Her Telden (21 Ocak 2021)

Her Telden (21 Ocak 2021)

Yayın: 20.01.2021 22:35
Paylaş:
A+ A-

KARABÜK İL DERNEKLER MÜDÜRÜ Sayın ERDAL GÜLER “KARABÜK GENELİNDE 748 AKTİF DERNEK VAR VE BU SAYI HAYLİ YÜKSEK..” DİYOR
Dün Karabük İL DERNEKLER Müdürü Sayın ERDAL GÜLER’İ aradık telefonla ve bir süre sohbetimiz oldu, Sayın GÜLER Karabük genelinde 748 AKTİF DERNEK bulunduğunu söylüyor.
KOMŞU İLLERE GÖRE HAYLİ FAZLA DERNEĞİMİZ VAR diyor.
Karabük bu anlamda hayli aktif bir yer olarak görülüyor.
İl Müdürü Sayın ERDAL GÜLER ayrıca “KOMŞU İLLERE GÖRE,NÜFUS BAZINDA DA DERNEK SAYIMIZ HAYLİ FAZLA.. KARABÜK NÜFUSUNDAN DAHA FAZLA NÜFUSA SAHİP İLLER DE BİLE BU KADAR FAZLA DERNEK YOK..” diyor.
Size göre BU KARABÜK’ÜN KATILIMCI-SOSYAL BİR anlayışa sahip olduğunu gösterir mi, SİVİL İRADENİN ÖRGÜTLENME sosyolojisini ifade eder mi,ne dersiniz.
İl Müdürü Sayın ERDAL GÜLER,önümüzde ki günlerde, derneklerin denetimlerinin yapılacağını da söylüyor ve aktif 748 Dernek az değil elbet ve 248 bin toplam nüfusa göre 748 Dernek hayli yüksek.
Demek Karabük’te binlerce kişi DERNEK ÜYESİ ve katılımcı.
Ancak ; DERNEK YÖNETİMLERİ ne denli faal çalışıyorlar,o başka.
748 AKTİF DERNEĞİN Başkan ve Yönetimleri ne denli faal çalışıyorlar..?

KARDEMİR KARABÜKSPOR ÜYESİ OLAN KARDEMİR ÇALIŞANLARI,KULÜP ÜYELİĞİNDEN İHRAÇ EDİLDİLER Mİ,TEBLİGAT YAPILDI MI VE TÜZÜK..
Birkaç gündür Karabük Kamuoyu KARDEMİR KARABÜKSPOR üzerinde hayli duyarlı bir tutum sergiliyor, bunun temelinde VERGİ ve SGK BORÇ YAPILANDIRMASI var elbet.
KARDEMİR KARABÜKSPOR’UN KURTARILMASI VAR..
Konu bu aşama da olunca, gündeme KARDEMİR ÇALIŞANLARININ KARABÜKSPOR ÜYESİ OLUP/OLMADIKLARI DA gündeme geliyor,doğal olarak ve İl Dernekler Müdürü Sayın ERDAL GÜLER ile görüşürken,aklımıza geldi,bu konuyu da sorduk.
Sayın ERDAL GÜLER,bir insanın DERNEK ÜYESİ olurken de,Dernek ÜYELİĞİNDEN çıkartılırken de “KENDİSİNE TEBLİGAT YAPILMASI GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ..”,böyle bir tebligat yapılmadı ise Üyelikten çıkartma olayı geçersizdir anlamında bilgiler verdi.
Sayın ERDAL GÜLER’İN verdiği bu bilgiyi,ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Karabük ŞUBE Başkanı Sayın ULVİ ÜNGÖREN’E sorduk “ÇALIŞANLARA BÖYLE BİR TEBLİGAT GELDİ Mİ ?” diye,”BÖYLE BİR TEBLİGAT GELEN İŞÇİ DUYMADIM..” dedi.
Sayın ULVİ ÜNGÖREN ayrıca “MEVCUT TÜZÜK GEREĞİ,KARDEMİR ÇALIŞANLARINI ZATEN İHRAÇ ETMELERİ MÜMKÜN DEĞİL.KARDEMİR ÇALIŞANI,KARABÜKSPOR’UN DOĞAL ÜYELERİ, İHRAÇLARI MÜMKÜN DEĞİL..” anlamında ifadeler kullandı.
KARDEMİR KARABÜKSPOR,KARABÜK GÜNDEMİNDE ARTIK.

AK PARTİ’NİN KURULUŞ YILLARINDA,PARTİNİN YÖNETİMLERİNDE BULUNMUŞ BİR İSİM “Sayın ERSÖZ’ÜN İL YÖNETİMİNDE KİMLER VARDI…?”
AK Parti,20 Ocak günü yaptığı İl Kongresi “TARİHİ NİTELİKTE BİR KONGRE OLARAK GÖRÜLMELİ..”,tarihi nitelikte derken,Kongre öncesinde yaşanan gelişmeleri anlatmak istiyoruz elbet.
AK Parti üzerinde ETKİLİ/YETKİLİ bütün unsurlar “Sayın İSMAİL ALTINÖZ TEK ADAY OLARAK KONGREYE GİRECEKTİR. BU YÖNDE BİR KARAR ALINDI..” şeklinde ki görüşlerini,tek/tek açıkladılar,Kamuoyu’na duyurdular.
Ama,Sayın BÜLENT ERSÖZ çıktı ve “BEN,HAZIRLADIĞIM veya HAZIRLAYACAĞIM İL YÖNETİM LİSTESİ İLE BİRLİKTE,İL BAŞKAN ve İL YÖNETİM KURULU’NA ADAYIM..” açıklaması yaptı.
Bu açıklama Parti içerisinde ciddi bir tedirginlik ve hareketlenme yaşanmasına yol açtı ve en sonunda Sayın BÜLENT ERSÖZ bir biçimde İKNA EDİLDİ ve adaylıktan çekildi,bu arada Kendisine yapılan İL YÖNETİMİNDE BAZI ARKADAŞLARINLA BİRLİKTE YER AL/YER ALIN önerilerini de kabul etmedi deniliyor
Böyle bir öneri yapılmış galiba Sayın BÜLENT ERSÖZ’E kabul etmemiş..
Veya birlikte yola çıktığı arkadaşları ile KABUL ETMEMİŞLER..
Dün,AK Parti’nin KURULUŞ YILLARINDA Yönetimlerde görev almış, şu an hiçbir Siyasi çalışma içerisinde olmayan bir Kardeşi gördük ve bize “BEN Sayın BÜLENT ERSÖZ’ÜN İL YÖNETİM KURULU LİSTESİNDE KİMLER VARDI,ÇOK MERAK EDİYORUM..” dedi ve kendisine de bu yönde bir öneri yapılmış.
“O KURULUŞ YILLARININ HEYECANLI İSİMLERİ VARDI GALİBA..” dedi.

CHP BATI KARADENİZ BÖLGE TOPLANTISINA KARABÜK-BARTIN-KASTAMONU-ZONGULDAK MİLLETVEKİLLERİ VE İL YÖNETİCİLERİ KATILIYOR..
CHP Batı Karadeniz İlleri Bölge Toplantısı,bugün Safranbolu’da yapılacak,önce “KARABÜK DURURKEN,NEDEN SAFRANBOLU..” diye soranların olduğunu çıtlatalım,daha sonra da Karabük Milletvekili Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’UN katılıp/katılmayacağının merak edildiğin söyleyelim.
Bilindiği gibi Sayın HÜSEYİN AVNİ AKSOY’UN, Sayın MUHARREM İNCE ile birlikte hareket ettiği yazılıp/çiziliyor ve CHP’DE gedik açmaya yönelik bu tür haberlere,kendisinden de bir yalanlama gelmedi henüz.
Bu arada,biz görmedik gerçi,ama,AK Parti Karabük İl Başkanı Sayın İSMAİL ALTINÖZ kendi sosyal paylaşım sitesinden CHP Genel Başkanı Sayın KEMAL KILIÇDAROĞLU hakkında eleştirel görüşler dile getirmiş galiba.
CHP İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR,bu açıklamalara ,bu görüşlere cevap veriyor ve “KÖTÜ SÖZ SAHİBİNE AİTTİR..” diyor,sonra da Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı’nın “SİYASİ HAYATINI CHP’NİN KURTARDIĞINI..” söylüyor.
Bilindiği gibi,Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN için,bir dönem Gazeteler de “ARTIK MUHTAR BİLE OLAMAZ..” şeklinde manşetler atılırken,CHP Meclis bünyesinde yaptığı girişimlerle,bu manşetleri çöpe atan sonuçlar almıştı,CHP İl Başkanı Sayın ÇAKIR bunlara değinmiş.
CHP Bugün hayli hareketli bir gün yaşayacak gibi görünüyor..

ÇANKIRI-TOKAT GİBİ İLLERİN ORTASINDAN GEÇEN AKARSULAR BİBLO GİBİ BİR GÖRÜNTÜ ALMIŞ, YA KARABÜK ARAÇ ÇAYI NE ALEMDE ACABA
Son günlerde ÇANKIRI-TOKAT gibi İllerden haberler geliyor ve bu Kentlerin ortasından geçen AKARSULAR DÜZENLENMİŞ,ortaya BİBLO GİBİ görüntüler çıkmış, O AKARSULAR ile etrafları tertemiz bir görüntü almış.
KARABÜK ARAÇ ÇAYI,YENİCE IRMAĞI NE OLACAK..?
Düzenleme için PROJE İHALESİ yapıldığını biliyoruz,yapılan ihaleyi alan Firma projeleri mutlaka hazırlamıştır ve DSİ Genel Müdürlüğü’ne teslim etmiştir,olayı o tarafı tamam..
Peki O PROJELERİN UYGULAMASI NE OLACAK,İHALE YAPILACAK MI..?
KENT ORMAN Pislik içerisinde,ARAÇ ÇAYI tam anlamı ile rezalet..
KARABÜK YAŞAYANLARI Allah‘ın bahşettiği bu güzellikleri pislemiş iyi mi..?

MHP İÇERİSİNDE UZUN YILLAR ÖNEMLİ GÖREVLER ÜSTLENMİŞ BİR KARDEŞİMİZLE AYAK ÜZERİ SOHBET ETTİK VE “TEK ADAYLI KONGRELER..”
Dün sabah Büroya gelirken, MHP İçerisinde uzun yıllar aktif görev yapmış bir Kardeş ile ayak üzeri lafladık/sohbet ettik,bir ara AK Parti İl Kongresine getirdi sözü “ŞİMDİ MODA,TEK ADAYLI KONGRELER…” anlamında sözler etti.
Hatta “ÇEVREMDE Kİ AK PARTİLİ ARKADAŞLAR, BANA BAK SİZİN İL KONGRESİ’NDE CESARET EDEMEDİĞİNİZİ,AK PARTİ DE Sayın BÜLENT ERSÖZ YAPIYOR FALAN GİBİ TAKILIYORLARDI…” dedi.
Sonra da “GÖRDÜK İŞTE,BASKI İLE TEK ADAYLI KONGREYE DÖNDÜLER..” dedi ve bu manada “İYİ PARTİ MÜTHİŞ BİR İŞ YAPTI.HATTA İYİ PARTİ DELEGELERİ,ATAMAYA KARŞI ÇIKMAK İÇİN,İÇLERİ KAN AĞLAYARAK, ATAMA İL BAŞKANI DEĞERLİ DOSTUM KENAN KARABACAK’A OY VERMEDİ..” falan dedi.
Sayın KENAN KARABACAK’IN İl Kongresini kaybetmesini İYİ Parti delegelerinin “ATAMAYA KARŞI,DEMOKRATİK TAVIRLARINA..” bağladı ve bu noktada da Sayın KENAN KARABACAK’IN tutumunu takdir ettiğini söyleyerek “HELAL OLSUN BAK PARTİSİNDE SAMİMİYETLE DEVAM EDİYOR..” dedi.
MHP’Lİ olan,MHP içerisinde uzun yıllar görev yapmış olan o Kardeş “BİZ KONGRELERDE BİR/BİRİMİZE KARŞI EN AĞIR MÜCADELEYİ VERİR ,DAHA SONRA, PARTİ İÇİN OMUZ/OMUZA MÜCADELE EDERDİK. ŞİMDİ PARTİLİLERİN O DEMOKRATİK HAKLARI ELLERİNDEN ALINDI..” dedi.
“PARTİ İÇİ DEMOKRATİK HAKLARI ELLERİNDEN ALAN PARTİLİLERİN DE,PARTİYE BAĞLARI ZAYIFLIYOR VE O ZAMAN DA İNSANLARIN SİYASETTE Kİ,DAĞILMALARI SÜRECİ BAŞLIYOR..” şeklinde çok önemli değerlendirmeler yaptı.
Sabah/sabah keyifli bir ayak üzeri sohbetimiz oldu yani.
Özetlersek “PARTİLERDE TEK ADAY MODASI BAŞLADI..” dedi.
Özellikle “CUMHUR İTTİFAKI PARTİLERİNDE DURUM BU..” ifadesinde bulundu.

KARDEMİR İŞVERENİ İLE ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI ARASINDA DEVAM EDEN TOPLU İŞ SÖZLEŞME GÖRÜŞMELERİNDE ; “ÜCRET MADDELERİ…”
KARDEMİR İşvereni ile ÖZÇELİK-İŞ Sendikası arasında devam eden TOPLU İŞ SÖZLEŞME görüşmelerinde,
İdari Maddelerde,her zaman olduğu gibi bir sıkıntı çıkmadı ve bu maddeler anlaşılarak geçti.
Şimdi sıra ÜCRET MADDELERİNDE..
KARDEMİR Yönetim Kurulu 22 Ocak günü toplanıyormuş galiba ve bu toplantı da TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ için Genel Müdür,Genel Müdür Yardımcılarını,yani İDARİ KADROLARA sorumluluk verilebilir gibi bir görüntü var.
İDARİ KADROLAR ile SENDİKAL KADROLAR arasında süregelecek toplantılar sonucunda KARDEMİR YÖNETİM KURULU’NUN son kararı vereceği gibi bir beklenti var ÖZÇELİK-İŞ Sendikası tabanında..
Bilindiği gibi KARDEMİR 2020 Yılının İLK ÜÇ ÇEYREĞİNİ zarar eden bilançolarla kapatmıştı,DÖRDÜNCÜ ÇEYREKTE birden fiyatlar ve satışlar çok yükseldi ve bu konulara yakın kaynaklar “SON SATIŞLAR BÜTÜN BİLANÇOLARI ARTIYA ÇEVİREBİLİR.2020 40-50 MİLYON KAR İLE KAPANABİLİR..” diyorlar..
TOPLU İŞ SÖZLEŞMESİ NASIL BİTER ACABA..?
Geçtiğimiz yılları hatırlayanlar vardır elbet..
Karabük Belediye Başkanı Sayın RAFET VERGİLİ’NİN çok aktif rol üstlenip çözdüğü SÖZLEŞMELER olmuştu, işçinin KAMİL BABA diye tezahürat yaptığı SÖZLEŞMELER olmuştu,Sayın MEHMET ALİ ŞAHİN’İN çözdüğü SÖZLEŞMELER olmuştu.
Bakalım bu SÖZLEŞME NASIL BİTİRİLECEK..?

KARABÜK’TE KORONAVİRÜS AŞI ÇALIŞMALARI BAŞARILI BİÇİMDE SÜRDÜRÜLÜYOR VE ŞU ANA KADAR 3 BİN CİVARINDA AŞI YAPILDI, VAKALAR
Karabük’te koronavirüs salgınına karşı AŞI ÇALIŞMALARI başladı ve İl Sağlık Müdürlüğü bu alanda aldığı önlemler,yaptığı çalışmalar sayesinde AŞI YAPILAN sayısı 3 binleri buldu.
ÖNCELİKLE SAĞLIK ÇALIŞANLARININ AŞILARI YAPILDI..
Hemen/hemen Sağlık Çalışanlarının tamamına yakınına AŞI YAPILDI..
YÜCEL HUZUREVİ çalışan ve kalanlarının AŞILARI YAPILDI..
BAKIMEVLERİ çalışanları ve kalanlarının AŞILARI YAPILDI..
Şimdi 90 YAŞ ÜZERİ insanlarımızın EVLERİNE GİDİLEREK aşıları yapılıyor ve bu konuda evlere gitme noktasında İl Sağlık Müdürü Dr.Sayın AHMET SARI ve mesai arkadaşlarının, bir dizi formaliteleri beklemeden, önlem alarak EVLER DE AŞI başlattıkları da gelen bilgiler arasında.
Öte yandan KARABÜK’TE bir aralar 300-500 civarına kadar çıkan KORONAVİRÜS VAKA Sayılarının,günlük 10-20 civarına kadar gerilediği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.
İl Sağlık Müdürlüğü,başta İl Müdürü Dr.Sayın AHMET SARI olmak üzere bütün çalışanları ile hummalı bir gayretin içerisinde görünüyorlar ve şu an itibarı ile gerek AŞI ÇALIŞMALARI,gerekse SALGININ AZALMASI bağlamında ciddi mesafeler alındı,başarılı çalışmalar yapılıyor.,.
İnşaallah bu illetten kurtulacağız.

HAYDAAA..! NE ZAMAN YAPILACAĞI, HENÜZ BELLİ OLMAYAN, KARABÜK TİCARET ve SANAYİ ODASI SEÇİMLERİ İÇİN KULİS YAPANLAR…
Bu Karabük çok enteresan bir yer,TİCARET ve SANAYİ ODASI Seçimi diye ortalıkta hiçbir TARİH YOK, BELİRTİ YOK,ancak,şimdiden KULİSE BAŞLAYAN çevreler var.
TİCARET ve SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu Başkanı Sayın MEHMET MESCİER bu işe,belirli baskılarla sokuldu,O zaman zaten kendisi böyle bir işe girmekten yana değildi ve yeniden bu göreve aday olmasını kimse beklemiyor.
Sayın MEHMET MESCİER YENİDEN ADAY OLMAZ GÖRÜŞÜ HAKİM.
O zaman şimdiden TİCARET ve SANAYİ ODASI için kulis çalışmalarına başlayan isimler var,ÖNCE KENDİ GRUBUMUZU garantiye alalım niyeti ile hareket eden isim/isimler var..
TİCARET ve SANAYİ ODALARI FONKSİYONER YERLER..
Kim,nerde,ne zaman,kiminle sorularını sormayın cevap vermemiz mümkün değil,ancak,henüz tarihi belli olmayan,orta yerde hiçbir seçim belirtisi olmayan TİCARET ve SANAYİ ODASI için kulis çalışmalarını başlatan/başlatanlar var.
Doğrusu ya biz hayret ettik.

10 kişi görüş bildirdi

  1. Anonim

    karabukte nufusun yuzde 90 ni merkez ve safranboluda yigilmis durumda diger ilceler ovacik eflani eskipazar yenice nufuslari gittikce azaliyor bunun onune gecilmelidir

  2. radar

    Kardemirin yerinde oturan sendikanın ( İŞ VERENİN TAPULU YERİ ) İŞÇİNİN TAM HAKKINI ALMASINI BEKLEMEK HAYAL.

  3. Çankırı Dere Kenarları

    Çankırı dere kenarlarının dan araba ile geçerken sadece estetik tasarımlı köprüleri, ve korkulukları ile ışıklandırması bile dikkat çekici. Karabük’te gerçekten suç gazetecilerde ce tv sahiplerinde hadi halk gezemiyor çıkamıyor emekli kesim internet kullanmıyor. Bari siz bunu yapmayın yönetici çıtasını yükseltin. Karabük’te.
    Televizyonlara, programlara gazetelerde çıkartmayın. çıkartırsanız da korkmadan eleştiririm kıyaslarım deyin daaa… Çankırı ne.. Karabük’ne…

  4. Bütçe

    Bütçede ulaşıma rekor pay ayrıldı… Karabük -Bartın tünelle geçiş duble karayolu başlar artık
    Karabük -Ankara Yüksek hızlı tren başlar artık…

  5. CHP GENEL MERKEZİ KARABUKE ONEM VERSIN

    Karabük CHP Ilce Başkanlıklarına bakıyoruz.
    Büyük bir kısmı yerlerde birebir halkı içi çalışan üç ilce başkanlığı var bunlardan birincisi eflani ikincisi ovacık üçüncüsü yenice diğer ilçeler ve merkez ilce dahil pasif durumda
    Safranboluda elif köse halkın içinde olmasa parti çalışıyor sanıyor ilce yöneticileri
    Daha köy ziyaretleri yapmayan emekli öğretmenler derneğine dönmüş safranbolu ilçe

    Ovacık üye çalışmalarını yapıyor VE halkın istek ce taleplerini birebir iktidar yetkilisine iletiyor.

    Eflani iyi bir muhalefet anlayışla halkın istek ve taleplerini dile getiriyor
    Inanıyorum ki bu iki ilce ilerleyen zamanlarda oylarını artırarak belediyeleri alacaktır.

    Yenice derinden giden bir çalışma içinde toparlayıcı tavrıyla hareket ediyor.

    CHP GENEL MERKEZİ LUTFEN BU ÜÇ ILÇE BAŞKANLIĞINA SAHIP CIKSIN

  6. Ahmet abide olmasa Karabük

    Çankırı dere kenarları diyen muhterem Karabükte Ahmet abi dışında basın masın yok varmı allaşkına onnarın tamamına yakını kapı kapı gezip dünyalık toplamayı gaztecilik sanıyolar.Ahmet abi bu işi bıraksın Karabük sağır dilsiz olur hiçbir meselesi dile gelmez Ahmet abi dışında Araç çayı filan diyen varmı

  7. Köylü

    Sabah gazetesinde Güngör Dikek in 21 ocakta yazdıklarının yarısını siz de yazabilseniz nasıl olur..

  8. Ahmet Beye Allah Uzun ömürler versin

    Ahmet Beye Allah uzun ömürler ve gönlüne göre versin. Benim bir yetkim olsa inan sadece o yazdı ve talep etti diye yine yapardım ilgilenirdim.
    Bu gazete ve medya alanında çalışmak çok önemli sahiplerinin de çalışanlarının da sorumluluğu büyük insanların algısı burada…
    Çıkaracaksın tv anlat dur hikayeyi… genç bir bakış açısı ile de program yatıracaksın, planlayacaksın, yetiştireceksin istihdam edeceksin staj yaptıracaksın, arkadaş tarafsız olur medyacılık medya sahibinin halk vatandaş olduğunu bilir. O yüzden Karabük’ün ilerleyememesi yatırımları gecikmesi kaynakların israf edilmesi, gelin 5 yıl yatması seçim zamanı bir hareketlik algı çalışması tamam . Bu yayın etik ilkesine sığmaz, gazetecilik demiyorum o meslek Hipokrat Yemini gibi etik mesleki kuraları vardır.

  9. CHP

    Chp adına yorum yapan kardeş ovacık ilçe başkanının Safranbolu da oturduğunu da yazsaydın

  10. CHP adıyla yazı yazan arkadaş

    O ilçe başkanı yillardir parti ilce binasını tavuk kümesinden bozma yerini elektriği lavobasi oturacak sandalyesi bile yoktu oranın yerini değiştirdi.

    Köy köy geziyor üye yapıyor partiye heyecan geldi fakat bu yazıyı yazanı biliyoruz.

    Il yönetimindeki sırma saçlı işine gücüne baksın.

    Haftanın büyük gününü OVACIK ve Köylerinde geçiren Ilce Başkanına laf etmek senin haddine değil.

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

Samsun’da çıkan yangında iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı

Anadolu Ajansı
Yayın: 27.04.2024 00:48
Paylaş:
A+ A-

SAMSUN (AA) – Samsun'un Havza ilçesinde iki katlı ahşap ev ile samanlık ve depo yandı.

Ortaklar Mahallesi'nde Seyfettin Tural'a ait ve kullanılmayan iki katlı ahşap evde henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler, bitişikteki samanlık ve tarım aletlerinin bulunduğu depoya da sıçradı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ve elektrik şirketi ekipleri sevk edildi.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Havza İtfaiye Amirliği ekiplerin müdahalesiyle söndürülen yangında ev, samanlık ve depo tamamen yandı.

Samanlıkta bulunan yaklaşık 300 balya saman yandı, depoda bulunan tarım aletleri de kullanılamaz hale geldi.