Her Telden (26.Ağustos.2019)

Her Telden (26.Ağustos.2019)

Yayın: 25.08.2019 23:34 |Güncelleme: 26.08.2019 08:54
Paylaş:
A+ A-

SAYIN KAMİL GÜLEÇ “SİZLERE MART AYINDA SÖZ VERMİŞTİK..” SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ “İLK ALTI AY İÇİNDE YÜZDE 41’İ AŞAN ZAM ALDIK.”
KARDEMİR Bağlı Şirketi KARDÖKMAK Toplu İş Sözleşmesi geçtiğimiz gün bağıtlandı ve bu nokta da işçilere bilgiler veren KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın KAMİL GÜLEÇ “SİZLERE KARDEMİR SÖZLEŞMESİNİ İMZALARKEN SÖZ VERMİŞTİK..” dedi.
“KARDÖKMAK İŞÇİSİNİ DE TOPLU İŞ SÖZLEŞME KAPSAMINA ALACAĞIMIZA İLİŞKİN SÖZ VERMİŞTİK.YÖNETİM KURULUMUZ ADINA VERİLEN, BU SÖZÜN TUTULDUĞU ANI YAŞIYORUZ VE GERÇEKTEN GURURLU VE ONURLUYUZ..” anlamında ifadeler kullandı Sayın KAMİL GÜLEÇ.
Ayrıca KARDÖKMAK İşçilerinin işlerine,işyerlerine bağlılığına vurgu yaparak “SİZLERDE,BUNLARIN KARŞILIĞINI MUTLAKA VERECEKSİNİZ.BUNA BÜTÜN KALBİMLE İNANIYORUM..” şeklinde görüşler dile getirdi.
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,yapılan Toplu İş Sözleşmesi ile alınan zam oranının,yüzde 41 i aştığına dikkat çekti ve “KARDEMİR GİBİ BAĞLI ŞİRKET İŞÇİLERİ DE,YAPTIKLARI İŞLERİN HAKKINI SONUNA KADAR VEREN BİR ANLAYIŞA SAHİPTİR..” gibi ifadeler kullandı.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,gerek KARDEMİR’İN,gerekse KARDEMİR bünyesinde ki BAĞLI Şirket işçilerinin bu MİLLİ MÜESSESELERE sonuna kadar sahip çıktığına dikkat çekerek “ BURALARI GELİŞTİRİP,BÜYÜTECEK OLAN İŞVERENİ İLE İŞÇİSİ İLE BİR BÜTÜN HALİNDEYİZ..” mesajlarını verdi.
KARDÖKMAK İşyerlerinde çalışan işçilerinde,imzalanan Toplu İş Sözleşmesi’nde alınan haklardan çok memnun oldukları gözlenirken “ŞİMDİ ÜRETMEK,ÇALIŞMAK ve İŞYERLERİMİZE GÖZÜMÜZ GİBİ BAKMAYA DEVAM ZAMANIDIR..” yolunda ki sözleri dikkat çekti.
KARDÖKMAK İŞÇİLERİ ÇOK/ÇOK İYİ HAKLAR ALDILAR..

AYLAR ÖNCE İHALE EDELİN PROJE İHALESİ SONUCU,PROJELERİ YAPILIP TESLİM EDİLEN “KARABÜK VİLAYET KONAĞI..” ŞU AN ASKIYA ALINMIŞ..
Sayın KEMAL ÇEBER’İN Karabük Valiliği döneminde,TOKİ ile yapılan görüşmeler sonucu,YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI’NIN belirli bir bölgesine yapılması düşünülen KARABÜK VİLAYET KONAĞI için,aylar önce,PROJE İHALESİ yapılmıştı.
VİLAYET BİNASI veya KONAĞI’NI TOKİ YAPACAKTI..
Vali Sayın KEMAL ÇEBER bu işi temin etmişti.
Şimdi,o görüşmeler,o mutabakatlar sonunda,yapılan PROJE İHALESİ tamamlandı,gereken projeler teslim edildi,peki VİLAYET KONAĞI/BİNASI yapılacak mı..?
Orta yerde böyle bir irade görünüyor mu..?
Yani TOKİ bu işin sözünü vermişti ve TOKİ Yetkililerine “KARDEŞİM,BİZİM PROJELERİMİZ HAZIR.GELİN ŞU İNŞAATLARA BAŞLAYIN..” diyebilecek bir irade var mı..?
YENİŞEHİR ATATÜRK ANITI,şu an itibarı ile bakımsız,pejmürde durumda..
Akşamların KİMLER BURALARI,NE AMAÇLA KULLANIYOR belli değil..!!
Karabük’e şık bir VALİLİK BİNASI yakışmaz mı..?
Yakışmasına, yakışır da “HAYDİ BAŞLAYIN..” diyecek irade nerede..!!

BUGÜN,KARABÜK VALİLİĞİ OLARAK KULLANILAN BİNANIN MASRAFINA/ KULLANIŞSIZLIĞINA DİKKAT ÇEKENLER “BURADA MEMUR PERİŞAN..”
Sayın HÜSEYİN ERER’İN Karabük Belediye Başkanlığı döneminde YEŞİL MAHALLE DE yaptırılan BELEDİYE BİNASI,kısa süre Belediye olarak kullanıldı,daha sonra Karabük Belediye Başkanlığı Seçimini Sayın RAFET VERGİLİ kazandı,bina boşaltıldı..
BU BİNA UZUN YILLAR BOŞ KALDI..
Şimdi KARABÜK VALİLİĞİ olarak kullanılıyor..
Burada mesai veren MEMURLARIN durumdan pek hoşnut değiller,özellikle ÖĞLE PAYDOSUNDA çevre de ne oturup sohbet edecek,ne yemek yiyecek tesislerin olmayışını bir sorun olarak gösteriyorlar..
BİNA HAYLİ KULLANIŞSIZ diyenlerin sayısı çok/çok fazla.
KIŞ MEVSİMİNDE ISITMA,YAZ MEVSİMİNDE SOĞUTMA bir sorunmuş.
Bu bağlamda ki ödeneklerin yetmediği gibi bazı sıkıntılı durumların yaşandığını da ileri sürenler var,ayrıca,yaz/kış güneş görmeyen odalardan söz edenleri de yazmamız gerek.
Yeni ve şık bir VİLAYET BİNASI için de harekete geçen yok galiba.

“KREDİ YURTLAR KURUMU,YENİ YAPILANMA ÇERÇEVESİNDE,BAKANLIKÇA BAZI GÖREVLENDİRMELERDE BULUNMUŞTUR,YENİ ATAMA YOK..”
ÜNİVERSİTELER DE kayıtlar sürüyor/sürdürülüyor ve KARABÜK ÜNİVERSİTESİ’NE kayıt olmak için gelen ÖĞRENCİLER,ÖĞRENCİ AİLELERİ çok renkli görüntüler veriyorlar..
KARABÜK’Ü BEĞENİYORLAR MI ACABA..?
Bu arada ÖZEL ÖĞRENCİ YURDU İŞLETMECİLERİ DE,gelen Öğrencilere,Öğrenci Ailelerine ulaşmaya ve onları kendi Yurtlarında kalmaya ikna için gayret gösteriyorlar..
Öte yandan KREDİ YURTLAR KURUMU bünyesinde de önemli gelişmeler yaşanıyor ve bilindiği gibi KREDİ YURTLAR KURUMU artık Gençlik Spor İl Müdürlükleri’ne bağlandı.
Önemli bir yapısal dönüşüm yaşanıyor.
Bu manada Karabük KREDİ YURTLAR KURUMU bünyesinde de,bazı gelişmelerin yaşandığına dikkat çekiliyor ve bizim bir/iki yazımızda sözünü ettiğimiz bir konu vardı..
BAKANLIKÇA GÖREVLENDİRMELER YAPILMIŞ.
Atama olarak yazmıştık,bunların atama değil,BELİRLİ SÜRELER için görevlendirme olduğu yolunda bilgiler verildi,KREDİ YURTLAR KURUMU Ülke genelinde fiyatlarına da yüzde 20 civarında zam yaptı.
KARABÜK’TE CİDDİ BİR HAREKETLİLİK YAŞANIYOR..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ “ KARDEMİR VE BAĞLI ŞİRKETLERDE ÇALIŞAN İŞÇİLERİMİZ HUZUR İÇİNDE..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve Genel Başkan Yardımcıları,dün Karabük’e gelerek KARDÖKMAK Toplu İş Sözleşme görüşmelerine katıldılar..
KARDEMİR ve BAĞLI ŞİRKETLERDE Kİ İŞÇİLER MUTLU/HUZURLU.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve birlikte çalıştığı Sendikacı arkadaşları KARDEMİR ve BAĞLI ŞİRKETLERDE Kİ işçileri mutlu edecek,huzurlu edecek TOPLU İŞ SÖZLEŞMELERİNİ yaptılar,dedikodulara,hiziplere prim vermiyorlar,tabanda ki işçilerinin MUTLULUĞUNA/HUZURUNA bakıyorlar.
KARDEMİR İŞÇİSİ,İLK KEZ BU KADAR MUTLU ve HUZURLU..
KARDEMİR’İN Kuruluşundan bu yana,gerek KARDEMİR işçileri,gerekse BAĞLI ŞİRKET İşçileri,ilk kez,bu kadar mutlu,ilk kez bu kadar huzurlu bir çalışma ortamı yakalamış görünüyorlar.
Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ ve birlikte çalıştığı arkadaşları “İŞÇİMİZ MUTLU/HUZURLU OLSUN.BİZİM İÇİN ÖNEMLİ OLAN BU..” görüşündeler ve bu anlamda çalışmalarını sürdürüyorlar..
SENDİKA Yönetimi ile TABANDA Kİ İŞÇİ etle/tırnak gibi olmuşlar..

ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI GENEL BAŞKANI SAYIN YUNUS DEĞİRMENCİ “CUMHURİYETİMİZİN İLK AĞIR SANAYİ FABRİKASI KARDEMİR’DE HUZUR..”
ÖZÇELİK-İŞ Sendikası Genel Başkanı Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ,dün Karabük’e geldi ve KARDÖKMAK Toplu İş Sözleşmesi’ne katıldı,kendisi ile kısa bir görüşmemiz olan Sayın DEĞİRMENCİ “İŞÇİMİZ MUTLU ve HUZURLU.ONLAR ÖYLE OLUNCA BİZ DAHA ÇOK MUTLU OLUYORUZ..” dedi.
KARDEMİR ve BAĞLI Şirketlerin “İLELEBET YAŞAYACAĞINA,YAŞATILACAĞINA..” işaret eden Sayın YUNUS DEĞİRMENCİ kendi tabanları ile bu ruha, bu anlayışa,en büyük katkıyı vereceklerine ve verdiklerine işaret ediyor “BU TESİSLER YAŞAYACAK,İNSANLAR EVLERİNE EKMEK GÖTÜRECEK..” görüşünde.
İŞVEREN ile olan ilişkilerine de dikkat çeken Sayın DEĞİRMENCİ,bu nokta da “HERKES KENDİ İŞİNİ YAPIYOR.İŞVEREN BU TESİSLERİ EN İYİ BİR BİÇİMDE YÖNETİYOR,KAZANÇ SAĞLIYOR.SENDİKACILAR OLARAK BİZDE KENDİLERİNE ÜRETİM AŞAMASINDA EN BÜYÜK DESTEĞİ VERİYORUZ..” diyor.
Herhangi bir sorun yaşamadıklarına işaret ediyor..
Sayın DEĞİRMENCİ,İŞÇİ-SENDİKA-İŞVEREN uyum içerisinde olduklarını söylüyor.

CHP KARABÜK İLÇE VE İL KONGRELERİ İÇİN KULİSLER YÜRÜTÜLÜYOR VE BU ARADA GAZETEMİZ İNTERNET SAYFASINA GELEN YORUMLAR..!!
CHP Karabük İl Kongresi için kulislerin yürütüldüğü belli,birkaç ekip KÖY ve MAHALLE DELEGE seçimleri için çalışmalarını yürütüyorlar,kimse yanlış anlamasın “ÖNCE İLÇE KONGRELERİ YAPILACAK..”,kulisler bunun için yürütülüyor.
Örneğin BİR İL BAŞKAN ADAYI,İlçelerde birlikte hareket edeceği İLÇE BAŞKAN ADAYINI belirliyor ve O KİŞİ DE delege seçimleri için hazırlıklar yapıyor,kendisine bir ekip kurarak,delege çıkartmak için hazırlıklarına yoğunluk veriyor.
İLÇELER,İL KONGRESİNİ BELİRLEYECEK ELBET..
Bu arada bizim HER TELDEN Köşesinin İNTERNET SAYFASINA çok sayıda OKUR YORUMU gönderilmeye başlandı ve bu nokta da CHP’LİLER bu yorumlarla kulislerine destek verirken,rakip kulisleri de törpülemeye gayret ediyorlar..
CHP Karabük İl Başkanlığı için Sayın BAYRAM KARADAĞ,Sayın ERDOĞAN DİNÇEL,Sayın SEDAT KARAOĞLU,Sayın HASAN ÖZTÜRK,Sayın İSMAİL YILMAZ,Sayın İBRAHİM AYHAN ve İl Başkanı Sayın ABDULLAH ÇAKIR isimlerinden söz eden çevreler var.
Bir de,bu isimleri pek tutmayan ve “KARDEŞİM GENÇ,İDDİALI,GELECEĞİ OLAN BİR İSİM BULMAK GEREK..” diyen kesim var ki,böyle bir isim ortalıkta görünmüyor nedense..
Haaa..! AYNI KONU AK PARTİ İÇERİSİNDE DE KONUŞULUYOR..
Diğer Partilerin içerisinde de,buna benzer temennileri görmek mümkün..
Her kesim YENİ İSİM arayışında,ancak,YENİ İSİM ÇIKMIYOR Kİ..!!

AK PARTİ İÇERİSİNDE “AİLE BOYU ÇOK ETKİN GÖREVLERDE BULUNMUŞ..” ÇOK ETKİN OLMUŞ BİR KARDEŞ “YENİ İSİMLER BULUNMALI..” DİYOR
AK Parti Kuruluşundan bu yana,kendisi,eşi,çocukları çok etkin görevlerde bulunmuş bir Kardeş ile sohbet ettik geçtiğimiz gün “MUTLAKA YENİ İSİMLER BULUNMALI..” dedi.
Mevcut isimlerin yıprandığından söz etti.
AK Parti içerisinde,en verimli İl Başkanlığı görevini Sayın TİMURÇİN SAYLAR’IN yaptığına işaret etti ve “AK PARTİ’DE,KARABÜK’TE TAM MANASI İLE İÇİNE KAPANDI.EN KÜÇÜK BİR YATIRIM KOVALAYAN YOK..” dedi.
AK Parti Genel Başkanı Sayın RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN Partiyi toparlayabilmek amacı ile Teşkilatlara “GİDİN ESKİ PARTİLİLERİ GEZİN ONLARI YENİDEN AKTİF BİÇİMDE SAHAYA İNDİRİN..” şeklinde ki sözlerini hatırlattı..
Bazı ziyaretlerde bulunulduğunu görüyorum,ancak,fazla netice alınacağına inanmıyorum diyen o Kardeş “GÖREVDEN ALMALAR,BAZI YAKIŞIK OLMAYAN TAVIRLARIN SERGİLENMİŞ OLMASI,GÖNÜLLERİ ÇOK KIRMIŞ.FAZLA SONUÇ VERECEĞİNE İNANMIYORUM..” ifadelerini kullandı.
“YENİ,GENÇ İSİMLER BULUNMALI,GÖREVE GETİRİLMELİ..” dedi.
Bakın aynı temenni CHP İÇERİSİNDE DE VAR..!!
Demek,mevcutlar fazla umut veren çalışmalar yapamamış AK Parti içerisinde de,CHP İçerisinde de “YENİ İSİMLER BULUNMALI VE SİYASETE KAZANDIRILMALI..” şeklinde ki bir görüş hayli yaygın..
AK Parti İLÇE ve İL KONGRESİNE HAZIRLANIYOR…

YENİCE İLÇESİ “DURDUK YERDE YENİDEN BİR GERGİNLİĞİN İÇERİSİNE İTİLDİ…” VE EN AKİL SES,BELEDİYE ESKİ BAŞKANI SAYIN AKAY’DAN GELDİ
YENİCE İlçesi,durduk yerde ciddi bir gerginliğin içerisine itildi,yazık bu İlçemize,gerçekten çok yazık ve işin hoş tarafı Belediye Eski Başkanı Sayın MUSTAFA AKAY’IN dışında “DURUN NE YAPIYORSUNUZ..” anlamında sesi çıkan da yok.
Sayın MUSTAFA AKAY tarafların yanlış yaptığını ve CUMHUR İTTİFAKI bileşenleri arasında ki bu sürtüşmenin,TÜM YENİCE’YE ZARAR verdiğini ileride de bu zararın telafi edilmesinin zor olduğunu,samimi bir biçimde anlatmaya çalışıyor.
31 MART TARİHİNDE BİR YEREL SEÇİM YAPILMIŞ.
Her Seçim kaybı mutlaka belirli reaksiyonlar yaratır,ancak,olgun,demokrasiyi içselleştirmiş insanlar,Siyasetçiler buna saygı duyarlar,duymak zorundadırlar.
SİYASİ SONUÇLARIN HAZMEDİLMESİ GEREKİR..
Elbet,aynı şeyleri KAZANAN TARAFI içinde söylemek gerekir..
KAYBEDEN kaybettiği için HAZIMLI olacak,KAZANAN kazandığı için HAZIMLI olacak ve ortamı gerecek tutum ve tavırlardan geri duracak,olay böyle olduğunda bir anlam kazanır..
YENİCE,GERİM/GERİM GERİLİYOR,YAZIK BU İLÇEYE.

6 kişi görüş bildirdi

  1. CHP İL KONGRESİ

    CHP İl Başkanı günlerdir yok parti lokali açıkmı kapalımı belli deyil.Kulislere bakarsanız birkaç isin söz konusu bana göre bu bölge insanı Avukat Hasan Öztürkün arkasında saf tutar.Hasan Öztürk yıpranmamış derli toplu bir İl Başkan adayı Karabükü bilir tanır.Öteki ismi geçenlerin hepsininde bazı parti defosu var.Hasan Öztürk adaylını açıkladığı an kazanacana herkes garanti bakabilir.
    Türk Metal meselesinde 6oo bin lira para kazandını herkesin bildiyi isimler çiftlik filan alırken işten kovulanların mebalini sırtlanmış insanlar ortaya çıkmış emekçilik yapıyolar yürüyün gidin be utanması sıkınması olmayan insanlar.Sizin sırtınızda intihar eden emekçinin ahı var mebali günahı var.

  2. Hadi chp

    Vay Hasan Öztürk ha
    70 lik başkanlara bir tane daha.
    Oldu olacak CHP adını emekliler kulübüne çevirin.

  3. KARABUK

    SAYIN AHMET ABİM BUGÜN KARABÜKÜN GÜNDEMİNİ OLUŞTURACAK,VE KARABÜKÜN ÇOĞUNLUĞUNU İLGİLENDİREN KONULARA DEĞİNMEMİŞSİNİZ.VARSAYIM VE DUYUMLARA GÖRE YORUMLARINIZI YAZMIŞSINIZ.ŞİMDİ BURADAN KARABÜKTE YAŞAYAN HALKIMIZA SORMAK GEREKİR KARABÜKÜN EN ÖNEMLİ SORUNU NE SİZCE? KARABÜK YÖNETENLERİN BUNA GÖRE POLİTİKA GELİŞTİRİLMESİ VE KARABÜKTE YAŞAYAN VATANDAŞLARIMIZIN YAŞAMINI KOLAYLAŞTIRACAK PROJELERİ HAYATA GEÇİRMELERİ GEREKİR,ANCAK BU BÖYLEMİ KESİNLİKLE BÖYLE DEĞİL.NEDEN ÇÜNKÜ HER SEÇİM DÖNEMİNDE VAATLER VERİLİP YERİNE GETİRİLMEYİNCE POPÜLİST BİR YAKLAŞIMLA GÜNÜ GEÇİŞTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR.BİZİM HALKIMIZDA ÇOK ÇABUK UNUTUVERİYOR VERİLEN VAATLERİ.BUGÜN KARABÜKE YAPILMASI GEREKEN ONLARCA PROJE BAŞKA BİR BAHARA KALDI GALİBA,BUNUN İÇİNDE YAPILACAK YENİ VALİLİK BİNASIDA VAR,BENCE BİRTÜRLÜ YAPIMI GERÇEKLEŞEMEZ.ÇEVREYOLU GİBİ, VALİLİK ÖNÜNDEKİ KAVŞAK PROJESİ GİBİ,ARAÇ ÇAYI PROJESİ GİBİ,DDY KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJELERİ GİBİ,DAHA BİR SÜRÜ PROJENİN YAPIMI İÇİN BİZ KARABÜKLÜLER DAHA ÇOOOOOOK BEKLERİZ.

  4. CHP Lİ

    İl başkanlığı her gün açık. Partiye gitmediğiniz belli

  5. vatandaş

    o binaya belediyede,üniversitede,valilikde dünyanın tadilatını yaptı.ikide birde bu konuyu gündeme getirip yapılan masrafları boşa çıkarmayın.mahal bu şekilde gelişir,elbette birileri pastane cafe açar.memurların zaten bir saat arası var,o kadar dert etmesinler.üst mahallede kahvehaneler var,oraya çıksınlar.bizim paramız bu kadar bol mu ya

  6. Valilik Binası

    Valilik Binasının olduğu kesim de Karabük Belediyesi Çok acil
    Ana cadde üzerindeki eski binaların yeniden yapılması bağlamında bir imar değişikliği kolaylık sağlamalı Hurdacı,mermerci eski yıkık lojmanlar ve binalar
    Valilik binası üst tarafına ada olarak imar değişikliği yaparak yamaçlara villa tipi diğer yerlere çok katlı kentsel yenileme ile hızlı bir yapılaşma yapmalı ki biraz şehir havasına dönüşür.
    Eskiye nazaran bir çok eski binalar yıkıldı iyi fakat ana cedde de daha çok var eski binalar boş alanlar

Görüş Bildir

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç istasyonları için Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı

Yayın: 26.04.2024 12:20
Paylaş:
A+ A-

RHG Enertürk Enerji, elektrikli araç istasyonları için Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, RHG Enertürk Enerji, Türkiye’nin mobilya markalarıyla başlattığı iş birlikleri kapsamında elektrikli araç şarj ağını genişletmek amacıyla Mondihome ile iş birliği sözleşmesi imzaladı.

RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla ve Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım tarafından imzalanan sözleşme kapsamında ilk olarak Karabük ve Balıkesir’de Mondihome bayileri önünde 2 AC ve 2 DC (hızlı) şarj istasyonu kurulumu tamamlandı. Bu yılı sonuna kadar 13 şehir ve 21 noktada elektrikli araç şarj istasyonu kurulumu yapılması hedefleniyor.

2022 itibariyle elektrikli araç şarj ağını Türkiye’nin 6 bölgesinde 20’den fazla şehirde kurduğu şarj istasyonlarıyla genişleten RHG Enertürk, Türkiye’de ve dünyada tasarımları ve kalitesi sayesinde çok sayıda müşteriyi konforla buluşturan Mondihome’un bayileri önünde konumlanacak şarj istasyonlarıyla kullanıcılarına rahat, hızlı, güvenilir şarj imkanı sunmaya devam edecek.

Şirket, Mondihome’un geniş bayi ağı sayesinde çok daha fazla kullanıcıya ulaşarak yenilenebilir enerji kaynaklarından elde ettiği temiz enerjiyi müşterilerine sunduğu şarj istasyonlarıyla Mondihome’un sürdürülebilirlik stratejisine de katkı sağlayacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen RHG Enertürk Enerji Genel Müdürü Alpay Beyla, son yıllarda sürdürülebilirlik alanında büyük projelere imza attıklarını belirterek, “Ulaşımın elektrikli araçlarla sağlanmasının karbon salımının azaltılması için yaratacağı büyük faydanın farkında olarak 2022’de Elektrikli Araç Şarj Ağı İşletmeci lisansımızı aldık. Kuruluma başladığımız günden bu yana Türkiye’nin elektrikli araç şarj ağını genişletmek ve müşterilerimize rahat, hızlı, güvenilir şarj imkanı sunmak için stratejik hedeflerimiz doğrultusunda sürdürdüğümüz yatırımlarımızı ve iş birliklerimizi sürdürülebilirlik vizyonumuzla birleştiriyoruz.” ifadelerini kullandı.

Beyla, Türkiye’yi dünyada temsil eden büyük markalarla iş birliği yapmanın gururunu paylaştıklarını vurgulayarak, “Türkiye’de yenilikçi yaklaşımı ile tanınan Mondihome ile yaptığımız iş birliği ile Karabük ve Balıkesir’de istasyon kurulumunu tamamladık. İki marka arasında kurulan bu köprü ile, 2024’te elektrikli araç şarj ağımızı Mondihome müşterileri ve elektrikli araç kullanıcıları için yaygınlaştırmaya devam edeceğiz.” değerlendirmesinde bulundu.

Mondihome Genel Müdürü Özkan Yıldırım da müşterilerinin memnuniyetini ve konforunu her zaman ön planda tutan bir marka olduklarını aktararak, şunları kaydetti:

“Elektrikli araç şarj istasyonları konusunda yaptığımız iş birliği ile bu farkındalığı bir adım öteye taşıyoruz. Türkiye’nin farklı şehirlerinde bayilerimizin önünde kurulacak şarj istasyonları ile hem müşterilerimizin hem de elektrikli araç kullanıcılarının hayatına dokunmaya devam edecek olmaktan mutluluk duyuyoruz.”