİ İHALESİ YAPILDI..
Karabük bu hayaline/rüyasına kavuşacak artık..
Siz KAYAK TAKIMLARINIZI ALMAYA BAŞLAYIN..!!

CHP SAFRANBOLU İLÇE ÖRGÜTÜNDEN,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ’NÜN SANAT ÜNİVERSİTESİ FİKRİNE DESTEK
CHP Safranbolu İlçe Örgütü,bir açıklama yaparak,KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT’IN gündeme getirdiği SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ fikrine destek verdiklerini duyurdu.
Bilindiği gibi HAVAALANI DÜŞÜNCESİNİ bir parça fantastik bulan Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,Karabük gündemine SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ’NİN kurulması fikrini getirmişti.
BÖYLE BİR ÜNİVERSİTE KURULUR MU/KURULMAZ MI..?
Elbet Kamuoyu oluşursa,Kamuoyu destek verirse oluşur,HAVAALANI olayını Karabük KAMUOYU benimsemişti ve hatta bu benimseyiş nedeni ile SİYASETÇİLER neredeyse KAZMA/KÜREK yapıma başlıyorlardı.
BAŞLAYACAKLARINI DA AÇIK ŞEKİLDE DUYURDULAR ZATEN.
İş sonradan karıştı ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ Rektörü Prof.Dr.Sayın REFİK POLAT,bir ölçü de “HAVAALANI OLMADI,SİZE BİR SANAT ÜNİVERSİTESİ VERELİM..” hesabını andıran SAFRANBOLU SANAT ÜNİVERSİTESİ’Nİ gündeme getirdi.
CHP BU SIRA HAYLİ ATAK DAVARANIYOR,OLAYA sahip çıktılar.

8 kişi görüş bildirdi

  1. karabüklü

    SN.BAKAN BİNALİ YILDIRIM BEY BİLE KARABÜKTEKİ SİYASETİN AMATÖR OLDUĞUNU VURGULAMIŞTIR.GERÇEKTENDE DOĞRU YILLARCA HIZLI TREN MUHABBETİYLE KARABÜK HALKINI UYUTTULAR….

  2. Gönderen

    Keltepe kayak tesisi yılın kaç günü açık kalacak? Orada kaç gün kayak yapılabilecek? Tesisi yapmak birşey değil onu ayakta tutabilmek gerekir. Bakımı, onarımı var. Asgari belli sayıda personel çalışması lazım. Yani işletme masrafları var. Tesisten elde edilecek olan gelir o masrafları karşılamaya yetecek mi?

    Tesisi özel idare mi yoksa, özel sektör mü çalıştıracak? Kazanç sağlayamaz ise özel sektör oraya yanaşır mı? İnşaallah iyi etüd edilmiştir. Yoksa ilk heyacan bir iki sene çalıştırılır sonra yüzü astarını geçmeye başlayınca çürümeye terkedilir. Tarihi eser olur….

  3. Ramazan AYDEMİR

    Ahmet SÖZEN ‘i hiç tanımam. Aldığı oy ile seçildi. Demokrasiye inanan buna saygı duymalı, bunu kabul edemiyorsak atama ile yapılsın, krallık ile yönetilsin gitsin. Ne tartışıyoruz. MHP delegeleri tüzük kurultayı istiyor. Aynı delegeden oy alanlar o delegeleri yok hükmünde görüyor. Demokrasinin daha “D”sini yaşayamamış ülkemin karanlık kutusunda yaşayan siyasetçilere şaşıyorum. Allah bu insanları siyaset körlüğünden kurtarsın…

  4. Hissedar

    O son zamanlarda müthiş yükselen demir fiyatları ile ilgili olarak bir yorumumuz olacak. Bir süre önce fiyatlar henüz bu kadar yükselmemişken daha düşük fiyattan çok büyük miktarda (bir kaç aylık üretimi birden) mal satarak bu satılan malları alanlara ( ki çok büyük kısmı hakim hissedarlar) rant sağladığı için ve kardemiri de aynı oranda bu kardan mahrum ettiği için , eğer kötü niyet yoksa bile en azından ticari ekipte bulunması gereken öngörüden mahrum oldukları için ticari ekibi gönülden tebrik ediyoruz. Hizmetkarı olduklarına her halukarda hizmete devam ettikleri için kendileri ile gurur duyabilirler.

  5. ZALİM SİNEK

    AHMET ABİ BU KARABÜKSPORUN HALİ NE OLACAK KANSER ETTİLER BİZİ YA…

  6. karabük düşmanı

    “HİSSEDAR” NE GÜZEL SÖYLEMİŞ , İNSANDA BİRAZ ÖNGÖRÜ OLACAK , HER SENE BAHAR AYLARINDA DEMİR FİYATLARI YÜKSELİR.BU EN HAFİF İFADE İLE İŞ BİLEMEMEZLİK OLUR.GERÇEKTEN İDDİA EDİLDİĞİ GİBİ BİR KAÇ AYLIK ÜRETİM DÜŞÜK FİYATTAN SATILDI İSE ART NİYET VARDIR, KARDEMİR ÜRÜNLERİNİN PEŞKEŞ ÇEKİLMESİ VARDIR. KARDEMİR A.Ş. NİN TÜM HİSSELERİ YOLBULANDA OLSA VE PROFESYONEL YÖNETİCİ BÖYLE BİR STIŞ GERÇEKLEŞTİRSE ACABA AMCA NE YAPARDI.O YÖNETİCİLERİ BIRAKIN İŞTEN ÇIKARTMAYI ÇALIŞTIĞI KURUMU ZARARA UĞRATTIKLARI İÇİN HAKLARINDA GÖREVİ KÖTÜYE KULLANMAKTAN DAVA AÇARDI.

  7. Hissedar

    Sn Karabük düşmanı, sanki mamul borçlarını ödemiş gibi bugün bir de zam yapmışlar. Dostlar alışverişte görsün. Biz yüksek fiyattan da satıyoruz bakın demek için. Bu fellah zihniyeti ne zaman geldi bu ticari ekibe bilmiyoruz ki. Amca da öbürü de o yöneticileri çok sever am. Daha ne istesinler. İpler elde oynat babam oynat. Ne yaparlarsa yapsınlar eyvallah diyen yöneticiler bunlar. Yeter ki o koltuklarda otursunlar. Başlarını yastığa rahat koyarlar mı bilinmez ama kul hakkı denen de bir şey var.

  8. karabük düşmanı

    KUL HAKKI YEMENİN HESABININ BU DÜNYADA SORULMASI VARSA CEZASININ DA BU DÜNYADA VERİLMESİ GEREK SAYIN HİSSEDAR.ÖBÜR ALEMDE İLAAKİ SORULACAK .VASIFSIZ YÖNETİCİYİ ANCAK KARDEMİR GİBİ İLK AMACI KAR ETMEK DEĞİL ,HAKİM ORTAKLARINA KAR ETTİRMEK OLAN ŞİRKETLERDE GÖRÜRSÜN.KARABÜK KAMUOYUNUN YOLBULAN VE SAZ ARKADAŞLARINA ÇAĞRI YAPIN HİSSEDARLARA , TOPLAYIN ARKADAŞIM BORSADA İŞLEM GÖREN HİSSELERİ SADECE SİZİN OLSUN KARDEMİR DİYE BASKI YAPMASI GEREK.O ZAMAN NE HALT EDERLERSE ETSİNLER..HERHALDE BİRBİRLERİNİ YERLER O ZAMAN.GERÇİ NE YERLERSE YESİNLER KARDEMİR HİSSEDARLARININ HAKKININ YEMEYİ BIRAKSINLAR DA.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi Çocuk Zirvesi’ne damga vurdu

Yayın: 26.04.2024 15:31
Paylaş:
A+ A-

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde “Geleceğin Dünyasında Çocuk ve Çocukluk” temasıyla düzenlenen 1. ‘Çocuk Zirvesi’ yoğun ilgi gördü.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Gazi Mecliste TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, akademisyenler ve davetlilerin katılımları ile gerçekleştirilen ilk Çocuk Zirvesi’ne Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençleri damga vurdu.

Zirvenin açılışında sahne alan Safranbolu Hasan Doğan Çocuk Evleri Sitesi gençlerinin müzik dinletisi katılımcılar tarafından büyük beğeni aldı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, konuşmasında gençlerin sergilediği müzik dinletisinden övgü ile söz ederek tebrik etti ve gençlerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Karabük İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ise Karabük’e ve gençlere sundukları imkanlardan dolayı Bakan Göktaş’a teşekkür ederek, 2023 yılında Karabük Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü oturarak voleybol takımının süper lige çıktığını ve bu yıl EuroLeag’de mücadele edeceğini ifade ederek üzerinde isminin yazılı olduğu takımın formasını takdim etti.