Her Telden (20.Mart.2019)

Her Telden (20.Mart.2019)

Yayın: 19.03.2019 20:33 |Güncelleme: 20.03.2019 08:11
Paylaş:
A+ A-

CHP’NİN, 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANI ADAYI SAYIN MUHARREM İNCE,DÜN YENİCE VE SAFRANBOLU İLÇELERİNDE KONUŞTU VE SALVOLAR
CHP’NİN 24 Haziran günü yapılan Seçimlerde CUMHURBAŞKAN Adayı olan,Yalova eski Milletvekili Sayın MUHARREM İNCE,dün YENİCE ve SAFRANBOLU İlçelerinde CHP-İYİ Parti Seçim İşbirliği Belediye Başkan Adaylarına destek verdi.
Mevcut İktidarı topa tuttu Sayın MUHARREM İNCE..
Gerek YENİCE İlçesinde,gerekse SAFRANBOLU İlçesinde gerçekten kalabalık kitlelere hitap eden Sayın MUHARREM İNCE “PATATES/SOĞAN TANZİM SATIŞLARINA..” ciddi eleştiriler getirdi.
“BUNLAR VARLIK KUYRUĞUYMUŞ,DUYDUNUZ MU..” diye sordu.
Sayın MUHARREM İNCE Ülkenin son yıllarda ÜRETİMİ TAMAMEN UNUTTUĞUNU söyledi ve “TÜM GIDA MADDELERİNİN DIŞ ÜLKELERDEN ALINDIĞINI,ORALARA DÖVİZ VERİLDİĞİNİ..” anlattı..
Bu arada KARABÜK’E GELMEYİŞİ İLGİNÇ KARŞILANDI..
Kimi çevreler “Sayın MUHARREM İNCE’NİN KARABÜK’E GELEREK CHP-İYİ PARTİ ADAYI İÇİN OY İSTEMEYİŞİ ,Sayın DURSUN ALTIPARMAK’IN OYLARINI ARTTIRIR,AK PARTİ’DEN GELECEK OYLARI,DİĞER PARTİLERDEN GELECEK OYLARIN ÖNÜNÜ AÇAR..” gibi değerlendirmeler yaptılar..
CHP,CUMHURBAŞKANI ADAYI Sayın MUHARREM İNCE oldukça büyük ilgi gördü ve kendisine CHP Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY,CHP Karabük İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR gezisi boyunca eşlik ettiler..
Sayın MUHARREM İNCE dün geldi konuşmalar yaptı ve gitti..

GEÇTİĞİMİZ GÜN “SALI GÜNÜ YAPILACAK TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİ SONUÇLANABİLİR..” ŞEKLİNDE YAZMIŞTIK,AYNEN ÖYLE OLDU..
Geçtiğimiz günü “SALI GÜNÜ, TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNE DEVAM EDİLECEK.BU GÖRÜŞMELERDE SONUCA ULAŞILABİLİR..” gibi bir yazımız olmuştu.
AYNEN ÖYLE OLDU.
KARDEMİR İşvereni ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası “ÇOK/ÇOK GÜZEL BİR SÖZLEŞME İMZALADILAR..” ve en önemlisi TARİHİ HADDANE MEYDANINDA KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ,Başkanvekili Sayın ÖMER FARUK ÖZ hazır bulundular.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Genel Başkan Yardımcıları Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL,Sayın FERHAN ÖNER ve Karabük Şube Yetkilileri hazır bulundular.
HADDANE TOPLANTISINDA İşveren kesiminden Sayın ÖMER FARUK ÖZ bir konuşma yaparak “ KARABÜK’ÜN EN ÇOK NESİNİ SEVİYORSUN DİYE SORDUKLARINDA,KARDEMİR İŞÇİSİNİ DİYE CEVAP VERİYORUM..” dedi.
KARDEMİR’İN yaptığı teknolojik atılımlardan söz etti.
Daha sonra kürsüye gelen KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ işçinin “KAMİL BABA SLOĞANLARI..” ile kürsüye geldi ve “BU CAN BU BEDENDE OLDUĞU MÜDDETÇE SİZE MANEVİ BABALIK YAPMAYA DEVAM EDECEĞİM..” dedi.
Sayın KAMİL GÜLEÇ yaşanan tarihsel süreci kısaca anlattı.
İşçinin sevgi gösterileri ile kürsüden indi..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ VE GENEL BAŞKAN YARDIMCILARI SAYIN ALTUN,SAYIN AKYEL,SAYIN ÖNER..
Dün KARDEMİR İşvereni ile çok güzel bir Sözleşmeye imza atan ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu Üyeleri,Genel Başkan Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,Genel Başkan Yardımcıları Sayın BAYRAM ALTUN,Sayın RECEP AKYEL ve Sayın FERHAN ÖNER çok mutlu bir görüntü içindelerdi
HADDANE MEYDANI TOPLANTISINDA çok mutlu,çok gururlu,çok sevinçli bir tablo sergiledi ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Yönetim Kurulu Üyeleri ve bunda da hakları olsa gerektir.,
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ’TEN sonra kürsüye gelen ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ işçinin yoğun tezahüratları arasında konuşma yaptı.
“ALIN TERİNİ-AKIL TERİ İLE BULUŞTURDUK..” diye Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,işçinin “İŞÇİ KARDEMİR EL/ELE SLOGANININ..çok haklı olduğu mesajlarını verirken “ÇOK KOLAY,ANCAK,.ÇOK GÜZEL BİR SÖZLEŞMEYE İMZA ATILDIĞINA..” vurgu yaptı.
2018 YILININ ÇOK VERİMLİ GEÇTİĞİNE İŞARET ETTİ..
Bu verimliliği sözünü 2 yıl önce ki SÖZLEŞME Törenine bağlayarak “SİZDEN O ZAMAN BİR SÖZ İSTEMİŞTİM,BENİ MAHÇUP ETMEDİNİZ VE O SÖZ DOĞRULTUSUNDA ÇOK VERİMLİ ÇALIŞMALAR YAPTINIZ,2018 YILI REKORLAR KIRDINIZ..” anlamında görüşler dile getirdi..
KARDEMİR ve ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI DÜN ÇOK MUTLU TABLOLAR VERDİ.

SİYASİ PARTİLERİN “DEĞİŞTİRME BİRLİKLERİ NİSAN AYI İÇERİSİNDE ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRACAKLARDIR..” VE HAREKETLENMELER..
YEREL SEÇİM hayhuyu içinde SİYASİ PARTİLERİN “DEĞİŞTİRME BİRLİKLERİ..” pek dikkat çekmiyor,ancak,NİSAN AYINA hazırlık yapan geniş çevreler var,bunu iyi bilin.
GENEL MERKEZLER bağlamında temas kuranlar var.
Kimse/kimsenin hakkını yemesin sakın,bu tür çalışmalar hemen/hemen tüm partilerde var,bunların yanı/sıra SEÇİM SONUÇLARINA göre yeni SİYASİ PARTİLERİN kurulması gibi beklentilerde var.
Zaten,bu gibi konularda en belirleyici olan unsur SEÇİM SONUÇLARI olacak elbet ve MEVCUT Siyasi Partiler içinde ki DEĞİŞTİRME BİRLİKLERİ ile SEÇİM SONUÇLARINA göre yeni Siyasi Partilerin kurulması ihtimali gündem de.
NİSAN AYI BELEDİYE BAŞKANI BELLİ OLACAK,O TAMAM.
Esas NİSAN AYI içinde Siyasi Partilerin YENİ YÖNETİM KADROLARI DA BELLİ OLABİLİR,bunun için çok radikal girişimler yapan isimleri biliyoruz ve çalışmalarını yoğun biçimde sürdürüyorlar..
İLKBAHAR BU ANLAMDA HAYLİ BEREKETLİ GELECEK KARABÜK’E..

GEÇTİĞİMİZ GÜN,AKBANK YANINDA Kİ GELENEKSEL YERİMİZDE AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ VE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İLE SOHBET ETTİK..
Geçtiğimiz günü,AKBANK yanında ki geleneksel yerimizde AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ve Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL ile oturduk uzunca bir süre sohbet ettik.
Karabük Çevre Derneği Başkanı Sayın BÜNYAMİN COŞKUN’UN Bürosuna uğramışlar,bizi görünce sağolsunlar oturdular ve kalabalık bir gurup ile birlikte sohbet ettik.
Bir süre öncesinde de Sayın RAFET VERGİLİ’NİN Basın Toplantısı sona ermişti,O Toplantı ile ilgili de bilgiler aldılar,dile getirilen iddiaları hem bize,hem kendi guruplarında ki arkadaşlarına sorup öğrenmeye gayret ettiler.
Daha sonra da Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL seçimi kesinlikle kazanacağını söyledi ve Sayın VERGİLİ’NİN söylemlerini “GİDER AYAK SON ÇABALAR OLARAK..” değerlendirdiğini söyledi.
Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ve Sayın CUMHUR ÜNAL çok iddialılar..
Karabük’ü 7-0 kazanacaklarına işaret ediyorlar..
Sayın BURHANETTİN UYSAL,AK Parti içerisinde en küçük bir bölünme,kopma,dağınıklık olmadığının,özenle,özellikle altını çizdi ve bizim bu yönlü yazılarımızı doğru bulmadığını söyledi.
Bize böyle bir tablo olduğunu söyleyenler de AK Partili aslında.

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ,BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VE ESKİ AKBANK YANI VE BİR ANDA MİTİNG ALANINA DÖNEN O CİVAR,SOHBETİMİZ..
Geçtiğimiz gün,eski AKBANK yanında otururken,AK Parti Milletvekilleri Sayın CUMHUR ÜNAL,Sayın NİYAZİ GÜNEŞ ile Belediye Başkan Adayı Sayın BURHANETTİN UYSAL geldiler yanımıza.
Bir ziyaretten dönüyorlarmış,geldiler,oturduk sohbet ettik.
Belediye Başkan Adayı Prof.Dr.Sayın BURHANETTİN UYSAL sohbet sırasında “KARABÜK HAVAALANI MUTLAKA GERÇEKLEŞECEK.BUNA KİMSE ENGEL OLAMAZ.GÖRECEKSİNİZ..” dedi.
Sayın RAFET VERGİLİ’YE göndermeler yaptı.
Daha sonra da “Sayın VERGİLİ,AYLARCA BENİ ELEŞTİRDİ,SES ÇIKARTMADIM.BAKTIM ELEŞTİRİLERİNİN ARDI/ARKASI KESİLMİYOR CEVAP VERMEYE BAŞLADIM..” gibi yaklaşımlar getirdi.
AK Partililer gelince,zaten kalabalık bir gurup olarak O ziyaretten dönüyorlarmış,eski AKBANK yanı ve KARES girişi bir anda MİTİNG ALANINA döndü,büyük bir kalabalık birikti orada.
Gelen hemen herkesle tek/tek ilgilendiler..

YEREL SEÇİMLER VE “SİYASETİN ACIMASIZ YÜZÜ..” GENÇLİK/SPOR BAKANI’NIN ZİYARETİ, BELEDİYE BAŞKANI’NA FAKS İLE DAVETİ VE KIRGINLIK
Dün GENÇLİK ve SPOR Bakanı Sayın MEHMET MUHARREM KASAPOĞLU dün Karabük’e geldi ve öncelikle SPORCU FABRİKASI’NIN açılışını yaptı daha sonra Bakanlığı ile ilgili bir dizi açılışa katıldı,gezilerde,temaslarda bulundu.
SPORCU FABRİKASI noktasında Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN çok büyük çabaları olmuştu,AK Parti İl Başkanı olarak Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN unutulmaz katkıları olmuştu ve en önemlisi O TESİSİN YAPILDIĞI YERİ Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ temin etmişti.
Belediye ile ilgili tüm işlemler,yerin tahsisi Sayın RAFET VERGİLİ tarafından yapılmış,karşılanmıştı,yani yükün en ağır bölümünü üstlenmişti Sayın VERGİLİ ve kendisini bu ziyaret nedeni ile hayli kırgın,hayli tepkili gördük.
“ BU,SİYASETİN HOŞ OLMAYAN YÜZÜN HERHALDE..” diyor Sayın RAFET VERGİLİ ve “BAKANIN GELİŞİ,BANA AKŞAM 21.10 SULARINDA BİR FAKS İLE HABER VERİLDİ.BÜROKRASİ DE FAKS İLE DAVET BU ETKİNLİĞE GELMEYİN ANLAMI TAŞIR..” görüşlerini dile getiriyor.
“ŞİMDİ DÜŞÜNÜN,HİÇBİR KATKISI OLMAYANLAR,BU AÇILIŞI YAPACAKLAR.YERİN BÜTÜN PROSEDÜRLERİNİ TAMAMLAYAN BANA HABER GECE YARISI VERİLİYOR.ONU DA FAKS ÇEKEREK YAPIYORLAR.BİLMİYORUZ BELKİ Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’E Sayın TİMURÇİN SAYLAR’A BİR KURU TEŞEKKÜR EDERLER Mİ..?” gibi yaklaşımlar getirdi.
Sayın RAFET VERGİLİ hayli üzgün,hayli kırgın geldi bize..
“BU YATIRIMI BİLMEYENLER,EN UFAK BİR KATKISI OLMAYANLAR AÇILIŞ YAPACAKLARMIŞ.İŞİ GERÇEKLEŞTİRENLERE KARŞIDA ÇOK HOYRAT BİR TUTUM TAKINILACAK/TAKINILIYOR..” yakınmalarını dile getirdi.
Bunu, “SİYASETİN HOŞ OLMAYAN YÜZÜ..” şeklinde tanımladı Sayın VERGİLİ.

SAYIN RAFET VERGİLİ’YE “GERÇEKTEN KOMÜNİST OLDUĞUNU SÖYLEYEN GENÇ OYUM SİZE DEDİ Mİ..?” DİYE SORDUK VE O GENCİN AİLESİ..
Karabük Belediye Başkanı ve MHP Başkan Adayı Sayın RAFET VERGİLİ,geçtiğimiz gün yaptığı Basın Toplantısında “PAZAR YERİNDE GENÇ BİR KARDEŞİMİZ BANA GELDİ VE BAŞKAN BEN KOMÜNİST GÖRÜŞLÜ BİR İNSANIM,AMA BU SEÇİMDE OYUM SİZE DEDİ..” gibi bir açıklama yapmıştı.
Sayın RAFET VERGİLİ, şaka mı yapıyor yoksa,diye kendisine sorduk olayı “AYNEN DOĞRU..” dedi ve olayın bir adım daha ötesini anlattı ve “BU GENÇ TUNCELİ’NİN OVACIK İLÇESİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI’NIN YEĞENİYMİŞ.BANA ANLATTI..” dedi.
İyi de size oy vermesi nedir falan diye sorduk “BAŞKAN SENDE AMCAM GİBİ BELEDİYEYİ RANT ARACI GİBİ GÖRMÜYORSUN,HAK YEMİYOR ,HUKUKU ÇİĞNEMİYORSUN,DÜRÜST BİR YÖNETİM GÖSTERİYOR,FAKİR/FUKARAYI ,GARİP/GURABAYI EZDİRMİYORSUN,O YÜZDEN OYUM SENİN..” demiş O genç
Ve Sayın RAFET VERGİLİ,bunları söyledikten sonra “PKK, O BELEDİYE BAŞKANI’NI ADAYLIKTAN ÇEKİL DİYE TEHDİT ETMİŞ.GERÇİ ÇEKİLMİYORMUŞ,AMA ÇOK ÜZÜLDÜM VALLAHİ..” gibi görüşler dile getirdi..
Gerçekten çok/çok enteresan,ilginç bir olay değil mi..?

CHP-İYİ PARTİ KARABÜK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN DURSUN ALTIPARMAK “KIT İMKANLAR, FAKAT,MÜTHİŞ, BİREYSEL PERFORMANS..”
CHP-İYİ Parti Seçim İttifakı Karabük Belediye Başkan Adayı Sayın DURSUN ALTIPARMAK,kıt imkanlarla,ancak,müthiş bir BİREYSEL PERFORMANS ile çalışıyor ve ilk zamanlar kendisini pek hesaba katmayanlar,artık,”POTAYA GİRDİ..” gerçeğini dile getiriyorlar.
ÇOK GENİŞ BİR KESİMDEN DESTEK ALIYOR..
Örneğin,Siyaseti iyi izleyenler “AK PARTİ TABANINI MATKAP GİBİ OYUYOR,PARTİ TABANINDA Kİ ESKİ AP-DYP-ANAP ÇİZGİSİNDE OLANLAR İÇİN ADETA BİR ÇEKİM MERKEZİ HALİNE GELDİ..” diyorlar..
Sayın DURSUN ALTIPARMAK müthiş bir Siyasal çalışma yapıyor,insanlara karşı çok samimi davranıyor,çok geniş bir kesimi hısımı/akrabası ile isim/isim biliyor..
CHP’LİLERİ KONSOLİDE ETMEYE ÇALIŞIYOR..
Düne kadar şans tanımayanlar,şimdi,potaya girdiğini kabul ediyorlar.

3 kişi görüş bildirdi

  1. Gönderen

    Birol Mutlu diye bir vatandaş Kardemir’in %7,87’sini satın almış. Kim bu vatandaş acaba? Borsa oyuncusu mu yoksa Kardemir’de kalıcı bir yatırımcı mı?…

  2. CHP Seçmeni MİLLET ittifakında

    Belediye seçimleri ülkenin genel siyaset dengeleri açısından bakıldığında “genel seçim” mantalitesine dönüşmüştür…Bir tarafta ülkeyi bu kadar kötü yöneten bir iktidar cumhur ittifakı ,diğer tarafta da Millet ittifakı..Dursun Altıparmak ,CHP tabanının oyunu elbette alacaktır ve de almalıdır…CHP içersinde kendisini gerçekten istemeyen,kızan çok önemli bir sayıda da partili olduğu da doğrudur…Girilen seçimin önemine binayen CHP seçmeni millet ittifakı olmanın taşıdığı sorumluluğunuda tahlil etmektedir….Kimsenin şüphesi olmasın ki CHP’liler bu seçimde oylarını MİLLET İTTİFAKI bilincinde kullanacaktır….

  3. tarkan

    tonyukuk isimli çekirge nerde acaba ?
    kardemire sallayıp dururdu …nefesi kesildi galiba .. Şu işverenimizin ve sendikamızın birlikteliği hep kaşındırmıştır onu ….. belkide öldü,
    öldü ise fatiha okuyam .

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Enuygun’da doğa otellerine talep yüzde 116 arttı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 04:48
Paylaş:
A+ A-

İSTANBUL (AA) – Enuygun'un verilerine göre doğa otellerine talep son bir ayda bir önceki aya göre yüzde 116 artış gösterdi.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, en çok rezervasyon yapılan bungalov otellerin olduğu ilk 5 destinasyon Sapanca, Rize, Ağva, Olimpos ve Fethiye oldu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Enuygun Otel İş Geliştirme Müdürü Ferhat Uyanık, şehir hayatına kısa bir mola vermek isteyen seyahatseverlerin doğada vakit geçirmek için doğa otellerine yöneldiğini belirtti.

Doğa konseptindeki otellerin hafta sonu ve resmi tatilleri için akla gelen ilk seçenekler arasında yer aldığını aktaran Uyanık, “Bu durumda konseptin her geçen gün popülerleşmesini sağlıyor.” değerlendirmesinde bulundu.

Uyanık, doğa otellerinin uzun yıllar popülerliğini sürdüreceğini düşündüğünü vurgulayarak, şunları kaydetti:

“Artık çok farklı segmentte doğa oteli seçeneği var. Konforlu ve keyifli bir tatil yapmak isteyenler bir glamping tesisini tercih ederek hem doğa içinde vakit geçirebiliyor hem de konfordan ödün vermiyor. Ya da bulundukları şehirden çok uzaklaşmadan kısa bir tatil yapmak isteyen seyahatseverler günümüzde şehirlerine yakın bir konumda otellere ulaşabiliyor. Bu da bizlere doğa otellerinin popülerliğinin kısa süreli bir yükselişten ziyade kalıcı bir tercih olacağını gösteriyor.”

Enuygun üzerinden otel rezervasyonu yapmak isteyenler, “OTEL2024” koduyla 8 bin TL'ye varan anında indirimden yararlanabilecek.